Keresés

67 találat

2009. január 25., 11:06

Hangfelvétel is bizonyítja a Travolta-zsarolást

A zsarolókkal folytatott telefonbeszélgetésekről készült hangfelvételekkel is rendelkeznek a Travolta-család ügyvédei, amelyek bizonyítják: a családot zsaroló három személy 25 millió dollárról indult, majd követeléseiket leszállították „tíz- és húszmillió közti összegre”.

Címkék: john travolta, jett travolta, zsarolás, halál, bahama, gyanúsított, politikus, hangfelvétel

0
2008. október 11., 10:57

Autóbalesetben meghalt Jörg Haider

Autóbalesetben meghalt szombat hajnalban Jörg Haider karintiai tartományi elöljáró, a Szövetség Ausztria Jövőjéért (BZÖ) párt elnöke - adta hírül az MTI. A klagenfurti rendőrség közleménye szerint az elöljáró szolgálati gépkocsijával, egy Volkswagen Phaetonnal a tartományi székvárostól délre, Lambichl településen haladt keresztül hajnali fél kettőkor, amikor eddig ismeretlen okból hirtelen letért az útról.

Címkék: jorg haider, ausztria, politikus, baleset, autó, halál

1
2008. május 25., 11:41

Fodor Gábor füvezett, és a gyerekének se tiltaná

A volt környezetvédelmi miniszter fiatalkori tapasztalatszerzéseiről beszélt a Napi Ásznak: eszerint kipróbálta az alkoholt, a dohányzást és a marihuanát is, és bár reméli, hogy gyerekei  elkerülik ezeket, eltiltani nem fogja őket, mert szerinte azzal csak ellenkező hatást lehet elérni.

Címkék: fodor gabor, politikus, szülő, gyermek, nevelés, marihuana, alkohol, cigaretta, függőség

0
2008. március 25., 19:01

Szexbotrányba keveredett Detroit polgármestere

New York kormányzója után szexbotrányba keveredett Detroit városának polgármestere, Kwame Kilpatrick: a hat éve hivatalában lévő politikus ellen azon a címen emeltek hétfőn vádat, hogy egy más ügyben zajlott bírósági meghallgatáson letagadta volt titkárnőjével fenntartott viszonyát, továbbá hogy előbb elbocsátott három rendőrt, akik korábban az ő irodájában rendezett orgia ügyében nyomoztak, majd megpróbált kiegyezni velük. A rendőrök már évek óta perelték a polgármestert, állításuk szerint azért bocsátotta el őket, mert kivizsgáltak egy ellene irányuló feljelentést, miszerint magáncélra, szerelmi kalandjainak leplezésére használja testőrségét.

Címkék: amerika, szex, botrány, politikus, hazugság

0
2008. február 2., 16:22

Sarkozy és Bruni összeházasodott

A pár Bruni gyerekével
Nicolas Sarkozy francia államfő és Carla Bruni olasz származású énekesnő, volt topmodell szombaton a francia elnöki hivatalban, az Elysée-palotában összeházasodtak - adta hírül a francia RTL kereskedelemi rádió. Az RTL szerint Edouard Balladur volt miniszterelnök egyik munkatársa, Nicolas Bazire volt az államfő házassági tanúja, Carla Brunié pedig Mathilde Agostinelli, a Prada divatház kommunikációs vezetője.

Címkék: carla bruni, nicolas sarkozy, hazassag, modell, politikus, parizs

0