A felnőttfilmes a könyvében leplezi le Kabai Zoltánt, aki Zoltan Kabai és Zoltan Cowboy néven ismert pornós. Kovács "Kovi" István a Hótehénkében dolgozott először együtt a solymári jobbikossal.

"Oszlopos tagja volt a csapatunknak Kabai Zoli, az Irigy Hónaljmirigyben éneklő Kabai Laci testvére. Szerepelt a Mazochista álmokban, valamint a Botrány a szexvideótékában, valamint a Félénk vagyok, de dugni akarok című filmjeimben. Azt hallottam, hogy azóta politikai pályára lépett, ő a Jobbik solymári alapszervezetének elnöke" - írja Kovi a hamarosan megjelenő Bűnös élvezetek című könyvében.

Kabai Zoltán nem tagadja múltját

Kabai Zoltán a Blikknek nem tagadta pornós múltját, azonban a kiszivárogtatásért akár jogi lépéseket is tehet. "Egy barátom szólt, hogy Kovi emleget a könyvében, és ez számomra komoly családi problémákat okozott. Jogi lépéseket tervezek Kovival szemben, amiért nem egyeztetett velem. Például erős túlzás olyasmit állítani, hogy a '90-es években én voltam a szexvilág egyik legnagyobb sztárja" - mondta a magazinnak a 39 éves jobbikos, aki először a Hótehénkében dolgozott együtt Kovival.

A jobbikos politikus 1992-ben kezdte pornós karrierjét és tíz éven át űzte, 18 évesen ugyanis németországi emigránsként a farkából élt. Zoltan Kabai és Zoltan Cowboy neveken magyar, olasz, német és angol felnőttfilmekben látható.

Nem ritkaság a pornó sem a Jobbikban, sem a Gárdában

Nem Kabai az egyetlen jobbikos, akit jól ismernek a pornósok. Katona Vivien, a Jobbik csepregi szavazóköri megbízottja többféle pornóban, többek között leszbikus, fétis és csoportszexes filmekben is szerepelt.  Katona Vivient az országgyűlési választásokon a város I. számú körzetébe a Jobbik Magyarországért Mozgalom delegálta, aminek a lány korábban tagja is volt, ám a gárdista Müller Nikolett szexbotránya után kilépett a szervezetből. A köztudottan melegellenes szervezet tagja több mint 150 pornófilmben szerepelt - számtalan leszbikus jelenetet vállalt -, saját pornóoldala is volt. Müller Nikolett múltjára akkor derült fény, amikor a lány a Magyar Gárda 2009-es július 4-ei demonstrációján ellenszegült a rendőrok felszólításának, és az egyik rendőr irányába rúgott.