Nem zavartatta magát egy részeg pár és a turisták szeme láttára esett egymásnak. A harmincas éveit taposó férfi és nő az angliai Windsor kastély oldalában boldogította egymást húsz percig. Az alkoholtól felbátorodott párról készült felvétel busás összeget hozhat az egyik szerencsés szemtanúnak.

Turisták szeme láttára esett egymásnak egy részeg pár az angliai Windsor kastély mellett található füves területen, írja a The Sun. A légyott húsz percig tartott, így a járókelőknek volt idejük felvételt készíteni a pikáns esetről. A harmincas éveiben járó férfi először a csinos szőke nő nadrágját húzta le, majd a sajátját is ledobta.

Végül valaki szólt a királyi testőrségnek, akik először ledöbbentek a látottakon. "Kinyílt a testőrség szobájának egyik ablaka, és amikor a katona meglátta, mi történik, szólt a társainak, és újabb ablakok nyíltak ki" - mondta egy másik szemtanú. Végül két testőr és egy rendőrjárőr érkezett a helyszínre, és felszólították a párt az előadás befejezésére.

Józanon tiszteletreméltóak

Szemtanúk szerint a pár annyira részeg volt, hogy alig álltak a lábukon, és a rendőrautóba is úgy kellett betámogatni őket. A rendőrség közölte, egy éjszakát - külön - cellákban töltöttek, amíg ki nem józanodtak. A hivatalos közlemény szerint egyébként mindketten tiszteletre méltó munkaköröket betöltő, megbecsült emberek, akik az italos állapot elmúltával elszörnyedve értesültek arról, mit is műveltek. "Elképzelem, ahogy a nő másnap felébred és belehal a szégyenbe. Pornósztár lett" - nyilatkozta a brit lapnak egy szemtanú.

Az esetről készült felvételek egyelőre még nem jelentek meg a neten, de a The Sun busás összeget ígér a jó helyen jó időben felbukkanó turistának.

Minden napra egy botrány

II. Erzsébet királynő az incidens idején Windsorban tartózkodott, de rezidenciája a kastély másik végén van, így nem volt tanúja az eseményeknek. Windsor 900 éves kastélya jó ideje a királynő első számú székhelye; II. Erzsébet a londoni Buckingham-palotában hetente már csak egy-két napot tölt.

A királyi családra egyébként az utóbbi időben rájár a rúd, nemrég néhány testőrről derült ki, hogy az uralkodó trónján fotózták magukat, és még pornót is árultak.