Ha van elég pénzünk, akkor igazán különlegessé tehetjük külföldi nyaralásainkat, és meglátogathatunk pár Love Hotelt az unalmas látványosságok helyett, ahol szexelhetünk Hello Kittyk közt, Batbarlangban, metrókocsin, igluban, vagy Jack Sparrow ágyában.

Ne legyünk prűdek, mindenki szeretne kurvázni néha, sőt, meglepően sokan ki is próbálták már. Az előítéletekkel szemben igazán nem besavanyodott egyedülálló férfiakról van szó többségükben, teljesen átlagos emberekről. Illetve annyira mégsem átlagosak, mivel az Oddee gyűjtése alapján páran igazán nem csak az elcsépelt rossz lányokra vágynak, de még a tanárnénis fantázia is lejárt már bizonyos körökben. A szobákért sajnos külföldre kell utazni, a legtöbbet Japán adja a világnak, ahol az 1950-es évek közepén alakultak ki az első Love Hotelek, az utcai prostitúció visszaszorítása céljából.

Az alap, hogy Hello Kittyvel mindent el lehet adni, de még a régi slágernek számító vibrátor ismeretében is meglepő, hogy valaki egy ilyen tematikájú szobában akar lezavarni egy numerát. A rózsaszín zongora és mellette a szadomazóra fazonírozott Kitty már bőven elég ahhoz, hogy bármelyik gyerek álmait összetiporja egy életre, de hát ide úgysem ők járnak.

Vannak emberek, akik utazás céljából ülnek fel a metróra, vannak akik inkább dugni szeretnének. Az ő igényeiket elégíti ki a metrókocsinak álcázott szoba, ami talán még jobb is az eredetinél, hiszen itt még takarítanak is néha.

A wisconsini Dodgeville szívélyesen várja a Karib-tenger kalózai rajongóit, akik végre bekerülhetnek kedvenc filmjük ránézésre azért nem túl nagy igénnyel reprodukált díszletei közé. Az kérdéses, a tenger hullámait is visszaadják-e, de gyanúnk szerint itt is inkább a nő a lényeg.

Szintén Dodgeville-ben oldják meg azoknak is a gondjait, akik a sarkvidékre szeretnének menni dugni, de zavarja őket a lankasztó hideg és a csúnya eszkimó lányok. Bár az iglu nem igazi, és a lány sem eszkimó, de legalább van fűtés, és biztos nem köt senki a farkasszánba.

Bruce Wayne, közismertebb nevén Batman a róla szóló képregényben is nőzik, de a filmjeiben minden részben új akad horogra. Azt viszont a pornó verziókon kívül soha nem tudhattuk meg, mit csinálhatnak a Batbarlangban. Hivatalos információk most sincsenek, de legalább mi valóra válthatjuk elképzeléseinket ebben a szobában, ahova azért remélhetőleg nem szerződtetek egy rosszkor benyitó okoskodó Alfredot.