Bár úgy tűnik, Magyarországon nem lesz idén nyár, az amerikai partokat pedig az olajszennyezés vágja tönkre, a jól fizetett külhoni celebek biztos idén is fognak tudni topless napozni valamelyik felkapott üdülőhelyen. Amíg kitalálják, idén hol dobják le a textilt, nekünk meg kell elégednünk régebbi alakításaikkal. Van, akinek nincs oka panaszra, de ön mit gondol, kinek kéne idén végre visszavennie a bikinifelsőt?

Katie Price – alias Jordan

Jordan nem épp a visszafogottságáról híres. Mióta hozzáment ketrecharcosához, próbál visszavenni a részeges kicsapongások számából és nem is botoxoztat: ebből sokan arra következtettek, hogy terhes, vagy legalábbis szeretne az lenni. Akár az is előfordulhat, hogy tényleg megkomolyodott 32 éves korára, bár bizarr kijelentése, miszerint régi melllimplantátumait el szeretné árvereztetni, nem erről árulkodik. A szóban forgó szilikonpárnákkal jövendőbeli vevője is ilyen szépen domboríthat majd a strandon, mint mániákusan barnuló régi gazdája, aki ezen a képen azt mutatja be, hogyan süljünk le egyenletesen: bikinifelső nélkül. Egyébként Jordan narancssárga színe már-már védjegynek számít, és nehezen hihető, de sokan irigylik érte. Viszont a melle bizonyítottan a legrondább a britek szerint.

 

Katie Green

Az Ultimo cég elbocsátott fehérneműmodellje tényleg sokat meztelenkedik: pont ez okozta karrierje végét a fehérneműcégnél, de úgy tűnik nem tanult az esetből, mert újra és újra topless nyaral. A 22 éves modell, aki alakjával állítólag a brit nőket testesíti meg, tényleg nem szégyellős: szexelt már London közepén, egy bevásárlóközpont tetején, és míg volt pasija, Green elvárta a napi három menetet. Az Ultimoval tavaly óta nem békült ki, de úgy látszik meztelenkedése még mindig érdekes a lapoknak, mert időről-időre címlapra kerül fedetlen kebleivel.

 

Naomi Campbell

A hisztigépről már 1992-ben jelent meg topless kép, Madonna híres Sex című könyvében, amibe Steven Meisel klészítet képeket (és biztos korábban is grasszált már félpucéran). Azóta eltelt közel 20 év, de a modell néha még tényleg elhiszi, hogy nem látja senki, és akkor azonnal leveti a bikinit. Mikor nem egy yachton múlatja az időt épp aktuális milliomosával, akkor Cannes-ban tündököl, vagy éppen ver valakit. Legutóbb gyémántjaival került címlapra, bár lehet, hogy ennél még egy topless napozásos fotósorozatnak is jobban örült volna.

 

Lily Allen

Az énekesnő valószínűleg tényleg zenekiadóján dolgozik, mert míg tavaly minden nap előkerült valamelyik újságban, idén már be se szól senkinek. Utolsó hírünk Karl Lagerfeld nagy barátjáról, hogy megelégedett testével, és nem terhes. Bár az ausztrál turnéján készült fotók szerint van még miből fogynia, az énekesnő beletörődött genetikai adottságaiba, és inkább megtanult velük együtt élni. Mindenképp jó döntés megbékélni önmagunkkal, bár a képek tanúsága szerint az énekesnőt már 2008-ban sem érdekelte különösebben, ki mit gondol koránt sem hibátlan alakjáról, és gátlástalanul strandolt topless a kamerák kereszttüzében, illetve ruházati baleseteivel gondoskodott róla, hogy mellbimbója folyamatosan terítéken legyen.

 

Amy Winehouse

Winehouse meztelen Karib-tengeri nyaralásának képei sokunk retinájába beégtek: nehéz feledni a borzalmasan lerobbant énekesnő pucér testének látványát. Azóta állítólag nem csak a fogait csináltatta meg, hanem plasztikafüggő is lett. Az új melleiről készült képek már bejárták a világsajtót, bár csak egy részük buggyant ki a szűk felsőből, de egy kis fantáziával el lehet képzelni, milyen lehet most az énekesnő félmeztelenül. (Tetoválásai biztos a régiek.) Ön kíváncsi Winehouse tengervízben lebegő új mellére, vagy inkább vegyen melltartót a politoxikomán rehab-királynő?

 

Sharon Stone

Sharon Stone-nak újabban elsivatagosodott a nemi élete, de 2006-ban még aktuális szeretőjével nyaralt Bora-Borán. A luxusúttal saját magát lepte meg 48. születésnapjára, és annak ellenére jól szórakozott, hogy a helyszínen szakított a pasival. Két évvel később topless pózolt a Paris Match címlapján, de hát egy címlapnak nem hihetünk, mióta feltalálták a Photoshopot. A rajongói iránt érzett tiszteletét miniruhával kifejező színésznő a félmeztelen pózolást merő szórakozásból vállalta, sőt, biztos az Oscar gálán is saját kedvtelésből mutogatta irigylésre méltó melleit. Aki ennyire büszke melleire, és néha a Playboynak is levetkőzik, biztos fog még meztelenül napozni, csak a paparazzók szemfülességén múlik, mi ebből mit látunk viszont.

 

Pamela Anderson

Pamela Andersont mellei tették híressé – kis túlzással –, no meg a Baywatch. Magánbulikon akár meztelenre is vetkőzik, és valahogy az az érzésünk, biztos nem élete legkínosabb pillanataként emlékszik a Vivienne Westwood kifutóján őt ért ruházati balesetre. Mellbimbója az Egotastic szerint idén is az ég felé tekint, ahogy 2006-ban, mikor egy barátnőjével ment St. Tropez-be lazulni. Akárcsak Naomi Campbell vagy Heidi Klum, ő is egy yachton érezte magát biztonságban, de itt sem tudott elbújni a fotósok elől.

 

Heidi Klum

A széles mosolyú, négy gyermekes álomanyuka nem villantásairól híresült el, nem is vetkőzik sokat. 2008-ban azonban elengedte magát, és egy olasz családi luxusnyaralás közben megvált melltartójától. Bár elég világos a bőre, látszik, hogy érte már nap mindenhol, tehát vagy szokása félmeztelenül napozni, vagy néha eltéved szoláriumba.

Ki vegyen idén bikinifelsőt?

A kilenc félmeztelen nő közül csak Jordannek, Andersonnak, és most már Winehousenak van szilikonmelle, ők viszont elég komolyan vették a feltöltés fogalmát. Sharon Stone is szilikongyanús, de ha műttetett is, ő megelégedett egy visszafogott párnácskával. Jordan a tavalyi kép óta még nagyobbra cseréltette implantátumait, de Winehouse is kiett magáért. A többiek valószínűleg nem a mellükkel voltak elfoglalva, így idén is olyan felsőtestet villanatanak majd, mint tavaly. Ön melyikükre lenne kíváncsi? Vagy inkább mind vegyenek fel bikinifelsőt? Szavazzon, vagy ossza meg velünk véleményét komment formájában!