Valeria Lukjanova tavalyelőtt robbant be az interneten, mint az első, valódi emberi Barbie. A teljesen szürreálisra műttetett ukrán lánynak most kihívója akadt, méghozzá a szülővárosából: Odesszából. Alina Kovalevszkaja ugyanazt tudja, mint a híres elődje: kifejezéstelen tekintet, ijesztő arc, nagy mellek.

Az odesszai modell és spirituális tanító, Valeria Lukjanova két éve söpört végig az interneten, amikor mindenki megcsodálhatta, hogy mennyire ijesztő emberi Barbie-vá műttette magát az évek során.

Teljesen szürreális Lukjanova kinézete, ráadásul az ukrán modell még hasomást is kapott tavaly, ami aztán tényleg csak egy újabb bizonyíték a valószínűtlenségi hajtómű létezésére. Végül ketten próbálták meghódítani az USA-t, egyelőre nem tudni, mekkora sikerrel, de az biztos, hogy Lukjanovának szépen megnőttek mostanában az egyébként sem kicsi mellei.

Lukjanova körül némi csend volt az elmúlt időben, de nem úgy az ember-Barbie-k világában. A napokban ugyanis feltűnt egy újabb példány, méghozzá ugyanúgy Odesszából, mint ahonnan Lukjanova is származik. Alina Kovalevszkaja tényleg szóról szóra ugyanazt tudja, mint Valeria Lukjanova.

Őt is értelmetlenül szétműtötték, neki is teljesen kifejezéstelen a tekintete, ijesztő az arca, és relatíve nagyok a mellei. Elődjéhez hasonlóan ő is az orosz Facebookon, a VK-n futott be, olyannyira, hogy rendszeresen kérnek tőle autogramokat, meg hasonlók.

Most, hogy az orosz nyelvű interneten elég népszerű lett, nagy elődjéhez hasonlóan szeretné meghódítani az internet angolul beszélő részét is. Ehhez többek között azt találta ki, hogy ő nemcsak úgy simán, emberi Barbie-ként tengeti az életét, hanem az a célja a létezéssel, hogy megtalálja a saját Kenjét.

Ez sem túlzott újdonság, létezik emberi Ken is, sőt néhány fotósorozat erejéig össze is boronálták Lukjanovával, de aztán csúnya cicaharc lett a dologból, mert a két, szétplasztikázott ember összeveszett azon, hogy mennyire mutassák műnek magukat.

Az életcélján felül azt érdemes még tudni az új emberi Barbie-ról, hogy mindössze 21 éves, egy méter hosszú a haja, a kifejezéstelen tekintetét különleges kontaktlencsének köszönheti, és az odesszai egyetemen pszichológiát tanul. Valószínűleg szeretné megérteni saját magát.

Ja, és szeret rajzolni is, mint ahogy az a Facebook-oldaláról kiderül.

Egyelőre sokkal kevésbé megosztó, mint Lukjanova, akinek volt pár elég meredek, leginkább rasszista megnyilatkozása, amióta az interneten pörög, de nem is vetkőzik annyit.