A pornóban senki nem kérdezi meg a másikat, hogy élvezi-e a simogatásokat, érintéseket. A pizzafutártól a takarítónőn át bárkivel össze lehet jönni, és azt is meg lehet tanulni a pornóból, hogy mikor kamuzza az orgazmust egy nő.

A pornószínésznők és pornószínészek színészi alakításaiból rengeteget lehet tanulni, például azt, hogy nem érdemes kamuzni az élvezést, vagy azt, hogy nem számít, kinek milyen a testi adottsága. 

1. Nagy mellek, kis mellek, kövér nők

A pornóban nincs rasszizmus, tabuk sincsenek nagyon, és mindenféle test tud szép és vonzó lenni. Egyénenként változik, kinek mi az ízlése, ez nyilvánvaló, de a pornó az a műfaj, ahol nemcsak a felfújt mellű és szájú 20 évesek reszelnek, hanem mindenféle nő. 

2. A pornó megmutatja, milyen a kamu élvezés

Ritka, ha a felnőtt filmekben őszinte jeleneteket látni, és a szereplők őszintén élvezik egymás testét. A legtöbbször kamu női visongásokat látni és hallani, sőt, van, hogy a pornószínészek sem élveznek el, vagy rossz időben teszik.

3. A szexuális segédeszközök nem az ördögtől valók

Főleg a szóló jelenetekben használnak a pornóban vibrátorokat, dildókat, de van, hogy páros helyzetben vagy akár grupiban is használják azokat. Azt is el lehet lesni, hogyan kell azokat használni. 

4. A valós szex több a párperces szopás-nyalás-elölről-hátulról forgatókönyvnél

A pornófilmekben rendre ugyanaz a menet: nyalás-szopás, elölről egy kicsit, hátulról egy kicsit, aztán jöhet a látványos élvezés. Intimitással, kölcsönös szerelemben egy kicsit más a menetrend, pontosabban szólva, nincs menetrend. Úgy történik, ahogy jön.

5. Szex közben jó egymással kommunikálni

A felnőtt filmekből kimaradnak a simogatások, a pornószínészek és színésznők sose kérdezik meg egymástól, hogy jól esik-e az, amit csinálnak éppen. Ettől pornó a pornó, és ettől más a valóság. 

6. Az amatőr pornó közelebb áll a valósághoz

Ellepték az internetet az amatőr felvételek, és már a pornós cégek maguk is készítenek amatőrnek álcázott gonzó filmeket például. Ha ez utóbbi nem is, de a valóban amatőr felvételek közelebb állnak ahhoz, amit az emberek a négy fal közt művelnek. 

7. Minden szituácóból lehet bármikor egy dugás

Akár a munkahelyi értekezlet után, akár a takarítónővel otthon, akár a pizzafutárral, bármikor összejöhet egy gyors szex. Végülis a remény hal meg utoljára.