Már láthatta, hogy milyenek a cicaruhás celebnők, vagy azok a hírességek – köztük férfiak is – akik spandexet, vagyis lasztex anyagból készült műszálas, tapadós kezeslábast húztak magukra. Ám előfordult olyan is, hogy pár híresség a vörös szőnyegen jelent meg olyan öltözékben, amiben úgy néztek ki, mintha vákumcsomagolásban lettek volna. Az alábbiakban pont ilyen ruhákat láthat, amik nagyon műszálas anyagból vannak és nagyon tapadnak a viselőjükre.

Rihanna

Rihanna nemrég, július 20-án jelent meg ebben a szerelésben Londonban. Az újabban szürkehajú énekesnő bár nem egy vörös szőnyeges eseményre tuszkolta bele magát a fenti szettbe, de szerintünk vásárlásra is találhatott volna valami ízlésesebbet.

Katy Perry

Nehéz eldönteni, hogy melyik az undorítóbb ruha ebből a válogatásból, de mi egyelőre Katy Perry három évvel ezelőtti fagylaltszínű rettenetére szavaznánk. Nem tudjuk, hogy Katy Perry hogy kapott levegőt ebben a combközépig érő latex-valamiben, mint ahogy azt sem, hogy ki engedhette, hogy bárhol is megjelenjen ebben.

Tyra Banks

Igen, ez is legalább annyira szörnyű, mint Katy Perry szettje. Tyra Banks 2004-ben viselte ezt a műanyag szörnyűséget, amiben szerintünk 15 fokban is csak izzadni lehet. Semmiképpen se vegyen példát Banksről, eszébe ne jusson hasonlót felvenni.

Amber Rose

Amber Rose akkoriban vette fel ezt a tapadós, csillogós ruhát, mikor még Kanye Westtel tervezte leélni az életét. A kopaszságáról és nagy fenekéről ismert modell azóta már egy másik rapperrel, Wiz Khalifával jár, akitől már gyereke is született.

Uma Thurman

Uma Thurman az a színésznő, aki pocakkal is képes jól kinézni egy fehér fürdőruhában, és akinek még egy tapadós ruha is jól tud állni. Talán Thurman az egyetlen, aki egy kicsit sem néz ki közönségesen, nevetségesen vagy undorítóan egy ilyen ruhában.

Diane Kruger

Diane Kruger már kevésbé volt szép egy minden porcikáját megmutató ruhában, mint Thurman, a színésznőre ugyanis annyira tapadt a ruha a két évvel ezelőtti Cannes-i filmfesztiválon, hogy szinte az összes bordáját lehetett látni.

Ciara

Az énekesnő testével már 2011-ben sem volt probléma, sőt. De ez a ruha sajnos a legtökéletesebb alakú nőkön is rettenetesen néz ki, és nem csak a színe miatt.