Vége az ünnepek korszakának, elkezdődött az új év, amelyben a farsang jó későn lesz, hiszen húshagyó kedd idén március 8-ára esik. Így aztán két hónapos lesz a 2011-es téli báli szezon, aminek kezdetén, a gála- és díjkiosztó-dömping beharangozására ezen a héten két elegáns eseményre került sor Hollywoodban. Az egyik a Covergirl 50. évfordulóját ünneplő gála, a másik a People’s Choice díjkiosztó volt. Heti trend az első bálok legizgalmasabb ruháival.

Drew Barrymore

A Covergirlnél a legnagyobb megrökönyödést Drew Barrymore és Jil Sander keltette. Az előbbi furcsán lenőtt hajjal, bohócosra pirosított pofikkal viselte az utóbbi zsákfazonú, viszont földig érő és élénksárga ruháját.

Szerkesztőségünk egyik könyörületesebb tagja zsák helyett szaloncukorhoz hasonlította ezt a különleges estélyit, és hátha lesz olvasóink között is olyan, akinek ezúttal is bejön a gyakran megrökönyödést okozó Barrymore öltözéke. Galériánkban a cikk valamennyi nőjéről több fotó is van, kattintson valamelyik képre és nézze meg mindet!

Queen Latifah

Az Oscar-jelöléssel is büszkélkedő, kereken 40 éves rapper-színésznő igazán elegánsan érkezett ugyanerre az eseményre: szmokingban volt.

Azért az eleganciát nem szereti Latifah se túlzásba vinni, nyilván ezért vett a szmokinghoz félcipő helyett edzőcipőt, valamint ing helyett egy olyan fűzőt, ami erőteljesen kiemelte dekoltázsát. A nőies eleganciát a fülbevalón kívül egyedül a fehér körömlakk képviseli, talán a “vak zongorista”-hatású napszemüveghez sem kellett volna feltétlenül ragaszkodni egy estélyen.

Selena Gomez

És akkor nézzünk még négy hölgyet a People’s Choice díjátadóról, amit szintén a héten tartottak. Selena Gomez vadul kavargó mintás, combvillantó ruhája talán még Alexander McQueen egy korábbi kollekciójában is helyet kaphatott volna, de ennek a gyönyörű darabnak nem a nagy divatházak egyik tervezője volt a megalkotója, hanem Irina Shabayeva, aki az amerikai Project Runway tévés divattervező-vetélkedő győzteseként szerzett hírnevet.

Selena Gomez olvasóink szavazatai alapján 2010 legkevésbé idegesítő tinisztárja volt - szerintünk ezzel az összeállítással most szerzett még egy piros pontot. A galériában figyeljék majd meg fülbevalóját is!

Pauley Perrette

Igazság szerint kicsit utána kellett néznünk, hogy ki ennek a furcsa ruhának viselője, de aki ismeri az NCIS című sorozatot, annak nyilván rögtön beugrott, hogy kiről van szó. A 41 éves színésznő neve Pauley Perrette, és ruháját Adam Bouska és Jeff Parshley tervezte.

Már önmagában az is rendhagyó, hogy egy estélyi ruhán szlogen legyen olvasható, de ez ráadásul nem csak úgy általában egy felirat, hanem az amerikai melegházasság-tilalmat ellenző csoport logója. A “NO H8” mozgalom egyszerre küzd a gyűlölet ellen és a melegházasságok legalizálásáért a Proposition 8 néven megismert jogszabállyal szemben. A színésznő mindehhez ugyanazt a combvillantós, elöl rövid, hátul hosszú fazont választotta, mint Selena Gomez.

Taylor Swift

De azért akadt példa a klasszikus, kislányos eleganciára is. Ezt a némileg balerinára emlékeztető rózsaszín ruhát Taylor Swift viselte. A pasztellszínekkel operáló összeállítás középpontjában ezúttal sem a nagy divatházak egyik kreációja található, ezt az izgalmas felsőrésszel (érdemes közelebbről megnézni a galériában) megáldott könnyed koktélruhát J Mendel tervezte.

Swift, akit a legjobb countryénekesnőnek választottak az eseményen, hasonló színű karkötővel és cipővel egészítette ki szerelését, egyedül vérvörös rúzsa ugrik ki az egészből színe miatt a némileg húszas éveket idéző frizura alól.

Kim Kardashian

Ki a legszebb?

A fent húgával, Kourtney-val látható reality-sztár az aranytrend ünnepeken túli folytatásaként Malandrinótól választott egy elöl felsliccelt miniruhát. Testszínű, elöl nyitott cipő járt ehhez a dekoltázst kellemesen kiemelő darabhoz, valamint egy elegánsan kicsi kézitáska és egy elegánsan nem túl nagy aranynyaklánc. Ha végigkattintgatta a fotókat, válasszon kedvencet a mai hat nő közül! Vannak közöttük extravagánsabb, vadabb hölgyek, bájos-kislányos összeállítások és egy dögös nő is. Önnek melyikük a tetszett a legjobban?