A bikini feltalálásának évfordulóján foglalkoztunk már azzal, hogy idén nyáron milyenben nyaralnak a hírességek, de ezzel még nem végeztük ki a fürdőruhákat: hátra vannak még az egyrészesek. Ebben a szezonban többek között Rihannán, Kim Kardashienen és Beyoncén láttunk már egy-egy nagyon eltalált darabot, alább mutatjuk mind a hat kedvencünket. Ez a heti trend, úgyhogy figyelmesen nézegesse a fotókat, mert alul szavazni kell a legjobbra. Jó, persze nem kell, de lehet.

Rihanna

Rihannával kezdünk, akinek szinte minden megmozdulása dokumentálva van képben, így aztán bikinis fotóival már Dunát lehetne rekeszteni. De ha úgy tartja kedve, a 24 éves énekesnő néha egyrészesben nyomul, és nemrég a Riviérán úgy tartotta. A franciaországi vakációzás alkalmával ejtőernyőzni is volt, ehhez vette fel ezt a fehér, alig láthatóan vízszintes csíkos, hátul kék-fehér keresztpántos fürdőruhát. A képösszeállításban jobban is meg lehet nézni, hogy miről van szó, kattintson a fotóra!

Paris Hilton

Divatosak a különleges szabású egyrészesek, a baj csak az velük, hogy a furcsa kivágások miatt furcsára sül le benne az ember. De ha van valaki, aki néha hajlandó a praktikumot beáldozni egy kis divatozás kedvéért, az persze Paris Hilton, aki nemrég Syndey leghíresebb strandjára, a celebek által kedvelt Bondi Beachre ment le a képen látható szettben. Ausztráliában most tél van, ezért van Hiltonnál kardigán a kék, különlegesen kivágott-csomózott fürdőruhához, de érdemes a táskáját is megnézni a nagyításban: Paris Hilton egy sok-sok Paris Hilton felirattal díszített táskával jár strandolni.

Kim Kardashian

Kim Kardashian ezt a fotót a Twitteren keresztül osztotta meg a világgal, a világ meg természetesen nagyon örült neki, de nem elsősorban a fürdőruha egyrészes volta miatt, hanem inkább azért, ami ebből a fürdőruhából kilátszik. Ami elég sok, főleg egy egyrészes fürdőruhához képest, dehát Kim Kardashian pont ebben a legjobb. Ez az úszáshoz nem ajánlott úszódressz, ha jól látjuk, kb. köldökig dekoltált, úgyhogy egy háromszög-bikininél is többet mutat a mellekből. Ráadásul remekül megy hozzá a magas sarkú szandál.

Beyoncé

Beyoncéról ez a kép még áprilisban készült, az egyik első olyan fotó volt róla, amin látszott szülés utáni alakja. Az egyrészes fürdőruhák a kismamák nagy kedvencének számítanak, főleg a slankító hatású fekete színben. Beyoncé részben a külsejéből él, tehát rajta valószínűleg az átlagnál kevesebbet kellett slankítani, mindenesetre remek dekoltázst csinál neki ez a hasat takaró fazon. A dekoltázst ráadásul Jay Z nagy örömére feldobta még egy mellek közé lógó aranylánccal is. A szett valószínűleg úgy is remekül néz ki, ha felveszi hozzá azt a farmer forrónadrágot, amit a képen a kezében tart, de sajnos ilyen fotónk nincs.

Lisa Rinna

Két kevésbé ismert és kevésbé fiatal színésznő van a végére, az egyik a 49 éves Lisa Rinna. Ő Los Angelesben a férjével strandolt, amikor ezt a fiatalosan aszimmetrikus vállmegoldású úszódresszt fölvette. A szabás különleges, de egyszerű, és persze a fürdőruha sima, fekete anyagból készült, úgyhogy szinte elegánsnak hat. Valami fejfedő mindig elkél a strandon, Lisa Rinna egy cowboykalapot húzott, szerintünk remekül áll neki.

Sofia Vergara

Ki néz ki a legjobban?

Sofia Vergara sem huszonéves már, a múlt hónapban töltötte be a negyvenet. Ehhez képest ő is kész szexbomba egyrészes fürdőruhában, legalábbis ha az egy meglehetősen asszonyos fazonú, de szintén nagyvonalúan dekoltált, mélykék darab. Kiegészítőnek jól passzol hozzá a világoskék kalap és a csípő köré kerített világoskék kendő, de meg kell jegyeznünk, hogy Vergara ezúttal nem saját kútfőből öltözködött, mert ezek a képek egy forgatáson készültek, úgyhogy nyilván egy stylist mondta meg neki, hogy miben legyen szexi. A végeredmény egyébként egy Pepsi-reklám lesz, amiben Vergara David Beckhammel szerepel majd együtt. Lapozza végig a képösszeállítást, és mondja meg, melyik egyrészes celebnő tetszik a legjobban!