horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ha vastag az ajka, nagy lesz a farka: A nagy farokméret-kalkulátor

2012.02.23. 21:14 Módosítva: 2012-02-23 21:38:10
Számos tévhit él arról, hogy milyen összefüggés lehet a férfiak farokmérete és különböző testrészeik között - láb, orr, kéz. Készítettünk egy kalkulátort, amin megnézheti, körülbelül mekkorára tippelik a nők a méretét.

Kis ember nagy bottal jár, ha a férfinek nagy az orra, nagy a farka, ha nagy a lábmérete, egész biztos nagy a farka – ehhez hasonló tévhitekkel próbálják megtippelni a nők, mekkora méretekkel rendelkezhet az áhított hím. A szenvedély foka is leolvasható állítólag a férfiakról, az terjed közszájon, hogy a vastag, húsos ajkú férfiak tüzesek és szenvedélyesek, míg a vékony ajkú férfiak barátoknak valók. Még a hajszín is összefügg a szexuális aktivitással egyesek szerint: előnyt élveznek a barnák és a vörösek.

Ezekben a tévhitekben semmilyen igazság nincs, pontosabban ha lenne, akkor egyetlen férfitípusnak lenne csak hatalmas farka, a majomtestalkatú, barna hajú, nagy orrú, nagy lábú hobbitoknak. A különböző testrészek és a farokméret között véletlenszerűen lehet csak összefüggés. Az alábbi kalkulátorral megnézheti, a nők mekkorára saccolják a méretét, azaz milyen méretűnek kellene lennie, ha lenne igazság a fent írtakban. Válassza ki, milyen az orra, a lábmérete, a szája és a testalkata, a végeredményben megtudja, mekkora farka lehet első ránézésre. A kategóriákat Dr. Petra Boynton szexedukátor egyik tanulmányából kreáltuk, eszerint az átlag pöcsméret (erektált állapotban természetesen) 13-15 centiméter, ebből indultunk ki. Átlag felettinek a 15 és 18 cm közöttit értjük, a méretes farok 18 centitől számítjuk. Az átlag alatti, azaz a kicsi farokméretet pedig 7 centitől mérjük. (A magyar férfiak a világ pöcsméret térképe szerint kicsivel az átlag felett vannak a 16,5 centijükkel.)

 
 
 
 

Farokméret-kalkulátor

  • Orr:
  • Láb:
  • Ajkak:
  • Testalkat:
 

"Tizenkét -tizenhárom éves voltam, amikor megmértem vonalzóval a farkam. Az embernek ezt fontos megtudnia. Egy ismerősömnek volt otthon tolómérője, ő azzal mérte" – mondta a Velvetnek a 26 éves Tamás, aki magas, az orra egyáltalán nem hatalmas, és a lábmérete is átlagos. Farokméretét nem árulta el centire pontosan, annyit mondott, hogy az átlagosnál (13-15 centi) valamivel nagyobb. Hozzátette, szerinte a farok méregetés valami olyasmi a fiúk életében, mint a lányok versenye, hogy ki menstruál hamarabb. Az iskolában aztán megosztották egymással, kinek hány centi, bár szerinte mindenki hazudott, és kerekített. Az azonban máig vitatott, honnan kell számolni a farok méretét, a heréktől vagy a has aljától.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!