Vasárnappal véget ér a végtelen celebáradatnak tűnő Cannes-i filmfesztivál. Már az előző heti trendben is a francia mozis eseménysorozat fotóiból válogattunk, de azóta még több híresség fordult meg a Riviérán, így kivételesen egy XXL-es heti trendben 6 helyett 12 nőt mutatunk. Plusz előttük Nicole Kidmant.

Amit mindig is sejtettünk Nicole Kidmanről

Nicole Kidmannel kezdjük, akiről ugyan már megemlékeztünk egyszer a héten, de azóta még egyszer magára vonta a figyelmet, méghozzá egy Lanvin-ruha segítségével. A hát nélküli ruha felsőrésze hátulról mindössze egy átlós lánc, az estélyi mégis főleg elölről érdekes, hiszen ahogy geometrikus alakban rásimul az Oscar-díjas színésznő felsőtestére, meglehetősen konkrétan átsejlenek rajta Kidman idomai. Aki, mivel a ruhája hát nélküli, nem vehetett melltartót, vett viszont egy retikült, szintén a Lanvintól, meg karkötőket a Cartier-től, és tűsarkúkat a Casadeitől. Több képet is megnézhet róla fotóösszeállításunkban, kattintson már most, ha jobban szeret nézni, mint olvasni!

Az első féltucat: a guminőtől Janet Jacksonig

Ha Zlata is olyan híres lenne, mint Nicole Kidman, akkor bizonyára vele kezdtük volna ezt a cikket, a hölgy annyira bizarr pózokat vett fel a vörös szőnyegen. De Zlata nem ment feleségül a világ legjóképűbb szcientológusához, és nem játszotta el zseniálisan Virgina Woolf öngyilkosságát, tekintettel arra, hogy ő nem is színésznő, hanem guminő (mármint akrobata). Ő Kidman után az első különlegesség összeállításunkban. A második Irina Sejk, akinek a mosolyánál csak a dekoltázsa szélesebb.

Hármas számmal indítjuk versenybe svéd-amerikai ex-Playmate kedvencünket, Victoria Silvstedtet, aki elképesztő testi adottságait most sem rejtette véka alá, sőt, egy testszínű ruhával roppant okosan emelte ki őket. A negyedik Tamara Ecclestone, akinek hatalmas a keblein mintha éppen szétpattanni készülne a fűzőszerű ruha, az ötödik Kim Kardashian, aki többször is villogott Kanye West oldalán Cannes-ban, de sárgában nézett ki a legjobban, a hatodik pedig Janet Jackson, aki tavaly is ott volt a kedvenceink között, úgyhogy idén sem hagytuk ki, főleg, mert most szexisebb volt, mint a 2011-es fesztiválon. Más kérdés persze, hogy kíváncsi-e még valaki Janet Jackson mellére a superbowlos villantás után hat évvel.

A második féltucat: Jessie J-től Cheryl Cole-ig

A vörös szőnyeges estélyik túlnyomó vagy uszályos, vagy felsliccelt, ez utóbbi kategóriában a rekorder a képösszeállításunkban hetes számmal látható Jessie J, akinek a ruhája nemhogy a mellek között van felhasítva, de a szoknyarész alulról is, csípőig. A nyolcadik versenyzőt gyakran szokták pophercegnőként emlegetni, ennek megfelelően Kylie Minogue tényleg hercegnőnek is öltözött, pirosba. A hangsúly ezúttal nem a fenéken van, mint a legutóbbi videóklipben is, hanem kivételesen a dekoltázson.

Ki nézett ki a legjobban?

Camila Alvesnek először a dekoltázsával ismerkedtünk meg, aztán kilencediknek beletettük a képösszeállításba, aztán leellenőriztük, hogy pontosan kiről is van szó. A 30 éves hölgy egy brazil modell, és úgy került most Cannes-ba, hogy a vőlegénye Matthew McConaughey. A képeket úgy tessék majd nézni, hogy Alves már kétszer szült. Paz Vega sem különösebben ismert hazáján, Spanyolországon kívül, ön esetleg a Beszélj hozzá című Almodóvar-filmben láthatta a képösszeállítás tizedik nőjét. Ő azzal érdemelte ki, hogy beválogattuk az érdekességek közé, hogy dekoltázsa egy meglehetősen érdekes húzással nem fentről, hanem alulról kezdődik.

Az utolsó két nő Salma Hayek és Cheryl Cole. A tizenegyedik sorszámmal megtekinthető mexikói színésznő a fesztivál legmagasabbra felpolcolt melleivel büszkélkedhet, a tizenkettes énekesnőt pedig vörös uszálya miatt nem tudtuk kihagyni. Szerintünk ők voltak a legizgalmasabbak Cannes-ban, nyálazza végig a fotókat, aztán szavazzon! Ki nézett ki a legjobban?