Amikor a nő dugja a férfit

2011. június 28., kedd 21:55
A szerepcsere, a tiltott gyümölcs fílingje - vélik azok a férfiak, akiket csajuk már elégített ki vibrátorral vagy felcsatolható dildóval. Sokan viszont attól tartanak, homoszexualitással vádolják őket, ha bevallják, minden vágyuk, hogy csajuk jól megdugja őket. Szakember szerint viszont köze sincs ennek a dolognak a nemi identitáshoz: az anális szex a férfiaknál sokkal erőteljesebb orgazmust okoz, és saját magukat is izgatják ilyen módon azok, akik erre vágynak. Sőt. Még a nőket is izgatja.

Lerágott csontnak tűnhetnek már az anális szexről szóló cikkek és tanácsok, és lassan már azt is mindenki tudja álmából felébresztve, hogy miként kell prosztatamasszázst alkalmazni. Míg az előbbi javarészt arról szól, hogy egy nőt hogyan kell ilyen módon kielégíteni, illetve hogyan kell ellazulni, utóbbi pedig arról, hogyan kell az ujjakkal örömöt okozni egy férfinak, alig esik szó arról, hogy mi van akkor, amikor egy pasi többet akar: vibrátort, felcsatolgató dildót az ánuszába. Pedig van rá igény, mégis tabu téma még - derült ki gyors felmérésükből.

A szerepcsere, a tiltott gyülölcs fílingje

„Ha az ember megfelelően ellazult állapotban van és a lány is nyitott rá, akkor ez iszonyú élvezet tud lenni” – mesélte Béla, aki nyomdászként dolgozik és 33 éves. „Egyrészt a szerepcsere miatt, aztán mert van benne valamit tiltott gyümölcs fíling. Szerintem a csajok annyira nem kaphatóak erre, ők ugyanis nem élvezik annyira a dolgot. De azért ha megvan a lelki kapcsolat és a bizalom, akkor nincs vele gond. Az a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy a befogadó anális szexnek és a homoszexualitásnak van köze egymáshoz – miközben persze nem sok van. Az előbbi szexuális praktika, lehet fétisnek hívni, vagy akárminek. Az utóbbi meg arról szól, hogy valaki testileg, lelkileg kíván egy azonos nemű egyént (ami azt is jelenti, hogy például bele tud szeretni). Na most attól, hogy valaki megdug egy dildóval, attól még nem fogsz beleszeretni pasikba. Csak élvezel egy kurva nagyot. Érdekes amúgy, hogy például az S/M ilyen szempontból elfogadottabb, mert nem lehet párosítani a homóval. Arról mindenki vágja, hogy ja, ezek ezt élvezik” – magyarázta a Velvet olvasója.

strap450

Dr. Rusz Edit szexuálpszichológus szerint a fizikai része a dolognak az, hogy azon a területen nagyon izgatható a férfi. Plusz a férfiak mindenhonnan kapják azt az instrukciót, tanácsot és mintát, hogy ők a dominánsak, ők a férfiszerepet preferálók, az irányítók, a vezetők, a kezdeményező szerepet játszók, ezzel szemben ebben a szerepben benne van, hogy néha szeretnék ők is, ha passzív szerepben élvezkedhetnek. "Ezek a szerepcserék nagyon hasznosak tudnak lenni akkor is, amikor a szexuális életnek csökken az intenzitása vagy a dinamizmusa. A harmadik dolog pedig, hogy az anális dolog is a reneszánszát éli, hiszen sokkal több visszajelzése van, mint az ember hinné. Ezt a férfi nagyon szeretné kipróbálni, hiszen maga is látja, hogy a nő ilyenkor mekkora élvezeteket él át."

Buzis vagy nem buzis?

Ádám, 34 éves cégtulajdonos olvasónk még nem volt ilyen szituációban, és nem is szeretné kipróbálni a vibrit a saját ánuszába: „De azt szeretem, ha a nyalogatják” – tette hozzá. Kérdésünkre, hogy mi tartja vissza, elmondta, attól tart, ez egy homokos dolog, ráadásul fél, hogy túl szűk lenne.

"Szerintem nincs ebben semmi buzis, az erogén zónákat nem nemi identitás alapján osztjuk be" – véli Vera, 30 éves, jogász. "Én már a kapcsolatunk legelején, még az ismerkedésnél tisztában voltam azzal, mik a pasim elvárásai: eleve olyan partnert keresett, aki domina, és többek között megdugja felcsatolhatóval. Jó az ilyen érdeklődést már az elején tisztázni, mert ha a szexuális igények nem egyeznek meg, annak előbb vagy utóbb úgyis megcsalás, szakítás lesz a vége."

A szakember véleménye is az, hogy ennek semmi köze a homoszexualitáshoz: "A meleg férfiaknál ez egy természetes dolog, mivel nincs hüvely, egyértelmű, hogy így közösülnek (Egyébként köztudott, hogy náluk a leggyakoribb az orális szex.). De ez a heteróknál is egy teljesen anatómiai dolog, a szexuális életnek egy normális részeként élhető meg. Sokszor előfordul az is, hogy ha a partner nem hajlandó közreműködni, akkor saját maguknak helyeznek fel a férfiak különböző tárgyakat" – reagált Dr. Rusz Edit.

Ha nincs partner, akkor egyedül is jó

strap308

Egy internetezőnek 14 évesen volt az első anális próbálkozása: "Akkor még egyedül, masztizás közben próbáltam ki, és eleinte nem is igazán tetszett az a furcsa feszítő érzés a záróizmoknál. Majd utánanéztem/kérdeztem ismerősöknél, neten, hogyan is kell jól csinálni, s miután kellőképpen el tudtam lazulni ott is, akkor már egész élvezetes volt. De csakis rengeteg síkosítóval, mert különben nagyon száraz az a terület (nyál sem elég), és akkor nagyon nem jó érzés. Jelenlegi párom nem igazán érdeklődik e terület után, ő a 'hagyományos' szex híve, ezért néha magamnak kell ott örömet szereznem. Próbáltam vele beszélni erről, de sajnos hajthatatlan e téren. Így még csak meg sem fordult a fejemben, hogy én neki csinálnám akárhogy is. Remélem idővel lesz valami fejlődés ezen a fronton, mert én nagyon kívánnám, még ha csak egy vibrivel csinálná, az is már hatalmas meg(és ki)elégedettséggel töltene el." A kommentelő hozzáfűzte, hogy wc-zés utáni (akár többszöri) alacsony beöntéssel majdhogynem teljesen tiszta lesz bent minden.

A nők is tudják élvezni

Ön csinált már ilyet?

Dr. Rusz Edit szerint nem jellemző, hogy egy nő, aki belemegy egy ilyen aktusba, esetleg kiábrándul a partneréből: "Ez a dolog egy olyan felfokozott intim szférát feltételez egy párnál, amikor olyan szintre jut az élvezeti igény, hogy abban a pillanatban ennek a kipróbálása és megélése is ott van a repertoárban" – mondta. "Belesodródnak egy izgalmasabb, extrémebb szexuális élménybe. Ez a szexuális kielégülési mód ritkábban történik meg persze, de mint extra élmény, nagyon kellemes. A nő részéről sem mindennapi dolog, hogy megélhet egy uralkodói pozíciót."

Érvelését alátámasztotta a Velvet egyik női olvasója is: "Évek óta vágyam, hogy egy szép testű, feszes, kerek fenekű pasival máshogy is eljátszadozzam” – mesélte a 31 éves Juli. „Bár kevesen engedik el magukat annyira, hogy szex közben akár egy ujjat is befogadjanak a popsiba, de akik nyitottak erre, többet is engednek. Mindig is érdekelt, milyen érzés lehet, amikor az embernek tizenakárhány centis nemi szerve van, hogy milyen érzés lehet azzal teljesen belehatolni valakibe. Nem mondom, hogy a másik oldal nem jó, csak azt, hogy hajt a kíváncsiság. Talán ez, és a pasik kiszolgáltatottsága izgat fel, ha arra gondolok, hogy szívesen magamra csatolnék egy dildót, és a pasi háta mögé kerülve, a testét csókolgatva, farkát izgatva beléhatolok. Egyszerűen felizgat, ha arra gondolok, milyen hangot adnak ki, és hogy valójában mekkorát is élveznek ilyenkor.”

A dologgal kapcsolatban ide kattintva részletes olvasói beszámolót is olvashatnak, amit kizárólag felnőtteknek ajánlunk!

Hozzászólások

 • 2011.06.29 10:50:245677467

  Egy orvostól úgy hallottam és a wiki is azt írja, a lakosság 50%-ának aranyere van gyakran panaszok nélkül.

  (Az aranyérbetegség a leggyakoribb végbél környéki betegség. A fejlett országok felnőtt lakosságának közel 50%-nál megtalálható valamilyen fokú aranyeres elváltozás, mely így népbetegségnek tekinthető.[link])


  Egy méretes műfasszal remekül izgathatók az aranyeres csomók, ez nagyon szuper lehet! Én feltétlenül kipróbálom!!!

 • 2011.06.29 10:50:34átlátó

  Mindegy ki dug meg, de az nő legyen.Na... most aki kurt, aki nem, én megyek.

 • 2011.06.29 10:52:44Nabalox

  bubo cupropenis! Szívesen belelőnék egy sorozatot a fejedbe,te abnormális beteg barom! Kár,hogy anyád megszült!

 • 2011.06.29 10:56:35szanalmas

  Látom az érintettek érzik, hogy milyen bazira unalmas, fárasztó nyomorultak, és tiltakoznak ezerrel! Hahaha, pontosan erről van szó!

 • 2011.06.29 10:57:05csámpika

  Hányok... nem kicsit, nagyon...

 • 2011.06.29 10:57:555677467

  2011.06.29 10:57:05csámpika
  Ne szexeljél, te csak ne szexeljél! Itt most entellektüel társalgás folyik.

 • 2011.06.29 10:58:515677467

  2011.06.29 10:56:35szanalmas
  Erről van szó!
  Rohadt kispolgárok mind seggbe lesztek sexuálva!

 • 2011.06.29 11:00:545677467

  2011.06.29 11:01:24Sentа
  Annyi apró ellenvetésem lenne, hogy ha valaki kisgyerekekről mintázott babákba élvez az bizony pedo hajlamú - aki meg faszt kér a seggébe, legyen az mű vagy igazi az meg enyhén buzi vagy bi. Ezek a tények :)

 • 2011.06.29 11:01:04szanalmas

  2011.06.29 10:58:515677467:

  Ne értik ezek a tudományos és szociológia fontosságát a témának, szerintem impotensek és frigidek! Ezért tart itt ez az ország!

 • 2011.06.29 11:01:24Sentа

  2011.06.29 10:44:485677467
  Nem látok ellentmondást :)

 • 2011.06.29 11:06:08nathalie

  2011.06.29 11:01:04szanalmas

  Dehogynem érezzük. Rengeteg ötletet adtunk korábban a sexuális érdeklődés és egyéb más tágítása céljából. Abszolút korrekten reagáljuk le a cikket. Ötletelünk, beszélgetünk, nyitottak vagyunk. Mi kell még?

 • 2011.06.29 11:07:345677467

  2011.06.29 11:01:04szanalmas
  Bezzeg ha dajcs tomi vezethetné e földet akkor nem halnánk ki és mindenkinek jutna pina meg fasz! A velvet úttörő szerepe a köznevelésben csak és kizárólag tisztikeresztekben kifejezhető!!

 • 2011.06.29 11:08:045677467

  2011.06.29 11:01:24Sentа
  Annyi apró ellenvetésem lenne, hogy ha valaki kisgyerekekről mintázott babákba élvez az bizony ped@ hajlamú - aki meg f@szt kér a seggébe, legyen az mű vagy igazi az meg enyhén buzi vagy bi. Ezek a tények :)

 • 2011.06.29 11:11:33üveges csirkeszem

  Szerintem egyszerű a történet, bár a cikk ocsmány és a velvetre is ráférne némi büntetés.

  Aki bránert akar a valagába és ezt még élvezi is az meleg. Aki ezt tagadja az látens meleg.
  Aki bevallja az jóúton van afelé, hogy idővel ténylegesen meleg lesz és váltani fog a fiúkra a lányokról. (pl.: George Michael, Dack Rambo)

  Magyarul az egész nem normális és őszintén ha valaki a normális szexben nem találja meg a testi-lelki-agyi kielégülést, (ha nő) akkor még nem volt úgy istenigazából megkúrva, (ha férfi) akkor még nem kúrt egy isteneset.

  A teljesen hagyományos szex is az agyban dől el, nem kell hozzá semmilyen kiegészítő. Az agyi tuning az ami fantasztikussá teszi, nem az, ha magadra engeded a csajodat egy dildóval.

  Mellesleg ez a testi élvezet állandó hajhászása egy pöppet túl van hájpolva.

 • 2011.06.29 11:13:43A szerelő

  Most jövök csak rá, hogy egyik másik nyakba akasztós feszületnek miért van legömbölyítve a vége :) És akkor innen származik az a káromkodás, hogy az isten szexuálja meg :)

 • 2011.06.29 11:19:18Lacoste23

  És ha meleg akkor mi van, kit érdekel? Mindenki azt enged a seggébe akit/amit akar. Mit kell annyira lázadni?! Az viszont tény, hogy az aktív melegek se szeretik a kukit a valagukba.

 • 2011.06.29 11:28:50► Hárslevelű™

  2011.06.29 11:11:33üveges csirkeszem

  max egyetértek.
  Mindenben

 • 2011.06.29 11:32:40nathalie

  2011.06.29 11:28:50► Hárslevelű™

  hát ez nagy megkönnyebbülés :D

 • 2011.06.29 11:32:525677467

  Most el kell mennem análplugért, addig ne léTszi írjatok semmit amíg vissza nem érek!

 • 2011.06.29 11:41:16► Hárslevelű™

  2011.06.29 11:32:40nathalie

  tán prűd vagyok, vagy mi

 • 2011.06.29 11:42:37nathalie

  2011.06.29 11:41:16► Hárslevelű™

  hát miután én kimertem mondani, hogy ez nem normális és ez után egy proli prűd lettem itt, gondolom te sem lehetsz más :-)

 • 2011.06.29 11:45:48► Hárslevelű™

  régimódi prűd proli
  :-)

 • 2011.06.29 11:46:20norbisrac

  en szivesen kiprobalnam hogy a szuz popsimat megdugja egy lany csak a kerdes hogy hol talalok erre lanyt. Hetero helyes 24 eves srac vagyok.

 • 2011.06.29 11:47:30Bolton fattya

  2011.06.29 11:45:48► Hárslevelű™

  És sexuális kultúrám sincs. Csak maszatoltam eddig.

 • 2011.06.29 11:50:24yola cullen

  Ez ocsmány. Hányinger, hogy ezt bárki láthatja!!!!!!!!!!!! Én úgy gondolom, hogy használja mindenki szarásra a picsáját, akinek meg nem tetszik, az kinyalhatja a seggem! Undorító, mocskos világ!!!!!!

 • 2011.06.29 11:52:41nathalie

  2011.06.29 11:45:48► Hárslevelű

  ajaj, az a másik nick :D:D:D

 • 2011.06.29 11:53:45► Hárslevelű™

  2011.06.29 11:47:30Bolton fattya

  ja, az nekem sincsen.

 • 2011.06.29 11:54:11kieltribi

  en a munkámban akárkit meg tudok löni,jo gyomrorm van.
  de a privát eletemben,egy ferfit nem fogok megdugni.egyböl lejönnek rola..

 • 2011.06.29 11:56:32mojszipupi

  Aki dug aki nem megyek

 • 2011.06.29 11:58:06Nina Skye

  ha még egyszer meglátom azt hogy sex, és sexuális, akkor kitépem ezt az oldalt a könyvemből komolyan...
  szex. szexuális.

  amúgy meg mindenki hagyja a másikat azzal tömetni a valagát amivel akarja

 • 2011.06.29 12:02:10nathalie

  Annyira mindegy hogy hogy van leírva sex, szex. Tépd :-)

 • 2011.06.29 12:05:18Sentа

  2011.06.29 11:08:045677467
  Aki cumizik, annak meg korog a gyomra, éhes :)

 • 2011.06.29 12:09:39Nina Skye

  engem zavar a sexelni, és a coton szó is

  kiborultam már megint bassz! :D

 • 2011.06.29 12:10:46nathalie

  2011.06.29 12:09:39Nina Skye

  engem meg a hónalj és a brifkó szavak.
  Úgyhogy megértem. Nem használom többet :-)

 • 2011.06.29 12:10:55Sentа

  coton :DDD
  EVVEL odabaxtál :)

 • 2011.06.29 12:11:56► Hárslevelű™

  az ilyen sex és szex beteges.
  szerintem

  de én prűd vagyok

 • 2011.06.29 12:14:29szanalmas

  2011.06.29 11:45:48► Hárslevelű™:

  Elég érdekes, hogy az összes prűd prolit ennyire lázba hozza a téma, el tudom képzelni, miket dugdoshattok ti a végbeletekbe otthon! Nyilvánvaló, hogy semmilyen szekszuális (höhö) életetek nincs, csak kiélitek a frusztrációtokat azokon akik élvezik az életet! Nem is értem, minek kínlódtok, bumm a fejbe és kész!

 • 2011.06.29 12:15:46Nina Skye

  hónalj miért? :D a brifkót aláírom, egykat a szendóval, üccsivel, ajesszal, ajcsival.

  @Hárs elnézést, hogy megkarcoltam a pipitér lelked:)

 • 2011.06.29 12:15:48szanalmas

  2011.06.29 11:50:24yola cullen:

  De gusztustalan egy állat vagy te!

 • 2011.06.29 12:16:59nathalie

  2011.06.29 12:14:29szanalmas

  bumm a seggbe és kész. Ezt akartad mondani, nem? :-)

 • 2011.06.29 12:17:06Nina Skye

  @Senr,m tegnap láttam leírva, hogy cotonszökevény, nem vagyok egy megagrammarfasiszt, de azért az több a soknál!:D

 • 2011.06.29 12:17:45wmiki

  érdekesek a kommentek...

  úgy látszik az index olvasó szdsz szavazók mégsem annyira liberálisak, mint amennyire azt hazudják magukról

 • 2011.06.29 12:19:08nathalie

  2011.06.29 12:15:46Nina Skye

  Nem tudom megmondani, egyszerűen valamiért megborzongok tőle, nem jó értelemben. Főleg ha jó hosszú ó-val mondják. Hóóóóónajjjj.

  szomcsi! az még pofán ver. Viszont múltkor olvastam valahol a németjucikutyit, és azon már nevettem.

 • 2011.06.29 12:19:22Nina Skye

  @Nina

  és már írni sem tudok:D

 • 2011.06.29 12:19:38szanalmas

  2011.06.29 11:58:06Nina Skye:

  "amúgy meg mindenki hagyja a másikat azzal tömetni a valagát amivel akarja"

  Szia Nina, látod ezt magyarázom már mióta ezeknek, de nagyon gyanús, hogy ennyire védik mások seggét!

 • 2011.06.29 12:20:59Nina Skye

  @wmiki, ezt honnan látod, hogy kire szavaztam/tunk? Vagy látód van? Sámson? a Gregor Béni ura tán?

 • 2011.06.29 12:21:19tomsawyer

  Mikikém ilyet még csak ne is feltételezz!
  Én speciel nagyon pártolom a kibontakozását mindenkinek sexuális téren (ha már ugye liberalizmus, liberálisan így írtam most), az más kérdés, hogy én liberális öntudatom teljében úgy döntöttem, hogy röhögök rajta és mégse avatom fel a szaróketrecet.
  De mások nyugodtan.
  Azért is szeretnék egy cikket a kakaszexről írni, hogy bizonyítsam, aktívan részt veszek a szexuális kultúra sokszínűségének terjesztésében.

 • 2011.06.29 12:22:27Nina Skye

  szancsókám a te kis zuzapopid én is megvédeném:)

 • 2011.06.29 12:22:31cylonflatus

  Lasombra: "nem kéne ilyen 18+ figyelmeztetés vagy hasonló? nem vagyok prűd, felőlem tolhatjátok a poreszt egész nap, csak akkor meg a másik cikkre minek?"

  Amikor a nő dugja a férfit - mit gondoltál amikor klikkeltél miről fogsz majd olvasni? :)

 • 2011.06.29 12:34:56OrrSir

  A befőtt meg tegye el a nagyit?

 • 2011.06.29 12:36:05szanalmas

  A szavazáson a dugni akaró nők elsöprő többségben vannak!

 • 2011.06.29 12:37:57► Hárslevelű™

  2011.06.29 12:14:29szanalmas

  nem hiszem, hogy lázba hozott volna....
  Azt hiszem semmi olyat nem írtam.
  Előbb olvass!

 • 2011.06.29 12:39:44kieltribi

  ez a zuzapopi de jo!!
  jobb mint a karfiol!!

  es ha már ajánlhatom,akkor aki ki szeretne ezt probálni menjen igazi transzhoz!!!
  ha má lud legyen köver.nincs kiábránditobb a müanyagnál.pfejj

 • 2011.06.29 12:44:15acsiba

  Meghogy egy nö dugja a férfit. Hová jutottunk!!
  Semjén ur mit szona ehez? (Kdmp)

 • 2011.06.29 12:44:37► Hárslevelű™

  2011.06.29 12:36:05szanalmas

  Te melyik adót nézed?

 • 2011.06.29 12:45:32► Hárslevelű™

  Ön csinált már ilyet?

  237Igen, de nem élveztem. (Férfi vagyok.)
  1619Igen, és nagyon élveztem. (Férfi vagyok.)
  4453Nem, és nem is szeretném kipróbálni, undorító. (Férfi vagyok.)
  1464Nem, de nagyon szertném kipróbálni. (Férfi vagyok.)
  368Igen, izgatott a látvány/tudat. (Nő vagyok.)
  58Igen, de undorodtam közben. (Nő vagyok.)
  866Nem, és nem is szeretném kipróbálni, undorító. (Nő vagyok.)
  679Nem, de nagyon szeretném kipróbálni. (Nő vagyok.)

 • 2011.06.29 12:46:05Nina Skye

  humor fail:)

 • 2011.06.29 12:48:30yola cullen

  SZÁNALMAS- anyád a gusztustalan állat, nem én . Mi a fasz bajod van neked? Bolond vagy? Ki szólt hozzád? Erre élvezel? Nem hiszem, hogy nálad rosszabbat írtam volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • 2011.06.29 12:49:46kieltribi

  milyen izgi ma a velvi:))
  lájkolom.

  hárs,szivesen neznem a hátad közepet:DDD

 • 2011.06.29 12:51:48paillard

  Látom, a kommentelők nem igazán érezték át a téma mélységét:DDD

 • 2011.06.29 12:51:59AzHofi

  Igyál savanyú tejet, meg egyél zöld gyümölcsöt, meg penészes kenyeret, ha nem tudod mire való a valagod.

 • 2011.06.29 13:01:00Almandin

  Szerintem akinek ilyenre van igénye, az látens homoszexuális, vagy biszexuális. Teljesen hetero embereknél ilyen igény fel se merül. Amúgy nem tartom bűnnek a homoszexualitást, toleráns vagyok a melegekkel. Otthon a hálószobájában mindenki azt csinál, amit akar, de a cikkben ne állítsák be úgy, hogy ez a normál hetero párkapcsolat része. Hetero beállítottságnál undort is kelthet, ha valakit a párja ilyenre akar rávenni. Nem prüdéria, ha valaki nem kívánja az érintkezésnek ezt a formáját. Sok mindent kipróbálhat valaki úgy is, hogy megmarad az ágyban nőnek vagy férfinak. A felcsatolható műpénisznél felcserélődnek a nemek, még ha rövid időre is.
  A Velvetnek meg az ilyen cikket inkább a Muffinban kellene leközölnie, és nem kitenni az Index főoldalára, a hírek mellé.

 • 2011.06.29 13:12:01BlueMan

  én átérzem a téma mélységét,de mélyebben most nem gondolok bele...:)
  De lehetne már valami újabb perverzió,mert már sok ez az input,illetve output... :) Beszéljünk most már a fül- vagy a szemgödörszexről :))

 • 2011.06.29 13:17:11BlueMan

  Terhes feleség a férjnek:
  -beszéltem a nőgyógyászommal és azt mondta, h mostantól ne szexeljünk.Sajnálom drágám.
  férj:
  -francba! Beszéljünk az orr-fül gégésszel...

 • 2011.06.29 13:19:01tomsawyer

  A fülgödör-szex elég lefutott dolog, mi itthon Rozival mán unjuk.
  Volt idő amikor eléggé rá voltam állva, napi kétszer fülbe nem tudtam ejakulálni, akkor szar volt a hangulatom.
  De aztán kapsz egy csömört, és onnantól a dolog átfordul.

 • 2011.06.29 13:20:13tomsawyer

  2011.06.29 12:48:30yola cullen
  Szerintem te barter üzletben két dildóért vettél egy szakajtó felkiáltójelet.
  Eltaláltam?

 • 2011.06.29 13:25:55paillard

  A fül-orr szexnél kizárt a burkolt buzizás, szóval egy ideig még biztos nem lesz poszt belőle. Jut eszembe Tom, hogy állsz a kakiszexes cikkel?:)

 • 2011.06.29 13:31:13tomsawyer

  Már készül, paillard, de előtte Szilynek meg kell írnia A halak orális gyönyöre című opust, így egyeztünk meg, mutyiban. Mert egymásból építkezünk.

 • 2011.06.29 13:33:49kéne 1 nick

  Mi a faszom van itt, ilyen képek meg ilyen témák mehetnek, de ha az ember leírja a buzi szót, azaz nevén nevezi a dolgokat, kimoderálják?

 • 2011.06.29 13:43:40abrakadabra74

  Hmm..

 • 2011.06.29 13:45:58abrakadabra74

  Budapesti csajok, akik szeretnék kipróbálni, irhatnak..

 • 2011.06.29 13:48:43BlueMan

  Hú,témyleg a halszex:)
  Akkor elemezzük a halfajtákat... piranha-szex volt már?:) vagy esetleg halfosszex,halikraszex... Majd jön a grínpísz és kimoderál mindenkit!:)
  Az állatvilág nagyon széles lehetőség,páran szexelhetnének medvével is,esetleg sünnel és akkor az már szadomazo is...:)

 • 2011.06.29 14:01:58paxirasol

  Na ezér remélem jól megbasszák a velvetet, 25 évre kényszermunkára kerül az egész banda.
  Hogy lehet ilyen vérlázító szarságról írni, mitöbb erre buzdítani a még normális embereket? Ilyen képeket kirakni? Felbasztátok az agyam.
  A kibaszott buzikból elég sok van így is, most még erre buzdítjátok a lakosságot?!
  Remélem a ruszeditgenyó szétkúrja a seggét nyomdászbélának, de egy kibaszott nagy villyonyoszloppal!
  Aki erre gerjed, ne legyen egyéb élvezete az életben.

 • 2011.06.29 14:39:12paillard

  BlueMan, ne hagyd ki a cápát sem:)

 • 2011.06.29 14:50:49BlueMan

  Paillard

  Nem hagyom ki,sőt a kékbálnát sem:))

 • 2011.06.29 14:53:25paillard

  Jó cikk lesz ez, feltétlen publikáljátok!:)

 • 2011.06.29 16:10:18kéne 1 nick

  2011.06.29 11:58:06Nina Skye:
  A számból vetted ki. Csak én durvábban fogalmaztam volna. :-)

  2011.06.29 12:19:08nathalie:
  Miután a múltkor úgy összehaverkodtunk, mégis hogy a lófaszba mondanád más szóval azt, hogy hónalj?

  2011.06.29 12:51:59AzHofi:
  A penészes kenyértől max. bélgyulladást kapsz, fosni nem fogsz tőle.
  Arra a kannás bor kiváló. Főleg a jó kis édes vörösek.

  2011.06.29 13:17:11BlueMan:
  A Jim szerint a világban hangzott el, ha nem is pont így.

  2011.06.29 13:31:13tomsawyer:
  Nabazmeg, most jottem rá, kit takar az Sz. László név...

 • 2011.06.29 16:11:33kéne 1 nick

  (Azért az röhej, hogy mikor rákérdezek, hogy buzivilágnap van-e, vagy mi a lófaszért van 4 ilyen cikk az indexen (sic!) ma, azt törlik... Ahelyett, hogy válaszolnának.)

 • 2011.06.29 16:30:04Monsieur Boo-Boo chaton

  Hahh, mindenki itt van? Érdekes.:)))

 • 2011.06.29 16:46:33BlueMan

  Mindenki aki számít, meg az is,aki nem:))

 • 2011.06.29 16:53:53nathalie

  2011.06.29 16:10:18kéne 1 nick

  Nem használom :-)

 • 2011.06.29 16:54:43nathalie

  2011.06.29 16:10:18kéne 1 nick

  Nem használom :-)

 • 2011.06.29 16:55:21nathalie

  nyomatékosítás pipa

 • 2011.06.29 17:09:00Kujonc Bá

  látom ti sem faroztatok, ilyen érdekes a téma?

 • 2011.06.29 17:29:31kéne 1 nick

  2011.06.29 16:54:43nathalie:
  A hónaljadat? Izgi lehet, pedig tudnék rá pár felhasználási módot a szokványosakon kívül is. :-)

  (Biztos rólad írta a Karabély együttes a Hónalj nélküli ember című számát:
  [link]
  Én eddig azt hittem, csak vicc.)

 • 2011.06.29 17:57:47nathalie

  2011.06.29 17:29:31kéne 1 nick

  Azt használom! Sőt, elengedhetetlen a mindennapjaimban. A szó hangzását nem szeretem, ezért magát a szót nem szoktam kimondani.

  Köszönöm a számot. Ma is gazdagodott a zenei tudásom :-)

 • 2011.06.29 20:41:01Pierre Ironman

  Ladyboy/shemale téma miért nem volt még? Csalódtam bennetek. :(

 • 2011.06.29 21:29:13MahDia

  szabadítsátok ki willyt

 • 2011.06.29 22:02:58kéne 1 nick

  2011.06.29 21:29:13MahDia:
  Rendben, levetettem az alsónadrágom, a willy szabad.
  Mi a következő lépés?

 • 2011.06.29 22:18:25MahDia

  te, nekem fogalmam sincs. mindjárt átnézem a velvetet, van-e ilyen esetről valami cikk

 • 2011.06.29 22:30:02BlueMan

  2011.06.29 22:18:25MahDia

  van hát :))

  [link]

 • 2011.06.29 22:37:55kéne 1 nick

  2011.06.29 22:18:25MahDia:
  Inkább fussunk össze a közeli kocsmában, és dugjuk össze... a fejünket. :-)
  (Hátha kisütünk valamit. :-)

 • 2011.06.29 22:38:34MahDia

  na, nick, erre varrjál gombot!:D szerintem ennél még a dildózás is jobb
  bár most olvastam egy cikket tarantino szexuális szokásairól, és lezuhant a libidóm:(

 • 2011.06.29 22:40:31MahDia

  oké, de a willyt rejtsd el, különben esetleg nem engednek át a határon

 • 2011.06.29 22:42:12kéne 1 nick

  2011.06.29 22:40:31MahDia:
  Majd azt mondom, hogy bálna van a pótkocsin :-)

 • 2011.06.29 22:46:51nyuszihusi

  "Én már a kapcsolatunk legelején, még az ismerkedésnél tisztában voltam azzal, mik a pasim elvárásai: eleve olyan partnert keresett, aki domina, és többek között megdugja felcsatolhatóval."

  -Szia, Tibi vagyok, 33, szeretem ha megd.gnak felcsatolhatóval, kérsz valamit inni?

  wtf?!?!?! Szerencsére az én barátomnak is forog ettől a gyomra, a szívem megszakadna ha ilyet kérne (nem fog). Ez már tényleg a nem normális kategória.

  "eleinte nem is igazán tetszett az a furcsa feszítő érzés a záróizmoknál. Majd utánanéztem/kérdeztem ismerősöknél, neten, ..."

  meccsnézés közben felvetette, hogy "srácok, vajon mi ez a feszítő érzés a záróizmomnál miközben mű...al d.gom magam?"

 • 2011.06.29 23:23:58Eva Braun

  a halszex szóért már megérte bekukkantani ide. hatalmas. :D

  és még mindig tartom: egy igazi jó pasi/férfi az életben nem vágyik arra, h őt dugják.

  annál inkább h ő dugjon. és ez így jó. ;)

 • 2011.06.29 23:25:00Eva Braun

  nyilván a melegek a kivétel. :)

  meg látens meleg karakterek.

CímkékCímkék

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés