Ha ön nőnemű, és igazán csajos akar lenni, de nem tudja, hogy kezdjen bele, most megmutatjuk önnek! Nézze meg 35 képből álló óriásgalériánkat, ami csak egy rövid útmutató ahhoz, hogy ön végül igazán cuki és igazán csajos legyen!

Hiánypótló mikroblogot találtunk, ami a Just Girly Things nevet viseli, ami magyarul annyit tesz: Csak Csajos Dolgok. A képekből álló mikroblogot pár hazai celeb is megirigyelhetné, hisz például Dukai Regina, vagy Zimány Linda Facebook oldalát elnézegetve hasonló képekre és mély tartalmú szövegekre bukkanhatunk. Szóval ha csajos akar lenni, azzal is kezdheti, hogy követi a közösségi oldalon a két modellt, de szerintünk érdemesebb átnyálaznia a Just Girly Things Tumblr oldalát, amiből megtudhatja, hogy mindenképpen imádnia kell a szegecses holmikat, a sálakat és a körömlakkokat ahhoz, hogy tényleg csajos legyen.

Persze az sem árt, ha imádja a Starbucksot, vagy bármilyen kávézót, ahol papírpohárban kapja a tejeskávét, ha minden nap iszik teát, és ezt meg is osztja mikroblogján, ha gyűjti a sminkeket, vagy odáig van Audrey Hepburnért. Ezek mellett mindeképpen borzasztóan drága dolgokra kell vágynia, ugyanis ha minden álma egy Birkin táska, akkor ön már csajos, főleg ha mellette még a borostás férfiakért is rajong, és imádja a csajos filmeket. Körmei mellett természetesen arra is figyelnie kel, hogy haja vagy fonott vagy hullámos legyen, és minden reggelét úgy kezdje, hogy aznap hasonlítani akarjon Palvin Barbarára. Nézze meg galériánkat, amit annak ajánlunk, aki nem tudja, hogy kezdjen bele a csajossá válásba.