Keresés

68 találat

2009 január 30., 07:41
Rogán asszonya mindenórás
Celeb

Rogán asszonya mindenórás

A polgármester felesége szerdán úgy tűnt világra hozza gyermeküket, de végül csak vaklárma volt – írja a Bors. A kismama a napilap információi szerint remek formában van, és szerencsésen befejezték a gyerekszoba kialakítását és a felszerelések beszerzését.

2008 október 11., 10:57
Autóbalesetben meghalt Jörg Haider
Helyszínelő

Autóbalesetben meghalt Jörg Haider

Autóbalesetben meghalt szombat hajnalban Jörg Haider karintiai tartományi elöljáró, a Szövetség Ausztria Jövőjéért (BZÖ) párt elnöke - adta hírül az MTI. A klagenfurti rendőrség közleménye szerint az elöljáró szolgálati gépkocsijával, egy Volkswagen Phaetonnal a tartományi székvárostól délre, Lambichl településen haladt keresztül hajnali fél kettőkor, amikor eddig ismeretlen okból hirtelen letért az útról.

2008 március 25., 19:01
Szexbotrányba keveredett Detroit polgármestere
Celeb

Szexbotrányba keveredett Detroit polgármestere

New York kormányzója után szexbotrányba keveredett Detroit városának polgármestere, Kwame Kilpatrick: a hat éve hivatalában lévő politikus ellen azon a címen emeltek hétfőn vádat, hogy egy más ügyben zajlott bírósági meghallgatáson letagadta volt titkárnőjével fenntartott viszonyát, továbbá hogy előbb elbocsátott három rendőrt, akik korábban az ő irodájában rendezett orgia ügyében nyomoztak, majd megpróbált kiegyezni velük. A rendőrök már évek óta perelték a polgármestert, állításuk szerint azért bocsátotta el őket, mert kivizsgáltak egy ellene irányuló feljelentést, miszerint magáncélra, szerelmi kalandjainak leplezésére használja testőrségét.

2008 február 2., 16:22
Sarkozy és Bruni összeházasodott
Celeb

Sarkozy és Bruni összeházasodott

A pár Bruni gyerekével
Nicolas Sarkozy francia államfő és Carla Bruni olasz származású énekesnő, volt topmodell szombaton a francia elnöki hivatalban, az Elysée-palotában összeházasodtak - adta hírül a francia RTL kereskedelemi rádió. Az RTL szerint Edouard Balladur volt miniszterelnök egyik munkatársa, Nicolas Bazire volt az államfő házassági tanúja, Carla Brunié pedig Mathilde Agostinelli, a Prada divatház kommunikációs vezetője.