Míg Gisele Bündchen fürdőruha-kampányban visel trikinit, a hírességek a való életben is magukévá tették ezt a trendet. A trikini, ami tulajdonképpen egy olyan bikini, ahol a két részt egy hasat részben, köldököt egészben eltakaró anyaggal kötöttek össze, többféle verzióban létezhet. Akárcsak a bikininél, lehet a felsőrész háromszög, csík vagy éppen hagyományos kosaras formátumú, és az alsó rész is lehet számtalan szabású. Ön szerint kinek áll legjobban a trikini? Heti trend, szavazás.

Lindsay Lohan

Lohan ugyan jelenleg rehabilitációs programon vesz vészt, ám nemrégiben Mauin már ő is bebizonyította, követi a trendeket, és bizony egy fekete trikinit visel. Lindsay Lohan esetében nem beszélhetünk szerencsés választásról, mivel az általa viselt fazon lenyomja a melleit, és inkább görnyedtnek, mintsem szépnek tűnik a róla készült fotón, ahol éppen szörfözni indul. Egyébként visszanézve a róla készült képeket, véleményünk szerint neki talán a hagyományos bikini mellett kellene megmaradnia. Persze lehet, hogy ön mindezt másként látja, akkor majd ennek megfelelően szavazzon!

 

Britney Spears

Ezen a nyáron már rengetegen mászkálnak ilyen fazonú fürdőruhában, de a botrányhős énekesnő korábban kezdte, igaz nem a strandon. Britney Spears még a Circus elnevezésű turnéján viselte fellépőruhaként ezt a darabot, és mivel éppen nagyon jó formában volt, nincs okunk a panaszra. A fekete és ezüst színű trikini, másik nevén monokini fürdőruha (ez utóbbi elég visszás elnevezés véleményünk szerint) ugyebár nem strandra való, de manapság a hírességek olyan apró ruhákban lépnek színpadra, ami más számára alulöltözöttséget jelentene még a vízparton is. Az mindenesetre biztos, hogy napozásra egy trikini nem igazán alkalmas.

Miley Cyrus

A 17 éves énekesnőt az utóbbi időben számos kritika érte, mivel túl fiatalnak tartják ahhoz a stílushoz, amit mostantól képviselni szeretne. Miley Cyrus szintén egyik fellépésén viselte ezt az összeállítást, és a trikinije sokkolóan hatott a gyerekeit a Disney-csatorna erkölcseire nevelő szülőkre. Mindez valószínűleg azért van, mert ez a köldökközéppontú szabás vékonyítja a derekat, de szélesíti a csípőt és kiemeli a mellet, így roppant nőiesnek láttatja a viselő textillel alig fedett testét. Hogy Miley Cyrusnak szabad-e már trikiniben nőieskednie, arról megoszlanak a vélemények.

 

Paris Hilton

Az örökösnő a botrányosan fergetegesre sikerült nyaralása alatt választott egyet ebből a fazonból. A villantásbiztos fürdőruha, köszönhetően a mintázatának, a színvilágának és a gondtalanul mosolygó Hilton fején látható hajpántnak, leginkább egy hippi viseletére emlékeztet. A hasonló típusú felsőrészt egyébként semmiképpen sem javasoljuk a kisebb mellmérettel rendelkező nők számára, mivel a váltakozó mellméretű Paris Hiltont is egyértelműen laposnak mutatja ez a fürdőruha. Az alsó része ugyanakkor kifejezetten előnyös, mert jól kiemeli a szállodaörökösnő hosszú lábait.

Pamela Anderson

Az egykori Baywatch-lány esetében azonban sosem beszélhettünk laposságról, hiszen a tekintélyes méretű szilikonjai ezt megakadályozzák. Pamela Anderson a Muse 2010-es kollekciójának bemutatóján viselte ezt az ezüstszínű, csillogó darabot. Az anyagválasztásnak köszönhetően semmit nem bíz a képzeletre a trikini. Tökéletesen kivehető Anderson mellformája, és az is elég egyértelmű, hogy a ruháját csupán a fura formájú mellbimbói tartják vissza a szétnyílástól.

Kinek áll jobban?

Miután végignézte, hogy a különböző testalkatú hírességeken hogyan mutat a trikinifazon, adja le szavazatát a legszebbre. A görnyedt Lindsay Lohannek, a túl fiatalnak titulált Miley Cyrusnak áll jobban ez a viselet? Esetleg a hippiként vigyorgó Paris Hiltonnak vagy a szilikonos Pamela Andersonnak? Szavazzon!