Ahogy közelednek az ünnepek, az örömshopok újabb szexjátékokkal frissítik fel készleteiket. Mi sem fejezi ki őszintébben az ünnep meghitt melegét, mint egy pofás vibrátor, egy hercig klitorisz izgató, egy helyes gumiököl, egy keményre pumpált guminő, vagy egy zselés művagina. Körülnéztünk, mit alkottak a szexipari kreativok.

Az interneten kalandozva karácsonyfa alakú dildót nem találtunk, viszont olyat igen, ami egyszerre több felekezetet is sért. A szelídebb ajándékjelöltek közül a herevédő mikulás zsák és a cukorpálca vibrátor vitte a pálmát, viszont a speciális dugóágynál nem találtunk praktikusabbat. Még megcsodáltuk a rózsaszín, kifejezetten nők kikötözésére szolgáló szexzsinórt és egyéb játékokat, majd úgy döntöttünk, a teljesség jegyében a városban is szétnézünk.

Szexcenter a város szívkamrájában

Ha Erasure koncertre, vagy karácsonyra készül

Három éve nyílt a Beate Uhse hálózat első magyarországi szexuális kellékeket forgalmazó, exkluzív szexcentere a Teréz körúton. A polcokon tematikus rendben sorakoznak a minden igényt kiszolgáló erotikus kiegészítők. Az üzlet hátsó részében fehérneműket találunk, a vállalhatóbb darabok mellett merészebb kivitelben is. Külön állvány szolgál a haladóknak, itt találhatók az ostorok, bilincsek, mellbimbó csipeszek, szájpeckek. Vibrátorból hihetetlenül színes a kínálat, méghozzá szó szerint. Ezenkívül többfajta síkosító, krémek, különböző intim parfümök, szemellenzők, nyakörvek, magas talpú cipők: minden, ami egy Erasure koncertre kell. Természetesen kapható guminő is, akinek még Karácsonykor sem fájdul meg a feje, és kreatív légzsákként akár autóba is beszerelhető. Akad itt még fiúknak művagina, háziasszonyoknak sütőforma, gyerekeknek fütykös alakú cukorkák, valamint parókák és maszkok a szerepjátékok rajongóinak.

”Minden termékünk népszerű, különösen a klasszikus műpéniszek és az óvszerek – meséli a Beate Uhse egyik eladója. „Nagy erőkkel készülünk az ünnepekre, akciókkal és újdonságokkal várunk mindenkit. Az év többi napján általában párok jönnek vásárolni, de előfordul, hogy egyedül érkezik valaki, hogy meglepje partnerét valami extrával. Kínálatunk hatalmas, a minőség pedig megbízható. Itt kellemes környezetben lehet vásárolni, nézelődni, hiszen nem egy ócska pince, ahol mindig zavarban érzi magát az ember.”

LCD kijelzős nyuszivibrátor

A hibátlan szexkínálat akciókkal és újdonságokkal várja a kalandorokat. A régóta hiánycikk gumiököl végre újra kapható, csakúgy, mint a guminők és művaginák, pénisszel ellátott bugyik, férfi, női nemi szervet mintázó tészták, elektromos és kézi masszírozók. A karácsonyi kínálat teljességéhez már csak a bőrbevonatú adventi koszorú hiányzik. A Beate Uhse kínálata több, mint kielégítő.

Ehető bilincs: a kínai piacon még kapható az a rabló-pandúr szerepjátékokra gyártott szett, amihez fröccsöntött jelvény és kis gumibot is jár. Hátránya annyi, hogy nem ehető és hamar elpattan. Ez a cukorkából teremtett ehető bilincs az eladók szerint "szuperszexi és finom". Vigyázat, esőben mállik, nem csak a szájban olvad. 1561 forint.

Nyuszi vibrátor LCD kijelzővel: "G4" görgő-forgó, nyulas vibrátor. A legmodernebb vibrátorok egyike, középen fém golyócskákkal, melyek 4 különböző sebességgel tudnak forogni. Ha ehhez hozzávesszük még a különböző vibrációs programokat és a klitoriszizgatót, akkor az orgazmus biztosan garantált! Az elem töltöttségi állapotát, a vibrációs programot és a sebességet az LCD kijelzőn könnyen nyomon tudjuk követni. Hosszúság: 19 cm., kerület: 4 cm. 4 db AAA elemmel működik. 18.186. forint.
Loveclone 2 duo - bőrtapintású vibrátor: A LoveClone II valósághű élményt nyújt. Maximálisan bőrszerű, élethű tapintású vibrátor. Nagyobb makk fejjel és vastagabb erezettel, extrém halk motorral. Hossza: 16,5 cm, átmérője: 6,5 cm. A rezgésintenzitása állítható. Ára 5.990 forint.

Kétvégű dildó: közös időtöltés a dupla doronggal. Hihetetlenül nagyszerű, puha, zselés dildo, szexi játékokhoz. A partnerrel közösen vaginális és anális élvezetekhez. Minden kívánt pozitúrában könnyen elhajlik. Kellemes szőlő illattal, lila színben kapható 9.940 forintért.

Kiskacsa, gésa golyó, mell tészta

Ha Erasure koncertre, vagy karácsonyra készül

Kiskacsa aranyszínben: Ez az arany kis jószág diszkrét, titoktartó jóbarát, és sose mond nemet. Ideális játék örökgyerek pároknak. Az állat minden alkatrésze passzol örömkeltő, a közös fürdőzések nélkülözhetetlen kelléke. A különleges élményt nyújtó, erős műanyagból készült kacsa, teljesen vízálló. 9.800 forint.

Mae-B. Gésagolyó: többfunkciós termék, ugyanis a medence alsó részét és a szülő csatorna izmait erősíti, illetve rendszeres tornával megelőzhető vele az inkontinencia. Minden használat előtt és után tisztítsa meg Pjur med Clean tisztítószerrel. A használata vízbázisú síkosítóval ajánlott a könnyebb felhelyezés érdekében. Fehér és piros színben kapható, ára pedig 3.325 forint.

Mell tészta: egyenesen a tüzes mediterrán éghajlatról érkezett mell alakú tészta, mely főzéskor a négyszeresére növekszik. Elkészítése: egy kiskanálnyi olajos, sós, bő vízben főzze ki a tésztát (15-20 percig), szűrje le, és máris jöhet a vidám vacsora! 250g-os kiszerelésben kapható. 1.365 forint.

Vagina vákuum pumpa: az anatómiailag jól formázott harang gyengéden nyomható a vénuszdombra, s a pumpa segítségével vákuum érhető el. 8.078 forint.

Rücskös vibrotojás: Ezüst színű vibráló tojás, puha szilikonnal. Három alap fokozatú rezgéssel egyre erősödő hatás érhető el. 4.490 forint.

Rúzs Vibrátor: a retikülből nem hiányozhat a rúzsnak álcázott mini vibrátor. Bármikor elővehető, ha a szükség úgy hozza. Használata fakultatív, a fantáziának pedig csak a ceruzaelem, és az éppen szétnyíló liftajtó szabhat határt. Kemény agyagból készült. Teljes hossza: 11 cm átmérője: 2 cm. Ára 2.990. forint.

Csendes gyűrű nyúl: bemutatkozik a "Csendes nyuszkó" vibráló péniszgyűrű. A vezetékes egységnek köszönhetően a gyűrű vibrál is, a még intenzivebb orgazmus elérése érdekében. A gyűrű 2 db elemmel működik, ára 3.490.- Ft.

Erotic energia cseppek: igazi afrodiziákum, vad hullám a ginzeng erejével, mely tűzbe hozza a parázsló szíveket. 15 ml 2.190. forint.