Amikor a nő dugja a férfit

2011. június 28., kedd 21:55
A szerepcsere, a tiltott gyümölcs fílingje - vélik azok a férfiak, akiket csajuk már elégített ki vibrátorral vagy felcsatolható dildóval. Sokan viszont attól tartanak, homoszexualitással vádolják őket, ha bevallják, minden vágyuk, hogy csajuk jól megdugja őket. Szakember szerint viszont köze sincs ennek a dolognak a nemi identitáshoz: az anális szex a férfiaknál sokkal erőteljesebb orgazmust okoz, és saját magukat is izgatják ilyen módon azok, akik erre vágynak. Sőt. Még a nőket is izgatja.

Lerágott csontnak tűnhetnek már az anális szexről szóló cikkek és tanácsok, és lassan már azt is mindenki tudja álmából felébresztve, hogy miként kell prosztatamasszázst alkalmazni. Míg az előbbi javarészt arról szól, hogy egy nőt hogyan kell ilyen módon kielégíteni, illetve hogyan kell ellazulni, utóbbi pedig arról, hogyan kell az ujjakkal örömöt okozni egy férfinak, alig esik szó arról, hogy mi van akkor, amikor egy pasi többet akar: vibrátort, felcsatolgató dildót az ánuszába. Pedig van rá igény, mégis tabu téma még - derült ki gyors felmérésükből.

A szerepcsere, a tiltott gyülölcs fílingje

„Ha az ember megfelelően ellazult állapotban van és a lány is nyitott rá, akkor ez iszonyú élvezet tud lenni” – mesélte Béla, aki nyomdászként dolgozik és 33 éves. „Egyrészt a szerepcsere miatt, aztán mert van benne valamit tiltott gyümölcs fíling. Szerintem a csajok annyira nem kaphatóak erre, ők ugyanis nem élvezik annyira a dolgot. De azért ha megvan a lelki kapcsolat és a bizalom, akkor nincs vele gond. Az a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy a befogadó anális szexnek és a homoszexualitásnak van köze egymáshoz – miközben persze nem sok van. Az előbbi szexuális praktika, lehet fétisnek hívni, vagy akárminek. Az utóbbi meg arról szól, hogy valaki testileg, lelkileg kíván egy azonos nemű egyént (ami azt is jelenti, hogy például bele tud szeretni). Na most attól, hogy valaki megdug egy dildóval, attól még nem fogsz beleszeretni pasikba. Csak élvezel egy kurva nagyot. Érdekes amúgy, hogy például az S/M ilyen szempontból elfogadottabb, mert nem lehet párosítani a homóval. Arról mindenki vágja, hogy ja, ezek ezt élvezik” – magyarázta a Velvet olvasója.

strap450

Dr. Rusz Edit szexuálpszichológus szerint a fizikai része a dolognak az, hogy azon a területen nagyon izgatható a férfi. Plusz a férfiak mindenhonnan kapják azt az instrukciót, tanácsot és mintát, hogy ők a dominánsak, ők a férfiszerepet preferálók, az irányítók, a vezetők, a kezdeményező szerepet játszók, ezzel szemben ebben a szerepben benne van, hogy néha szeretnék ők is, ha passzív szerepben élvezkedhetnek. "Ezek a szerepcserék nagyon hasznosak tudnak lenni akkor is, amikor a szexuális életnek csökken az intenzitása vagy a dinamizmusa. A harmadik dolog pedig, hogy az anális dolog is a reneszánszát éli, hiszen sokkal több visszajelzése van, mint az ember hinné. Ezt a férfi nagyon szeretné kipróbálni, hiszen maga is látja, hogy a nő ilyenkor mekkora élvezeteket él át."

Buzis vagy nem buzis?

Ádám, 34 éves cégtulajdonos olvasónk még nem volt ilyen szituációban, és nem is szeretné kipróbálni a vibrit a saját ánuszába: „De azt szeretem, ha a nyalogatják” – tette hozzá. Kérdésünkre, hogy mi tartja vissza, elmondta, attól tart, ez egy homokos dolog, ráadásul fél, hogy túl szűk lenne.

"Szerintem nincs ebben semmi buzis, az erogén zónákat nem nemi identitás alapján osztjuk be" – véli Vera, 30 éves, jogász. "Én már a kapcsolatunk legelején, még az ismerkedésnél tisztában voltam azzal, mik a pasim elvárásai: eleve olyan partnert keresett, aki domina, és többek között megdugja felcsatolhatóval. Jó az ilyen érdeklődést már az elején tisztázni, mert ha a szexuális igények nem egyeznek meg, annak előbb vagy utóbb úgyis megcsalás, szakítás lesz a vége."

A szakember véleménye is az, hogy ennek semmi köze a homoszexualitáshoz: "A meleg férfiaknál ez egy természetes dolog, mivel nincs hüvely, egyértelmű, hogy így közösülnek (Egyébként köztudott, hogy náluk a leggyakoribb az orális szex.). De ez a heteróknál is egy teljesen anatómiai dolog, a szexuális életnek egy normális részeként élhető meg. Sokszor előfordul az is, hogy ha a partner nem hajlandó közreműködni, akkor saját maguknak helyeznek fel a férfiak különböző tárgyakat" – reagált Dr. Rusz Edit.

Ha nincs partner, akkor egyedül is jó

strap308

Egy internetezőnek 14 évesen volt az első anális próbálkozása: "Akkor még egyedül, masztizás közben próbáltam ki, és eleinte nem is igazán tetszett az a furcsa feszítő érzés a záróizmoknál. Majd utánanéztem/kérdeztem ismerősöknél, neten, hogyan is kell jól csinálni, s miután kellőképpen el tudtam lazulni ott is, akkor már egész élvezetes volt. De csakis rengeteg síkosítóval, mert különben nagyon száraz az a terület (nyál sem elég), és akkor nagyon nem jó érzés. Jelenlegi párom nem igazán érdeklődik e terület után, ő a 'hagyományos' szex híve, ezért néha magamnak kell ott örömet szereznem. Próbáltam vele beszélni erről, de sajnos hajthatatlan e téren. Így még csak meg sem fordult a fejemben, hogy én neki csinálnám akárhogy is. Remélem idővel lesz valami fejlődés ezen a fronton, mert én nagyon kívánnám, még ha csak egy vibrivel csinálná, az is már hatalmas meg(és ki)elégedettséggel töltene el." A kommentelő hozzáfűzte, hogy wc-zés utáni (akár többszöri) alacsony beöntéssel majdhogynem teljesen tiszta lesz bent minden.

A nők is tudják élvezni

Ön csinált már ilyet?

Dr. Rusz Edit szerint nem jellemző, hogy egy nő, aki belemegy egy ilyen aktusba, esetleg kiábrándul a partneréből: "Ez a dolog egy olyan felfokozott intim szférát feltételez egy párnál, amikor olyan szintre jut az élvezeti igény, hogy abban a pillanatban ennek a kipróbálása és megélése is ott van a repertoárban" – mondta. "Belesodródnak egy izgalmasabb, extrémebb szexuális élménybe. Ez a szexuális kielégülési mód ritkábban történik meg persze, de mint extra élmény, nagyon kellemes. A nő részéről sem mindennapi dolog, hogy megélhet egy uralkodói pozíciót."

Érvelését alátámasztotta a Velvet egyik női olvasója is: "Évek óta vágyam, hogy egy szép testű, feszes, kerek fenekű pasival máshogy is eljátszadozzam” – mesélte a 31 éves Juli. „Bár kevesen engedik el magukat annyira, hogy szex közben akár egy ujjat is befogadjanak a popsiba, de akik nyitottak erre, többet is engednek. Mindig is érdekelt, milyen érzés lehet, amikor az embernek tizenakárhány centis nemi szerve van, hogy milyen érzés lehet azzal teljesen belehatolni valakibe. Nem mondom, hogy a másik oldal nem jó, csak azt, hogy hajt a kíváncsiság. Talán ez, és a pasik kiszolgáltatottsága izgat fel, ha arra gondolok, hogy szívesen magamra csatolnék egy dildót, és a pasi háta mögé kerülve, a testét csókolgatva, farkát izgatva beléhatolok. Egyszerűen felizgat, ha arra gondolok, milyen hangot adnak ki, és hogy valójában mekkorát is élveznek ilyenkor.”

A dologgal kapcsolatban ide kattintva részletes olvasói beszámolót is olvashatnak, amit kizárólag felnőtteknek ajánlunk!

Hozzászólások

 • 2011.06.28 22:07:22Green_man

  okádnom kell

 • 2011.06.28 22:07:50no wonder

  :D

 • 2011.06.28 22:08:39no wonder

  "magyarázta a Velvet olvasója." Na. Hat ennyi...

 • 2011.06.28 22:09:52vég Béla

  nem szólok inkább semmit

 • 2011.06.28 22:11:47szanalmas

  Na végre, egy értelmes írás!

 • 2011.06.28 22:13:11nathalie

  Hálát adok az égnek, hogy soha nem kérte tőlem ezt egy hapsim sem.
  Nincs ezzel semmi gond, de amelyik faszi erre vágyik, az homokos. Nekem pedig nincs kedvem valakit bevezetni a homokozóba, főleg nem a páromat.
  Atyaisten.

 • 2011.06.28 22:14:45Sárga Király

  Green_man: miért, a szádon jön ki? :D

 • 2011.06.28 22:15:46bz3255

  miért is nem a kuruc-on írnak erről? ez sok agybeteg liberális köcsög. legközelebb az lesz a téma, hogy aki nem dugja meg az oroszlánt az nem is ember. barmok.

 • 2011.06.28 22:18:13tomsawyer

  Most kicsit úgy rosszul vagyok. Amúgy is émelyegtem.
  Bazmeg ezeket az olvasókat úgy honnan toborozzátok?
  Érdekelne Vera a 30 éves jogász (=ez nagyon), meg Ádám, 34 akinek nyalogatják a seggét (úgy arcra milyen), + Juli, 31 éves domina(200 kiló?).
  Csodálatos mikroflóra.
  Mondjuk Edit néni nem érdekel, mert már megint idegesít, de a többi roppantul.
  Erre ezek úgy levélben jelentkeznek?
  Vagy van valami titkos kód van, amit el kell küldeni, utána faggatjátok ki őket telefonon?
  Vagy hol futtok ezekkel össze? Maguk ajánlkoznak?
  "Beszélnék má' a dildómról, meg arról, hogy pasasokat seggbe szoktam dugni, van-e rá igény, szabad-e locsolni?"
  Értelmezhetetlen. Olvasók, akik interjúkat adnak a seggükről, meg a felcsatolható otthoni műfaszról.
  Arccal adják? Vagy csak levélben?
  VV-be jelentkeztek már?
  Mert gondolom fognak. Vagy kamuinterjú?
  ehh...

 • 2011.06.28 22:20:39tea fan

  nathalie

  "Nincs ezzel semmi gond, de amelyik faszi erre vágyik, az homokos."

  Ebben tévedsz. A prosztata izgatásával megtöbbszöröződik az orgazmus, ez az egyik oka, ha valaki ánuszizgatásra vágyik, a másik pedig a kiszolgáltatottság. Erre is sokan izgulnak, nemtől és szexuális orientációtól függetlenül.

 • 2011.06.28 22:21:15nathalie

  Én tényleg nem értem miért költ egy férfi felcsatolható műpéniszre, keressen magának egy férfit.

  Az első képen a gyerek szopni készül???

 • 2011.06.28 22:21:39tomsawyer

  Inkább elmegyek bloggernek bazmeg....mint ez. Rémítő még a gondolat is, hogy otthon egy kibaszott nagy műfasszal fogadnak, ami fel van csatolva, és azzal üldöznek, a seggemet kell félteni.
  Csak ez hiányzik. Ez.
  Letépem róla, és a konyhamalacba ledarálom, ha meglátom. Aztán szétszórom a kertben.

 • 2011.06.28 22:21:41GGG77

  A nyomdász srác nagyon jól elmondta a lényeget:
  "Az előbbi szexuális praktika, lehet fétisnek hívni, vagy akárminek. Az utóbbi meg arról szól, hogy valaki testileg, lelkileg kíván egy azonos nemű egyént (ami azt is jelenti, hogy például bele tud szeretni). Na most attól, hogy valaki megdug egy dildóval, attól még nem fogsz beleszeretni pasikba."

  Csak a sok mélymagyar, mélykeresztény, vagy szimplán álszent/prűd ember vagy nem tud olvasni, vagy szimplán hülye.

 • 2011.06.28 22:22:12magique

  nathalie

  "Nincs ezzel semmi gond, de amelyik faszi erre vágyik, az homokos"

  Hja,amelyik nő meg arra vágyik hogy seggbedugják, az egy transzszexuális homokos.

 • 2011.06.28 22:22:47szanalmas

  Remélem, nem offoltok kommentet éjszaka, vidám reggelt szeretnék, ahogy látom lesz is!

 • 2011.06.28 22:23:23carmacode

  Te jó ég... én már azt hittem semmin nem tudok meglepődni... hát a velvetnek sikerült meglepnie.
  Ha a férjem arra kérne, hogy dugjam meg istenesen egy vibrivel tuti a fejéhez vágnám... pedig nincs gond a kapcsolatunk lelki oldalával sem. Erre utalt ugyanis a nyomdász srác.
  Nekem ne mondja senki, hogy az olyan férfi aki kívánja az anális szexet az nem buzi. Az egy másik dolog, hogy egy hetero kapcsolatban él, de igazándiból a saját neméhez vonzódik, csak magának sem és a környezetének sem meri bevallani. Ha egy társadalmilag elfogadott kapcsolatban él senki nem kérdez semmit...
  Az egyik delikvens nyilatkozta,hogy ismerősöktől érdeklődött... szóval akkor ez egy teljesen hétköznapi dolog, hogy apa anyával dugatja magát? Na ne már!!!!! Nem vagyok prűd, csak vannak dolgok, amik nálam is kiverik a biztosítékot, és szerintem ez gusztustalan.
  Arra kíváncsi lennék, hogy ezt a témát a velvet szerkesztőségében ki vetette fel, és hol találtak hozzá alanyokat (akikkel az interjúkat készítették).

 • 2011.06.28 22:23:36tea fan

  bz3255

  Ugyan már... Mitől perverzió? Nyilván attól, hogy NEKED nem tetszik.
  Ugyanezen az alapon simán megmagyarázható, hogy az orális szex perverzió, legalábbis Kiss Mariska kinyilatkoztatja, mert szerinte undorító. Vagy mert a száj nem "arra" való, hanem zabálásra. A segg pedig szarásra, ezért a nők anális abuzálása is deviancia.

  Senki nem mondta, hogy kötelező.

 • 2011.06.28 22:24:12nathalie

  2011.06.28 22:20:39tea fan

  Egy orbitális fasz van a lányon és a gyerek azzal szemben gugol és úgy néz ki mintha most jönne a mikulás az ajándékkal.

  Hagyjuk ezt a prosztata másszázs dolgot is. hála istennek én nem tudom álmomból felverve. Tudom-tudom nagyobb orgazmus stb tudom sokan vágynak erre szintén stb. Továbbra is hála istennek, hogy nem kellett ezt csinálnom.
  Egy prűd kis proli vagyok.

 • 2011.06.28 22:24:21rasszista szalonna

  Elég szomorú, hogy idáig jutottunk! Beteg állatok!!!

 • 2011.06.28 22:24:38tomsawyer

  Rohadtul nem izgat, az én kiszolgáltatottságom.
  A nőé már jobban.
  A prosztatámat meg ne egy fasszal izgassa.
  Bennihillsó.
  Ez hiányozna már pont. Én meg egy műpinát csatolok fel, és aztán versenyezünk. Kinek áll jobban.
  Nem-e?
  Faszt.

 • 2011.06.28 22:26:32tea fan

  carmacode

  Oké, szerinted gusztustalan. És?
  Az emberek mások. Biztosan te is művelsz olyasmit az ágyban, ami bizonyos emberek szerint gusztustalan. (Szerintem ez nem gusztustalan, de pl. a p.rnófilmes köpködés az. Hogy miért? Csak. Én így érzem.)
  Amíg nem kényszer, és nem ártalmas, akkor pusztán ízlésbeli különbség.

 • 2011.06.28 22:26:46phone

  Beteg a világ!...

 • 2011.06.28 22:28:04szanalmas

  Én szívesen végignézném ahogy Somamamagésa egy méretes dildóval megcsinálja tomszójert!

 • 2011.06.28 22:28:14tea fan

  tomsawyer

  Jó, téged nem izgat. Mást meg igen.
  Komolyan nem értem, miért háborognak itt az emberek úgy, mintha legalábbis pisztolyt tartanának a fejükhöz nagy debella brünhildák, hogy dugassák seggbe magukat.
  Ha nem tetszik, nem csinálod. Nem tartozol magyarázattal, sem mentséggel, egyszerűen nem az ízlésed. Kész.

 • 2011.06.28 22:29:07nathalie

  Most kezdem úgy érezni, hogy az eddig pasiim nem akartál elmodani, bevallani, hogy egy harminc centis faszra vágynak?

  Tudjátok az a szörnyű az egészben, hogy nyomják ezt a szart mindehol, így a mai tinédzsereknek nem lesz majd nehéz azonosulni, hogy ez normális. Majd az lesz a vagány, aki 14 éves korára fiúként mindehogy elveszíti a szüzességét.

 • 2011.06.28 22:29:30tomsawyer

  Apád faszát csatolja fel Somamamagésa, szanalmas!
  Aztán téged kergessen vele a lakásban!

 • 2011.06.28 22:30:05tea fan

  nathalie

  Szerintem homokos attól lesz valaki, hogy azonos neművel akar szexuális kapcsolatba kerülni.
  Ha egy műfasszal felszerelt nővel szexel, attól még nővel szexel.
  De végül is nem kizárt, hogy vannak olyanok, akik rejtett homoszexuális hajlamaikat élik így ki. Hát aztán, ha jólesik?

 • 2011.06.28 22:30:33Gáborom

  Akinek nem inge, ne vegye magára.Aki meg élvezi, annak egészségére.
  Ennyi az egész.
  Nem kell itt okádni meg szörnyűlködni.
  Különbem is gyanús....

 • 2011.06.28 22:30:58GGG77

  nathalie

  A gondolkodásod alapján a férfiak fele homokos. Igen, sanszosan a párod is. Csak miután tudja, hogy egy korlátolt, szenteskedő ember vagy a büdös életben nem mer neked beszélni a vágyairól.
  Mondjuk, ha ez vigasztal, nem vagy(tok) egyedül. Ebben az országban, ahol 2-3 millió embernek bejön egy Orbán Viktor, egy Semjén Zsolt vagy egy Vona Gábor tuti, hogy a párok többségénél a havi 2 db, 2 perces misszionárius megy maximum, persze szigorúan vaksötétben.

 • 2011.06.28 22:31:52tea fan

  nathalie

  "Majd az lesz a vagány, aki 14 éves korára fiúként mindehogy elveszíti a szüzességét."

  Az nem zavar, hogy a nők felé elvárás az anális szex? Mert szerintem a p.rnóipar hozta divatba.
  Egyébként az ilyetén _erőltetését_ bármilyen szexuális "játéknak", aktustípusnak én is ellenzem.

 • 2011.06.28 22:32:00szanalmas

  :D
  Megvan az achillesed, nyuszómuszó!

 • 2011.06.28 22:32:33Kard

  Engem se érdekel a dolog szexuálisan elég konzervatív vagyok, de miért probléma valakit ez érdekel? 100-200 éve a nagyanyáitok meg az orál szexre voltak kiakadva és most milyen prűdnek neveznétek őket. Egyszerűen korlátoltság aki ezt betegesnek nevezi és lehet titokban ő is erre vágyik csak nem bírja az agya befogadni. Még azt is el tudom képzelni olyan ez mint a homofóbia. Egy csomó homofób azért utálja a "buzikat" mert amikor ilyet lát az izgatja szexuálisan ami disszonanciát okoz belül :)

 • 2011.06.28 22:32:48GGG77

  nathalie
  "Egy prűd kis proli vagyok."

  Így van, de ez még nem baj. A baj az, hogy nem is akarsz ezen változtatni.

 • 2011.06.28 22:33:41nathalie

  2011.06.28 22:30:05tea fan

  én sem akarom, hoyg a faszim egy műpinás bugyit vegyen fel és én azt nyaljam.

  Én tényleg nem értem már mi a homosexualitás. mindesetre nagyon nem tartom normálisnak, hogy egy heteró férfi azt akarja, hogy egy hatalmas néger dákóval helyre rakják. Lehet, hogy mi vagyunk a barátaimmal konzervatívak, de nálunk minden fiú arcán teljes rémület van, ha ez a téma szóba kerül.nem hiszem, hogy titkon bárki is ezt igényelné közülük. Kb úgy reagálnának mint tomsawyer.

 • 2011.06.28 22:35:15tomsawyer

  tea fan
  Ne idegesítsél már, hogy te nem röhögnéd el magad az első sokk után, ha meglátnád az asszonyt, egy ilyennel otthon. Vinnyogva röhögnék, aztán a kutya elé dobnám, hadd szaladozzon vele, a szájában tartva, a macskával még össze is vesznek rajta reggelre. Aztán becipelem a zuhany alá anyut, hideget ráengedem, majd amikor sivalkodik meg én se röhögök már, akkor átváltok langyos vízre, és én is bemegyek a zuhany alá...
  Így.
  Ennyi.
  Utána a dildót eltesszük emlékbe néha előveszi, és röhögünk, esetleg dobáljuk a parkban a kutyának.
  Ha nekem ezzel valaki előáll, az biztos, hogy aznapi hangulattól függően vagy a kutya kapja meg, vagy a konyhai daráló-konyhamalac.
  Esetleg a legyezőpálma mellett lesz díszkaró.

 • 2011.06.28 22:35:22budy01

  Alekosz?

 • 2011.06.28 22:36:00szanalmas

  2011.06.28 22:33:41nathalie
  "de nálunk minden fiú arcán teljes rémület van, ha ez a téma szóba kerül"

  Szerintem azért, mert azt hiszik, hogy lebuktak és van fotó róluk!

 • 2011.06.28 22:36:04taecleau

  Nahát!?! Parketta a konyhában?

 • 2011.06.28 22:36:13Eva Braun

  egy igazi pasi/férfi sosem kér ilyet.

  h dugja meg egy nő.

  egy igazi férfi akarja megdugni a nőt, és nem fordítva. sosem.

  aki ilyet kér, h dugják meg, az egy löttyedt, dugni nem tudó lúzer. :)

  vagy meleg. :)

 • 2011.06.28 22:37:17tomsawyer

  Egyébként nem probléma. Tea fan. Dehogy. CSak viccesnek találtam. Már a képeket is.:)

 • 2011.06.28 22:37:48nathalie

  Már ne haragudjatok, de ez a cikk azért kiborító, mert úgy állítja be az egészet, mint ha itt erre akkor marha nagy igény lenne, és ez teljesen normális, sőt szinte divat. Hát azt akarja a drága ellazulva, hogy seggbe basszuk, akkor lányok ne legyünk ám prűdek, ez normális...
  Ti meg rámtámadtok szintén úgy beállítva, mintha ez normális lenne.
  Nálunk nem az. Nálatok lehet, de nálunk nem.

 • 2011.06.28 22:39:13carmacode

  Most nem akarom bemásolgatni azon hozzászólók nevét, akinek válaszolnék...
  Nem vagyok prűd, sok mindent kipróbáltam, köztük az anális szexet is, de nem azért mert egy pornófilmben láttam, hanem mert kíváncsi voltam. Azért azt senki ne mondja már, hogy az normális, hogy anya otthon seggbekúrja apát.
  Nathalinek igaza van, mindenhonnan a beteg perverz dolgok folynak a neten, aztán csodálkozunk, hogy annyi elfuserált lelkű egyén van. Sok kis hülyegyerek meg azt hiszi, hogy ez a normális.
  Azért a sok okos hozzászólótól megkérdezném, hogy ha a fiad elég állna, hogy a barátnőjét meg szeretné kérni, hogy kúrja seggbe, mi a véleményed? Kíváncsi lennék, hogy tényleg vállon veregetné-e azzal, hogy persze fiacskám, ez tök hétköznapi, anyáddal is szoktuk csinálni.

 • 2011.06.28 22:39:33szanalmas

  Amúgy a szavazás nagyon is érdekesen alakul!!!

 • 2011.06.28 22:39:41nyehehe

  egyszer egy gyönyörű prosti megunta a szopást, és az ujjával elkalandozott a seggem felé. Először le akartam állítani, de azt mondta, hogy csak 10 másodpercet kér... Hát nem kell mondanom, hogy rögtön telipakoltam a kis száját ondóval. Szóval én elhiszem, hogy ott nyomkodni izgató, de hozzáteszem, hogy soha nem jutna eszembe. (hálistennek azóta egy ribanc sem akarta így lerövidíteni a szopást)

 • 2011.06.28 22:39:50nathalie

  2011.06.28 22:36:00szanalmas

  Vagy nem is használnak műfaszt, mert ők egymást dugják. Igen, biztos ez lehet a rémület oka, nehogy rájöjjek. Közben meg rajtam röhögnek, hogy a hülye lány azt hiszi tudja mi kell a férfinak...

 • 2011.06.28 22:40:57GGG77

  nathalie

  A kérdés nem úgy szól, hogy "normális" vagy nem az.
  Hanem, hogy vki akarja-e csinálni, vagy nem. Te nem, oké. Lehet, hogy a párod sem, oké.
  De, aki(k) igen az attól még nem lesz sem perverz, sem buzi.

 • 2011.06.28 22:41:06tea fan

  nathalie

  Szerintem többeket érdekelne, mint ahányan bevallják akár saját maguknak.
  De nincs azzal semmi probléma, ha valakinek nem jön be, csak a normalitás definíciójával kéne vigyázni, ennek ugyanis szinte mindig megkérdőjelezhető az "erkölcsi" alapja.
  Ha a műbránerrel abuzálásról levezethető, hogy abnormális, akkor az orális szexről is. Most gondolj csak bele: a szádba, amivel eszel, beveszed valakinek az izéjét, amin ki szokott jönni a pisi. Hát nem gusztustalan? És különben is, a szánkad nem erre teremtette a Jóisten.
  Lehet, hogy ha többszáz évvel ezelőtt születsz, mély meggyőződéssel hinnéd, hogy az orális szex undorító és bűnös dolog.

  Vannak például olyanok, akiknek az a fétisük, hogy nők tűsarkú cipőben lufikat pukkasztanak ki. Nem vicc. Kissé "zizzent" dolog és kívülálló számára nevetséges, és biztosan levezethető lenne sokévnyi freudi terápia segítségével, hogy miért éppen erre buknak, de amíg nem ártanak vele senkinek, mi ezzel a probléma?

 • 2011.06.28 22:42:52vég Béla

  pedig nincs is ennél a szitunál természetesebb mint a képen. a hölgy a konyhába álló fasszal várja apát hogy leszopja.

 • 2011.06.28 22:42:54tea fan

  Ja, hogy mi az abnormális (erre mondtam, hogy "szinte"): ha bármilyen szexuális vágy kielégítésében a kényszer szerephez jut, illetve ha ártanak vele másoknak.

 • 2011.06.28 22:43:00nathalie

  Nincs probléma.
  Csinálja.

  De én azt hiszem, ha az új fiúm egy ilyen kérdéssel elém állna, nem tudnék elvonatkoztatni attól, hogy lehet, inkább a haverom kellene neki az ágyban.

 • 2011.06.28 22:43:43nathalie

  2011.06.28 22:42:52vég Béla
  pedig nincs is ennél a szitunál természetesebb mint a képen. a hölgy a konyhába álló fasszal várja apát hogy leszopja.

  :D:D

 • 2011.06.28 22:43:55tomsawyer

  Nem kiborító nathalie, csak vicces. Elképzelem, hazaérek, otthon anyu néger bányásznak öltözött. Nagy a fasza mint az enyém, (peeeedig:D), és a seggemet fixírozza.
  Mit mondjak....?
  1984.

 • 2011.06.28 22:44:04szexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir

  [link]

 • 2011.06.28 22:44:14bgp

  2011.06.28 22:37:48nathalie

  Nyugi, nem jellemző.

 • 2011.06.28 22:44:38szexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir

  ez milyen, de még inkább... :

  [link]

 • 2011.06.28 22:45:01szanalmas

  2011.06.28 22:44:04szexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir
  [link]

  A jó kurva szpemmer anyádat!

 • 2011.06.28 22:45:21tomsawyer

  Vagy még engem is überel, versenyt rendezünk, kinek van nagyobb. Ő mint néger bányász, vagy én?
  Csudajó.

 • 2011.06.28 22:46:06nathalie

  2011.06.28 22:41:06tea fan


  Akkor ez a probléma!!! én abban a korban éltem korábban, ahol a szopás elfogadott volt a sexuális aktus közben és ennyi. Most meg hirtelen már a műfasszal való seggbe baszás is normális lett.
  Rohan a világ, mamám is mindig ezt mondta. Mondjuk sztem nem erre gondolt :-):-)

 • 2011.06.28 22:47:36tomsawyer

  Arra azért kíváncsi lennék, aki nőként az igen de undorodtam közben-re szavazott. Arra a 10 főre.
  Akkor minek csináltad, galambom?

 • 2011.06.28 22:47:44tea fan

  carmacode

  Nem fér a fejembe továbbra sem, hogy mi a különbség a "szimpla" anális szex és eközött, azaz miért normális, ha téged fenékbe dugnak, és miért nem az, ha egy férfi vágyik erre. Mint mondtam, bármelyikről levezethető, hogy abornális - megvannak az indokok hozzá. Ha férfi az alany, akkor az, hogy "ez buzis", ha nő, akkor meg az, hogy "a segglyuk nem erre való".
  Gyanítom, hogy a te abnormalitás-definíciód kizárólag azon alapszik, hogy NEKED mi tetszik és mi nem.
  Magyarán, a saját ízlésedet teszed meg abszolút normának, holott nem az.

 • 2011.06.28 22:48:27tomsawyer

  ehh...

 • 2011.06.28 22:49:04nathalie

  Férfiaknál miér nincs olyan opció, hogy csináltam, de undorítónak találtam?

 • 2011.06.28 22:49:14tea fan

  nathalie

  "Most meg hirtelen már a műfasszal való seggbe baszás is normális lett."

  Továbbra sem értem, hogy ezzel mi a problémád. Normális NEM EGYENLŐ kötelező.

 • 2011.06.28 22:50:19tea fan

  .

 • 2011.06.28 22:50:33vég Béla

  anális koituszt vállalok! kedvezményesen fisztelek is!
  köll?

 • 2011.06.28 22:50:56Niemi

  Fiú hazaér és meséli:

  -Képzeld apa! Az éjjel elvesztettem a szüzességemet!

  -Hát ez fantasztikus fiam! Gyere üljünk le és igyunk meg egy sört az örömhírre!

  -Inni ihatunk, de ülni még nem tudok.

 • 2011.06.28 22:51:07nathalie

  akkor helyettesítem a normálist az elfogadottal. elnézést, hogy nehezen tudok elvonatkoztatni a saját magam által normálisnak tarott dologtól.Tényleg.

 • 2011.06.28 22:52:51szanalmas

  nathalie:

  És az anállal hogy állsz? Mármint ha téged analizálnak?

 • 2011.06.28 22:53:11carmacode

  2011.06.28 22:47:44tea fan

  Úgy látszik te nem érted azt, amit írok, mert csak a saját verziódat fújod.
  Nem is vitatkozom, mert felesleges, nem jutunk közös nevezőre.
  Csinálja mindenki azt, ami jól esik, de ha buzi, akkor keressen magának egy faszit, ne otthon anyával csináltassa meg magát. Ennyi.
  Amúgy semmi bajom a buzikkal, több ismerősöm is van, akik azok.

 • 2011.06.28 22:53:25tea fan

  nathalie

  Nem lehet egyszerűen azt mondani, hogy más az ízlése, vagy máshol van az ingerküszöbe?

 • 2011.06.28 22:54:35Csibu78

  tomsawyer: szétröhögtem magam! :)))

  Egyébként érdekes cikk volt! Ebbe így még nem gondoltam bele! Lehet van ilyen! Nálunk ez tisztázott, egyikünk se akarja seggbe... Minden más ok! De nem tudom mit tennék, ha ilyet kérnének tőlem! És má nem is fogom megtudni! Bár mindjárt a férjemnek is megmutatom a cikket... Lehet eddig csak nem jutott eszébe! :)))))

 • 2011.06.28 22:56:05hajráargentína

  Az a probléma kedves tea fan, hogy működnek a társadalmi elvárások. Nem mindegy, mit tekintünk normálisnak, és mit szélsőségnek. Lassan, ha nem dugnak seggbe valakit, az már nem ismeri a "normális" nemi életet. A nők esetében ez már egyértelmű, most úgy tűnik, jönnek a férfiak.
  Pedig a közbeszéddel ellentétben a nagy élvezéshez, vagy inkább a kiegyensúlyozott nemi élethez inkább érzelmekre, empátiára, szerelemre van szükség, mint egy nagy dildóra a hátsódban.

 • 2011.06.28 22:56:44Hiller Józsué

  Jót tenne már egy világháború ennek az elbaszott emberiségnek, aztán nem játszaná az agyát jódolgában.

 • 2011.06.28 22:57:00nathalie

  2011.06.28 22:52:51szanalmas

  édes istenem, most valóban veled kellene itt megbeszélnem ezeket a dolgokat, mert azt mondtam, hogy én azt gondolnám, hogy homokos a gyerek, akinek erre van igénye? Szerintetek nem, szerintem meg látens meleg. Én elfogadom, hogy ti vagy párotok ragaszkodik ahhoz, hogy nem vagytok azok, vagy ő nem meleg, én meg ragaszkodnék ahhoz, hogy itt bizony valaki kéthangszórós.

 • 2011.06.28 22:58:10Csibu78

  nyehehe ez jó sztori volt! :)
  tomsawyer: szakadok a röhögéstől

  Amúgy érdekes cikk volt. Erre még így nem gondoltam! Lehet van ilyen! Nem tudhatom, és az a gyanum nem is fogom megtudni! De nem ítélkezem! :)

 • 2011.06.28 22:58:10tomsawyer

  Szerintem holnap a kutyával való szexuális aktusról kéne egy poszt.
  Csak javaslom.
  Annak is van egy tiltott gyümölcs fílingje.
  Emellett a kiszolgáltatottság-érzés is rulez, jelen van.
  Bár attól függ. Ha te csinálod meg mondjuk a csivavát, akkor ő van neked kiszolgáltatva, ha meg a bernáthegyi rád mozdul, akkor fordítva.
  Kéne erről egy cikk.
  Ha meglesz, akkor utána azt mondom, álljunk meg. Itt van már a Kánaán.
  És elmegyek bloggernek.
  Mert nincs tovább.
  Bár...esetleg a halakkal? Szájba?
  Erről mondjuk írjon...írjon...juj nem jut eszembe a "cégnél"... a neve....pedig hiánypótló lenne.

 • 2011.06.28 22:58:38Daró

  Azt mondjátok már meg, kedves aktív kommentelők, miért van az hogy előre tudom, mi lesz az első tíz hozzászólás? " köcsög velvet, szar index, fos "
  Csak szarfaszúak írnak ide?

 • 2011.06.28 22:58:50szanalmas

  2011.06.28 22:57:00nathalie:

  Akkor már a seggből szájba részt nem is firtatom, mondhatom, eléggé szégyellős vagy!

 • 2011.06.28 22:59:36carmacode

  Most, hogy ez már ennyire elfogadott, akkor lehet, hogy a férjemnek felajánlom, hogy jól helyben hagyom anál :DDDDDDD biztosan rögtön sírva is fakad a boldogságtól, végre minden fal leomlott előttem, nem kell tovább titkolnia, hogy erre vágyott már évek óta.
  Jaj, milyen romantikus is lesz. Megvacsizunk, picúrt leteszem aludni, mikor elcsendesedett a lakás meggyújtunk pár mécsest, a gyerekszobából kihozom a babaolajat, kígyóubira ráöntünk egy flakonnak, jól seggbekúrom. Mikor élvezett egy orbitálisat, csinálok egy lájtos kis salit az ubiból, megesszük, megyünk alukálni...

 • 2011.06.28 23:00:22szanalmas

  2011.06.28 22:57:00nathalie:

  És ha bevallom, hogy én mint férfi még szűz vagyok hátulról, akkor felengedsz?

 • 2011.06.28 23:00:50nathalie

  2011.06.28 22:58:50szanalmas

  Ja hogy még utána le is szopná a műfaszt miután seggbe kúrom? :-)

 • 2011.06.28 23:01:51Kard

  carmacode: az a baj összekötött az anális szexet a homoszexualitással férfiak esetében. Pedig az egyik egy érzelmi dolog(egyik férfi a másikhoz vonzódik) a másik pedig egy sima szexuális élvezeti dolog. Egy férfi is élvezheti az anál szexet attól függetlenül, hogy egy nőhöz vonzódik.

 • 2011.06.28 23:02:27nathalie

  2011.06.28 22:59:36carmacode

  Nem értem mit szarozol! Hozz be neki egy lovat! Biztos vagyok benne, hogy azzal sincs itt probléma, hiszen mindenkinek más a normális.

 • 2011.06.28 23:02:37Kard

  összekötött helyesen összekötöd

 • 2011.06.28 23:02:48szanalmas

  2011.06.28 22:59:36carmacode:

  [link]

 • 2011.06.28 23:02:55Trolljegeren

  Beszarok :D

 • 2011.06.28 23:03:32ftom75spam

  nathalie:
  Úgy látom a szavazásból drágám, hogy kisebbségben vagy az izléseddel. Akkor most te betegnek számítasz?

  Tehát erre a kérdésedre, hogy "Én tényleg nem értem miért költ egy férfi felcsatolható műpéniszre, keressen magának egy férfit." a válasz egyszerű: a barátnője miatt(is)

 • 2011.06.28 23:04:03Csibu78

  Na látom itt eltünnek visszajönnek a kommentek! :))

 • 2011.06.28 23:05:18carmacode

  2011.06.28 23:01:51Kard
  Én még életem során nem találkoztam olyan férfival, aki ezt kérte volna tőlem. Nem akarok szerénytelennek tűnni, de volt jó néhány partnerem.

  2011.06.28 23:02:27nathalie
  Igazad van, csak tudod így elsőre nem mertem egy pacival előhozakodni, nehogy elijesszem. :-))

 • 2011.06.28 23:06:07carmacode

  2011.06.28 23:02:48szanalmas

  :DDDDDDD

 • 2011.06.28 23:06:53nathalie

  2011.06.28 23:03:32ftom75spam


  csak pénzspórolási lehetőseg próbáltam találni. Meg hát egy izmos férfi test mégiscsak szebb mint egy csodás női egy hatalmas nagy fasszal. csak szebbet írtam, figyelem! nem normálisabbat!

  Nálam torony magasan vezet a férfi vagyok, undorító dolog. Nőket nem veszek figyelembe, mert sajnos a mai félhülye nőknek elég egy ilyen cikk, és máris sex és new yorkosan érzik magukat ha kipróbálják. Vagánynak, izzig-vérig nőnek.

 • 2011.06.28 23:07:41tomsawyer

  2011.06.28 22:58:38Daró
  Azé' mer' ezt figyelgeted meg statisztikázod álló nap, ahelyett, hogy a műfasszal üldöztetnéd magadat a konyhaasztal körül.
  Egészségtelen hozzáállás.

CímkékCímkék

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés