Claire Smedley büszkélkedhet (és büszkélkedik is) Nagy-Britannia legnagyobb melleivel. Az összesen 32 kilónyi csöcs már majdnem kioltott egy életet, tulajdonosuk attól fél, ez megint megtörténhet, ezúttal végzetes következményekkel.

A brit Claire Smedley felemás érzésekkel viseltetik mellei iránt: egyrészt büszke, mert az övéi a legnagyobbak az egész országban (kilencvenes körméretéhez tripla M-es kosárméret társul), másrészt aggódik, hogy az egyenként tizenhat kilós testrészek egyszer még kioltanak egy emberéletet – írja a Sun. Egykori szerelme, Ismeretlen Vezetéknevű Mark például majdnem megfulladt, amikor keble szex közben maga alá temette, és semmi sem garantálja, hogy ez még egyszer nem történik meg. A harmincéves, háromgyerekes nő elmondása szerint egykori fiúja az eset hatására rettegett a vele való szextől.

Most újra együtt él egykori férjével, Chris Willgoose-zal, akivel naponta akár ötször is szexelnek, a veszély tehát valós. „Chris imádja, ha a melleim fojtogatják, de észnél kell  lennem azok után, ami történt. Ha elég volt, azt azzal jelzi, hogy megkocogtatja a lábamat, ekkor leszállok róla. Kellemes érzés, hogy így odavan értük, de van egy határ, amit nem szabad átlépni."

Smedley a magas ösztrogénszintjének számlájára írja fokozott szexvágyát és mellméretét, ám az orvosai ezt nem erősítették meg – konkrétan fogalmuk sincs, mi okozza. „Voltam orvosnál, de nem jöttek rá, mi a baj. Mára odáig jutottam, hogy attól félek, sosem áll le a növekedés.”

11 C

Már kislánykorában látszott, hogy a melle nagyobb lesz a többiekénél: az első melltartója rögtön C kosaras volt. „Anyu és apu azzal viccelődtek, hogy lefeküdtem, és mire másnap reggel felkeltem, már masszív cickóim nőttek. Akkoriban ez nagyon zavart. A lányok az iskolában kikapcsolták a melltartómat, a fiúk pedig úgy lesték a melleimet, mintha ufók lennének. Hason aludtam, hátha akkor nem nőnek tovább."

A terve nem jött be: egy évvel később már E kosarú melltartót kellett vennie. Mindenki idősebbnek nézte, és az is megtörtént, hogy a buszvezető nem akarta elfogadni a diákjegyét. 18 éves korában már K-s méretre nőtt a melle, de a ruhamérete még XS körül volt. „Nevetségesen néztem ki, bár a férfiaktól elismerő pillantásokat kaptam. [...] Gondolkoztam a mellkisebbítésen, de a gondolat, hogy egy sebész lenyisszantja, rettegéssel töltött el."

Mell általi tetszhalál

Három évvel ezelőtt történt a majdnem-megfojtásos eset: egyszercsak azt vette észre, hogy szeretője nem mozdul alatta, úgyhogy hívta volna a mentőket, de a férfi gyorsan magához tért. Kapcsolatuk azonban három hónappal később véget ért, azóta pedig ismét gyermekei apjával él.

Melleinek, bár fáj tőlük a háta, és problémás a szexuális élete, végül is hasznát veszi: modellkedik, bátran mutogatva súlyos függelékeit. A fotózásokért jó pénzt kap, amit viszont melltartókra költ, konfekcióból ugyanis nem válogathat, csináltatnia kell. Tervei szerint egész Európát meghódítja, amihez sok sikert kívánunk – ha rajongana érte, itt a Facebookja, itt pedig a Twittere, elég sok felnőtt tartalommal.

Jó a nagy?

Bár sokan irigyelhetik az átlagosnál nagyobb mellű nőket, az ő életük sem csak játék és mese. Igaz, Kim Kardashian büszkén mutogatja a magáét, és Coco T is bármikor villogtatja a dekoltázsát, de Smedleyhez hasonlóan honfitársa, Rachel Aldana sem tudja, meddig nőnek még természetes óriásmellei. Vigasztalja őket, hogy légzsákként még jól jöhetnek.