Azt már elemeztük, melyik villalakó hogyan válogatja össze ruháit, most a műsorvezetők vannak soron: őket stylistok öltöztetik az élő adásokra, kissé felemás eredménnyel. Lilura mindig szűk nadrágot és vádliközépig érő csizmát, Stohlra öltönyt, Sebestyén Balázsra bőrdzsekit adnak.

Ha minden igaz, még 4 hónapig kellene változatosan öltöztetni a szponzorcégek ruháiból a VV műsorvezetőit: mi most csak a párbajok és beszavazóshowk szettjeit vesszük sorra, de már ennyiből egyértelműen kiderül, kinek milyen stílust találtak ki a műsor készítői.

"Három stylistja van a műsornak, ők nemcsak a műsorvezetők megjelenésével, hanem a feladatokhoz szükséges jelmezekkel is foglalkoznak. A stylistok már évek óta dolgoznak a csatorna műsoraiban, Frank Patricia Sebestény Balázs, Cseh Éva Stohl András, Szekerák Ádám pedig Lilu megjelenéséért felelős. A műsor stílusához és a stúdió díszlethez igazodva egy letisztult street look érvényesül leginkább az öltözékükben. Ez érvényes a napi összefoglalókra és a párbajokra is" - tudtuk meg a műsor sajtóreferensétől. "A műsor stílusához és a stúdiódíszlethez igazodva találta ki a stylist csoport és producer a műsorvezetők stílusát" - tette hozzá.

Lilu - túl szűk farmerek

A 34 éves Lilu rendszerint (túl) szűk farmerben, bézs csizmában konferál. Nem is ezekkel van a baj – bár a csizma már kicsit unalmas – hanem a csiricsáré felsőrészekkel, melyek nem a műsorvezetőnő előnyös tulajdonságaira helyezik a hangsúlyt.

December 7-én, Jerzy beköltözésekor például leopárdmintás tunikát húztak farmere fölé, az összhangba egy teljesen oda nem illő karkötő is bezavart és Lilu sminkje is valahogy túl kék lett. Lilu szemét általában vagy kék vagy fekete színekkel hangsúlyozzák és a sminket igyekeznek a ruhákhoz igazítani – van, hogy épp ez a baj.

Egyébként találunk példát szép, harmonikus szettekre is: a 10-dik beszavazóshown a fehér kardigán fekete övvel nagyon jól összhangban állt mind Lilu fekete szettjével, mind Sebestyén Balázs szintén monokróm öltözetével, és a fent látható tunika sem lett volna rossz egy kicsit hosszabb változatban, vagy esetleg leggingsel, nadrággal felvéve.

A legfrissebb trendeket hiába keresnénk a VV-ben, sem a szereplők, sem a műsorvezetők nem előzik meg a divatot, a képernyősökön még egyszer sem fedeztünk fel retró vagy kígyómintás darabokat.

Balázs - bőrdzseki, kardigán

"Lilut többnyire farmer-felső összeállításban láthatjuk, Stohl inkább a zakó-ing vonalat képviseli. Balázs esetében fontos volt, hogy a megjelenése jól elkülöníthető legyen az összes korábbi műsorában megszokottól. A ValóVilágban így slim fit ingeket kap, melyeket farmerrel, bőrdzsekivel vagy zakóval kombinálnak" - mondta a Velvetnek a VV sajtósa. Sebestyént laza szettjeit vagy fekete bakancs vagy Converse cipő egészíti ki.

A stylistok arra látványosan odafigyelnek, hogy Lilu és Sebestyén ruhái ne csak stílusban, hanem színben is harmonizáljanak, az viszont a férfi műsorvezetők esetében szintén előfordul, hogy egy-egy ruhadarab több adásban is szerepel.

Melyiküket öltöztetik a legjobban?

Ami a sajtós nyilatkozatához képest egész meglepő: "bőven van választék, a műsorvezetők több variációból dönthetnek, aszerint, ami a leginkább a hangulatuknak megfelel aznap" - tudta meg a Velvet. Úgy tűnik, Sebestyénnek sokszor van bőrdzsekis hangulata. Már az első alkalommal állig felzipzárazott fekete dzsekiben szerepelt, amely ránézésre igen melegnek tűnt, ráadásul Lilu elegánsnak szánt fodraihoz képest túl hétköznapi volt, és Stohl öltönyével is ellentétes stílust képviselt.

Stohl - vasalt ing és öltöny

Stohl Andráson az első adáshoz hasonlóan a legtöbbször öltöny van –gyanús, hogy ugyanaz a fekete –, amelyet sötét farmerral szoktak párosítani. Stohlnak az ingei sem olyan izgalmasak, mint amiket Sebestyénen látunk, fehér vagy egyszínű, világos darabokat szokott viselni. Akárcsak Sebestyén, Stohl is mindig rendesen betűri nadrágjába a vasalt inget, jó megjelenéséhez sokat hozzátesz, hogy öve tökéletesen szokott illeni ruháihoz - egyszóval: Stohl elegáns, megjelenése sokkal komolyabb, mint a többiek "letisztult street lookja".