21 napja vannak bent a villában a játékosok, Gyúrós Józsin és VV Vikin kívül mindenkinek akadt játszótársa, a szálak egyre kuszábbak. A szex, orál, csókok és tapizások mellett szerelmi szálak is szövődtek, hármasszexről is szó esett. A szexuálpszichológus szerint a vezető szerep megszerzéséért nyomulhatnak egymásra a játékosok.

A vezető szerep megszerzéséért kavar mindenki mindenkivel

Amíg évekkel ezelőtt a szerkesztők mindent bevetettek, hogy a valóságshowszereplőket szexre bírják, a VV6-ban az a nagy kérdés, lesz-e valaki, aki úgy jön ki a villából, hogy kibírta szex nélkül – talán Gyúrós Józsi lesz az. A Való világ 6 január 12-én kezdődött, február 2-ra eljutottunk odáig, hogy teljesen követhetetlen, ki kivel kavar, kivel pettingelt, kivel szexelt, és valójában kibe szerelmes, és kivel dugna. Ha a játékosok nem szexelnek, akkor arról beszélgetnek, kinek ki tetszik, és az is gyakran előfordul, hogy a szexuális frusztráció miatt üvöltöznek egymással, bőgnek egymásnak. A szakértő szexuálpszichológus szerint megnyugodhat mindenki: amit a Való világ 6-ban látni, az nem tükrözi az átlagos huszonévesek mindennapjait, csak arról van szó, hogy a szexuális vonzerejükkel akarják megszerezni a vezetőszerepet. 

„Állandó bizonyítási vágytól égnek, hogy milyen menők, szépek, okosak, és mekkora a szexuális vonzerejük. Véleményem szerint kaptak egy bizonyítási lehetőséget, és a saját környezeti hatásaik alapján igyekeznek bizonyítani a szexuális vonzerejüket. Ez mind külsőségekben, mind az aktusokban, próbálkozásokban megnyilvánul. Fiatalok, és olyan bizonyítási vágyat tükröznek, ami akár valódi is lehet, de ez nem a valós keresztmetszet, nem is lehet így nézni. Ők mindannyian válogatott szereplők, így a valódi fiatalokkal összevetni nem lehet őket, nem tükrözi az életet. Amit láthatunk, az nem több annál, mint például Miley Cyrus magamutogása. Az átlagos fiatal szereti a szexet, és meg is éli, ha van rá alkalma, de hogy a kamerák előtt tenné, abban nem vagyok biztos" – mondta a Velvetnek Tóth-Horváth Gábor szexológus a kérdésre, hogy mennyire tükrözik a VV6 történései az átlagos huszonévesek világát. Az elismerés, a vezető szerep megszerzése nemcsak a játékosok előtt zajlik, hanem a nézők előtt is, az ismertség és a továbbjutás a cél. Hogy mennyire tudatosan használják ehhez a testüket, az összevissza smárolást, egymásra mászást, az a komolyabb párbeszédekből kiderül. Egyelőre úgy tűnik, egyikük sem taktikának szánja, tényleg ez teszi ki a mindennapjaikat. 

Ha ez így megy tovább, gruppen is lesz

Követhetetlenek a villarománcok, és ez csak bonyolódni fog. A könnyebb érthetőség kedvéért egyszerű ábrán mutatjuk meg, ki kivel kavart eddig. A folyamatos vonal a szexet jelenti, a szaggatott vonal az orálszexet, a rövid szaggatott vonalak pedig a smárolásokat. Pirossal jelöltük azt is, ki kire hajt jelenleg. Az ábrát elnézve egy részeg estén akár gruppen is összejöhet, Biszex Teo tett már erre célzást VV Krisztiánnál, hogy hármasban csinálhatnák VV Izával. VV Aurelio pedig egy hétvégi bulin került elég közel ahhoz, hogy összejöjjön neki valami akár több lánnyal is.

A VV6 első lakói alig több mint 20 napja vannak a villában, vannak, akik ennél kevesebb ideje tartózkodnak bent. Buliznak, esznek-isznak, és dugnak/nának – már az első hetekben minden a szexről szól a villában. Az RTL Klub oldalán az adatlapok szerint Aurelio 7 napig, VV Charlotte 2 napig vagy óráig (?), Laza Dávid 2 hónapig, Iza 2 hónapig, VV Dorka bármeddig kibírja szex nélkül.

Gyúrós Józsi ha lehet, minden nap szexel, ehhez képest semmi ilyesmi törekvése nincs a villában, sír a csaja után. Krisztián egy hétig bírja szex nélkül, a biszex Teo három-négy napig, Viki 1-2 napig, VV Zsófi bármeddig, VV Zsolt egy hónapig bír meglenni másik test nélkül. Nagyjából ahogy beköltöztek, mindenki szemet vetett valakire, csókok, fogdosások, petting, leszbizés és szex is volt már az elmúlt 21 napban. Ezzel szemben a VV5-ben 88 nap telt el szex nélkül.

A Való világok történelmében a szexualitás bérnőkkel kezdődött, Majkán Maya Gold segített, VV Okihoz pedig egy hivatásost küldtek be. A második VV-ben már kemény szex is volt, a diszkóleszbizés is ment. A VV4-ben az volt a nagy kérdés, meddig bírják szex nélkül a villalakók, és mindenki a képernyőre tapadva várta VV Jerzy és VV Gigi jelenetét – ezért a stáb külön hotelbe szállíttatta a párocskát, hogy kettesben lehessenek. A VV5-ben dugómatracot kaptak a játékosok, ráadásul napi randikkal próbálták rávenni őket a szerkesztők, hogy összemelegedjenek egymással. Még egy szűzfiút is beraktak a villába, hogy biztosan történjen valami.