Először van lehetőségük az angol nőknek is kipróbálni a hivatalos nyuszis edzéstervet, ami a jó alak mellett az egészségre is ügyel.

Nagy nap volt a tegnapi, hiszen a történelem során először indult Playboy-edzőtábor Angliában, aminek köszönhetően az angol nők reménykedhetnek benne, hogy elérhetik a Playboy-nyusziktól is látott csodás szépséget. A szervezők szerint a 45 perces edzés arra lett kitalálva, hogy a nők energikusnak, és szexinek is érezzék magukat, de emellett azért egészségesnek is tűnjenek.

Az ígéret szerint tehát a jelentkezők nem csak egészségesek lesznek, de az alakjuk is baromi jó lesz, hiszen a playmate-eknek is az, márpedig ők tanácsolják ezt az edzésformát. Egy alkalom 10 fontba kerül, ami úgy 3500 forintnak megfelelő összeg, de cserébe adnak még egy pecsétet is, ami bizonyítja, hogy az illető hölgy mindent megtett azért, hogy olyan alakja legyen, mint egy playmate-nek.

A tábor eredményességéről még sajnos nincs információ, ráadásul a promóciós képek alapján azért ügyeltek arra, hogy eleve olyan nők menjenek el címlaplánnyá változni, akik amúgy sem állnak tőle különösen messze, mindenesetre ha tényleg playmate-té akarnak változni, akkor a későbbi képeken úgyis kapnak majd némi retust. Na de mit fog szólni hozzá Rubint Réka, ha hozzánk is eljut ez új irány?