Segges, melles szelfiikkel teli a pornószínésznők Instagramja, Aletta Ocean edzés közben is fotózza magát, Chanel Preston meg nagyon büszke a zsinórtangás hátsójára.

1. Dekoltázst mutatva szelfizik Aletta Ocean

A magyar pornószínésznő, Aletta Ocean Instagramja tele van szelfikkel. A hatalmas mellű pornós edzés közben szelfizik, a liftben szelfizik, otthon szelfizik, de ha épp nem saját magáról készít képet, akkor a seggét fotózza valaki. 

2. A MILF-pornós Tanya Tate mindenét takarja

Tanya Tate, a brit MILF-pornós Instagramja Aletta Oceanéhez képest nagyon szolid. A szőke hajú MILF elvétve tesz csak fel magáról fehérneműs képeket, többnyire azt mutatja meg, hogyan telnek a hétköznapjai, ami egyenlő azzal, hogy másokat reklámoz az Instagramján.

3.  Chanel Preston amit tud, megmutat

Chanel Preston Instagramja seggel, mellel, csücsörítéssel van teli, az amerikai pornós többek közt a Breaking Bed pornósított verziójából is ismert lehet. Az alaszkai pornós elvétve macskákat is posztol. 

4. Az agyontetovált Bonnie Rotten diszkóleszbizést is posztolt

Az alternatív pornósként ismert, széttetovált Bonnie Rotten valamennyire művészien próbálja tálalni a testét az Instagramon: a tetovált hasát például a habbal teli fürdőkádban, vagy például azt posztolja, mit csinálnak forgatás közben Rocco Siffredivel. 

5. Alexis Texas a seggét posztolja az Instagramra

A szőke hajú pornós,  Alexis Texas főleg a kerek, feszes seggét teszi közzé az Instán. Néha posztol egy fotót, ahogy a kutyáját öleli az ágyban, vagy egy képet, amin valamelyik barátnőjével szelfizik. Az Instagramjából az is kiderül, hogy reggelente edzi a seggét.