Felismeri a legnagyobb magyar fesztivált, vagy nem tudja megkülönböztetni vetélytársaitól? Mutatunk 20 fotót, amiken vagy az idén 20 éves Sziget látható, vagy egy másik fesztivál. 20 másodperce van annak eldöntésére, hogy a kép, amit lát, a Hajógyárin készült-e vagy egyebütt. Jöjjön, játszani jobb, mint fesztiválozni!

Segítségül annyit elárulunk, hogy a fotók az 1999-től napjainkig terjedő korszakból származnak, és hogy magyar fesztivál nincs a rossz válaszok között. Azaz a 20 fotóból 10 a Sziget fesztiválon készült, a másik 10 pedig egy másik, hasonló külföldi fesztiválon, például a Coachellán, Glastonburyben vagy a Rock am Ringen. Balaton Sounddal, Hegyaljával, Volttal, Ozorával és a többi magyar fesztivállal nem próbáljuk beugratni képrejtvény-fejtőinket.

Mivel minden fotónál csak 2 választási lehetőség közül kell választani, random kattintgatás valószínűleg kb. 10 helyes választ fog eredményezni. Ha ön egy kicsit konyít a fesztiválokhoz, 12-14 pontot fog elérni, ha gyakori fesztiválozó, 15-18 helyes válasz elvárható, ha pedig csak egyet vagy egyet sem ront el a húszból, akkor vagy túl jól ismeri Hajógyárit, vagy hatalmas mázlija volt, amely esetben érdemes a koncertklisé-bingóval is próbálkoznia. Vajon van-e olyan karakteres a Sziget fesztivál, hogy könnyen meg lehet különböztetni külföldi megfelelőitől? Most kiderül.

20 fotó fesztiválokról - de melyik készült a Szigeten?

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »