Az Instagramon és Twitteren #makeuptransformation taggel ellátott fényképeken nők és férfiak mutatják meg, milyen hasznos találmány minden eszköz, amivel az arcunkat elmaszkírozhatjuk. A nem szokványos módon és szóban nehezen elmagyarázható csodákból gyűjtött össze párat a BuzzFeed, mi is ebből prezentálunk párat most.

Az egész nagyjából azzal kezdődött, hogy pár lány a snassz előtte-utána fotókat kicsit feldobva és kibővítve mutatta meg Instagramon vagy Twitteren, milyen csodákra képes a smink, és hogyan alakul át egy natúr arc valami egészen mássá, ha levakolják egy kicsit. 

Valaki azonban rájött, hogy a smink nemcsak jobban kinéző civilekké, hanem akár világhírű sztárokká is varázsolhat bennünket egy titkos trükk segítségével. A képek készítésének menete a következő:

1. Készítsen magáról egy natúr szelfit, ez az első kép.
2. Fogjon a kezébe egy ecsetet/borotvát vagy kenjen a fejére valamit, mintha sminkelne, majd szelfizzen újra, második kép.
3. Ismételje meg az előző lépést, harmadik kép.
4. Keressen egy képet mondjuk Kim Kardashian anyukájáról, negyedik kép.  

Valahogy így kell kinéznie:

Gratulálunk, ön megtévesztette az internetet, mostantól mindenki azt fogja hinni, valóban ön Kris Jenner!

Egyébként a dolog nem csak a nagyon, hanem a csak közepesen híres emberekkel is sikerülhet, például kedvenc szexibűnözőnkkel is:  

Egy lány, aki megpróbál visszavágni a férfiaknak: 

A kép elkövetője mindent megtesz, hogy hasonlítson a tökéletes Herkulesre:

Ha azt hitte, ennél többet nem lehet kihozni a projektből, nagyot tévedett, nézze csak meg a tökéletes Rihanna-imposztort: 

Mi olthatatlan vágyat érzünk magunkban arra, hogy a fentieken felbuzdulva saját varázslatos átalakulásunkat is megörökítsük, de ezt az ön nyugalma érdekében mégsem tesszük meg. Ön azért ne fogja vissza magát!