A klitorisz és a pénisz egy és ugyanaz, a vagina nem összefoglaló név, a hüvelyizmok pedig elengedhetik magukat, és a hüvely szó szerint kieshet a helyéről.

A vagina csak egy része a berendezésnek

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a vagina szó összefoglalja a női nemi szerv összes részét, holott valójában annak csak egy bizonyos része a vagina. A vagina latin szó, a hüvelyt jelenti, és ezzel sok nő sincs tisztában. A csikló, a kis és nagy szeméremajkak a gát és a szeméremdomb tehát nem a vagina részei.

A csikló és a pénisz egy és ugyanaz

Vagy legalábbis ez a kiindulási pont, ugyanis a csikló és a pénisz szövetei azonosak. A herék állítólag a petefészeknek felelnek meg, a csiklón mozgó minimális bőrfelület pedig a fitymának. A megtermékenyítés utáni kilencedik hetéig mind teljesen egyformák vagyunk, ekkor kezdenek el fejlődni a nemi szervek belső részei.

A G-pont valójában C-pont lehetne

Hogy van-e vagy nincs G-pont, örök kérdés, évek óta igyekeznek a tudósok cáfolni vagy épp megerősíteni a létezését. 2008-ban a L'Aquila Egyetem professzorai addig matattak, amíg találtak bizonyítékot a G-pont létezésére. Kiderült, hogy a csodapont a csikló belső részéhez tartozik, azon egy kicsit érdesebb apró pont. Ami tényleg nincs minden nőnek.

A hüvely kieshet a helyéről

Bármilyen bizarrnak is hangzik, vannak olyan idős nők, akik hüvelyizomzata teljesen elengedte magát, és szó szerint kiesett a helyéről. Semmi olyasmit nem kell gondolni, hogy a nők egy bizonyos kor után húzzák maguk után a hüvelyüket. Egyszerűen csak arról van szó, hogy a hüvely megereszkedik, ezt vaginal prolapse-nek hívják az orvosok. Azért, hogy ez ne forduljon soha elő, lehet tenni, az intimtornák kellően megerősítik a hüvelyizmokat. A pasiknak se egyszerű, ha nem használják gyakorta a farkukat, az összezsugorodhat.

A méret tényleg nem számít

A hüvely mérete átlagosan 6-10 centiméter hosszú, így az, hogy kinek mekkora a farka, kevésbé számít, mint a vastagság. Azzal egyáltalán nem mondunk újat, hogy a nyálkahártyás simaizomzat képes tágulni, akár 200%-ig is.

Egyénenként változik az orgazmuskészség – a maszturbálás hasznos

A felsorolt öt lényeges dolgon kívül azt is érdemes figyelembe venni, hogy egyénenként változó, ki hogyan éli meg az orgazmust, képes-e egyáltalán megélni. Vannak nők, akik tényleg tudnak ejakulálni, és vannak, akiknek a maszturbálással elért orgazmus is nehézkesen megy. A maszturbálást még a tantra-gyakorlók is bőszen ajánlják, a nők ezzel ismerhetik meg legjobban a saját testüket.