A Plastic Heaven feat. DJ Onoff fedőnevű szerzőalakulat készítette el a hatodik kerületi csendrendelet ellenzői számára a Nem fekszünk le című számot, amely a tervek szerint a terézvárosi szórakozóhelyek protesthimnusza lesz. Ha minden jól alakul, a hétvégén egy rakás belvárosi helyen hallhatjuk Hatvani Csaba alpolgármester mondatait az electro-house alapra keverve.

Könnyen fogyasztható klubzenével igyekeznek a terézvárosi szórakozóhelyek minél több embert a saját ügyük mellé állítani, legalábbis Nem fekszünk le címmel elkészült a terézvárosi ellenállás himnusza, majd kiderül, slágerként mennyire állja meg a helyét. Ha nem éreznék az áthallásos poént a szám címében, most szóltunk.

Az electro house alapokon nyugvó számot itt tudja meghallgatni, letölteni, majd szabadon terjeszteni a barátai között. A szám szövegét Hatvani Csaba, a hatodik kerület alpolgármestere és Preiszner Miklós hozták össze. Igaz, Preiszner csak a Nem fekszünk le refrént mondja.

Ez lesz tíz után, klikk!

A kocsmahimnuszt a Plastic Heaven két tagja készítette DJ Onoff közreműködésével. "A terézvárosi szórakozóhelyek ellehetetlenítése elleni tiltakozásként született meg a szám. A cél, hogy a tizedikei közgyűlést megelőző utolsó hétvégén a VI. kerületi klubok DJ-i betegre játsszák, illetve a maradék napokban a rádiók is segítsenek az üzenet terjesztésében" - mondta el DJ Onoff a Velvetnek.

"A választás azért esett az electro-house műfajra, mert egyrészt jól aláfesti azt az erőszakos attitűdöt, amivel az önkormányzat a kocsmákra rontott, másrészről ezt éreztük a legtágabb keresztmetszetnek, amit a különböző dj-k és klubok még egyaránt játszani tudnak" - magyarázta a DJ a stílusválasztást.