Ethan Hawke-kal a falnál állva kezdik, aztán levernek egy üvegvázát, és Ethan Hawke megcsinálja a komódon Angelina Jolie-t. Antonio Banderasszal a Káma szútrát próbálgatják, két perces jelenetben szeretik egymás meztelen testét.

Lótuszülésben Antonio Banderasszal

Brad Pitt után Angelina Jolie sem maradhat ki a szexpózos sorozatból, összeszedtük a teljesség igénye nélkül Angelina Jolie emlékezetes szexjeleneteit. A leghosszabb mind közül egy kétperces ágyjelenet az Eredendő bűnből: a színésznő Antonio Banderasszal hentereg az ágyon, nem is akárhogy: például lótuszülésben, lassan, de van, hogy gyorsan és keményen is csinálják. A teljes jelenetet ide kattintva nézheti meg

A Tomb raiderben ő van felül

Angelina Jolie kapta meg Lara Croft szerepét a Tomb raiderben, filmbéli partnerét, Gerard Butlert az egyik szexjelenet (szerűségben) meglepetésszerűen megbilincseli. 

Az asztalon Ethan Hawke-kal

Az Életeken át című filmben Ethan Hawke és Angelina Jolie a falnál esnek egymásnak – ilyen jelenete volt már Brad Pitt-tel is –, majd Ethan Hawke az asztalnak dönti Jolie-t. Előtte azért még összetörnek egy üvegvázát az asztalon. 

Hátulról az ágyban

Az alábbi jelenetben Angelina Jolie pihen az ágyon, amikor férfi partnere mögé simul, és aztán nem túl gyengéden, asszonyává teszi hátulról. Angelina Jolie arcáról nehéz leolvasni, hogy élvezi-e vagy sem. 


Angelina Jolie Hard core sex scenes 1 by idoltapes5

Leszbiszex a Giában

A biszexuális modell, Gia Maria Carangi életrajzi filmjében Angelina Jolie összejön a sminkeslánnyal, és ez a románc természetesen szexjelenetet is kapott a Kifutó a semmibe című filmben. Angelina Jolie még mielőtt összejött volna Brad Pitt-tel, nyíltan vállalta kapcsolatát a modell Jenny Shimizuval. 

Természetesen ennél jóval több filmben látni Angelina Jolie szex közben (Határok nélkül, Mr. és Mrs. Smith például), még annál is több filmjében meztelenkedik vagy erotizál nőket (Kis tüzek) vagy férfiakat (Észvesztő).