horoszkóp

A cseh pornós tanárnő teológiai és missziós iskolát végzett

2009.01.23. 18:25
Kapcsolódó cikkek (1)
Mint egy pornómesében: a teológiai és missziós iskolából szabadult cseh lány elindul, hogy felfedezze az élet valódi örömeit. Találkozik egy koporsókészítővel, akivel 5 perc alatt megváltják a világot, a szaftos akció megörökítéséhez pedig egy fiatalkorú operatőrt kérnek fel, és végül világhírűek lesznek. Viszont ez nem csak egy film, hanem maga a valóság. A csehek meg vitatkoznak, mert ők még ilyet nem láttak.

Szatírába illő történetté kerekedett a znojmói pornóbotrány. Mint azt megírtuk, napok óta ezrek lógnak az interneten, hogy a 35 éves cseh tanárnő mobiltelefonnal lefilmezett aktusát láthassák. Miroslava Prillerová még szilveszterkor került félreérthetetlen helyzetbe az iskola egyik 19 éves dolgozójával, a titkos légyottot pedig egyik fiatalkorú tanítványa örökítette meg. A röhögéssel és viháncolással fűszerezett videót elnézve a szex minden kétséget kizáróan minkét félnek tetszett, így felesleges is találgatásokba bocsátkozni, hogy önkéntes alapon történt-e az aktus. A pár perces film nem sokkal később már a világhálón keringett, a hír hallatára pedig az angoltanárnő idegösszeomlást kapott és betegszabadságot vett ki. ( A videó nagyarányú puncitartalma miatt csak a Muffinon tekinthető meg )

A látszólag komoly történet abszurditása az asszony Nova televíziónak adott interjújában bontakozott ki, amikor a sokk hatása alól feleszmélt Prillerová kisasszony bevallotta, hogy alapjában véve ő eléggé zárkózott típus, ez idáig még soha nem pornózott, mi több, középfokú teológiai és missziós iskolát is elvégzett Kölnben. A filmben szereplő partnere, Karel Kučera - aki egyébként koporsókészítőnek tanult - nem akart nyilatkozni az ügyben. A diákok zöme kedveli a tanárnőt, és szerintük az a bűnös, aki az internetre rakta a videót.

Miroslava Prillerová

Az eset kipattanása után élénk vita kerekedett abból, hogy jogilag milyen eszközök állnak rendelkezésre, ami megakadályozná a tanár-diák szexet - írta a Parameter . A cseh rendőrség ilyen ügyekkel ritkán foglalkozik, három év alatt három tanárt tartóztattak le - ebből kettő pedofil volt. Libor Vacek a cseh tanfelügyelők szövetségének szóvivője a lapnak elmondta, hogy tanár-diák viszonyt vizsgálni csak a rendőrség hivatott. "Mi csak a tanügyi törvény betartását kérhetjük számon" - nyilatkozta.

A tanár-diák közti szexet csak a büntető törvénykönyv említi, de abban is csak azt foglalják össze, hogy 15 évesnél fiatalabb személlyel tilos a szex, és hogy nem szabad visszaélni a 18 évesnél fiatalabbak helyzetével. "Ha egy tizenöt éves lány önkéntesen szeretkezik a tanárával, és erre nem kényszerítik, vagy nem zsarolják őt jobb jegyek kilátásba helyezésével, akkor nincs ok büntetőjogi eljárásra" - mondta Jan Černý ügyvéd .

A vitába a szexológusok is beszálltak, mert szerintük pont ez a baj: a fiatalkorúak ugyanis hamar beleszeretnek a tanárjaikba és ezzel azok könnyen visszaélhetnek. Ráadásul még ki sem rúghatják az oktatót, mivel nincs megtiltva a munkatörvénykönyvében a tanár-diák szex. A minisztérium viszont egyelőre nem tervez olyan rendelkezést kiadni, ami megtiltaná az ilyen kapcsolatokat.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!