horoszkóp

Keresés

66 találat

2008. október 11., 10:57

Autóbalesetben meghalt Jörg Haider

Autóbalesetben meghalt szombat hajnalban Jörg Haider karintiai tartományi elöljáró, a Szövetség Ausztria Jövőjéért (BZÖ) párt elnöke - adta hírül az MTI. A klagenfurti rendőrség közleménye szerint az elöljáró szolgálati gépkocsijával, egy Volkswagen Phaetonnal a tartományi székvárostól délre, Lambichl településen haladt keresztül hajnali fél kettőkor, amikor eddig ismeretlen okból hirtelen letért az útról.

Címkék: ausztria, baleset, halál, auto, politikus, jorg haider

1
2008. március 25., 19:01

Szexbotrányba keveredett Detroit polgármestere

New York kormányzója után szexbotrányba keveredett Detroit városának polgármestere, Kwame Kilpatrick: a hat éve hivatalában lévő politikus ellen azon a címen emeltek hétfőn vádat, hogy egy más ügyben zajlott bírósági meghallgatáson letagadta volt titkárnőjével fenntartott viszonyát, továbbá hogy előbb elbocsátott három rendőrt, akik korábban az ő irodájában rendezett orgia ügyében nyomoztak, majd megpróbált kiegyezni velük. A rendőrök már évek óta perelték a polgármestert, állításuk szerint azért bocsátotta el őket, mert kivizsgáltak egy ellene irányuló feljelentést, miszerint magáncélra, szerelmi kalandjainak leplezésére használja testőrségét.

Címkék: botrány, hazugság, szex, amerika, politikus

0
2008. február 2., 16:22

Sarkozy és Bruni összeházasodott

A pár Bruni gyerekével Nicolas Sarkozy francia államfő és Carla Bruni olasz származású énekesnő, volt topmodell szombaton a francia elnöki hivatalban, az Elysée-palotában összeházasodtak - adta hírül a francia RTL kereskedelemi rádió. Az RTL szerint Edouard Balladur volt miniszterelnök egyik munkatársa, Nicolas Bazire volt az államfő házassági tanúja, Carla Brunié pedig Mathilde Agostinelli, a Prada divatház kommunikációs vezetője.

Címkék: párizs, házasság, politikus, nicolas sarkozy, carla bruni, modell

0