Egy 33 éves nő késsel karcolta össze ivócimboráját balatonkeresztúri házában. A férfi megkérte, hogy hagyja be, de nem lépett le tőle, mert abban reménykedett, hogy még így is összejöhet egy kis kufircolás. Csalódnia kellett: a nő váratlanul hasba szúrta – írta a sonline.hu.

Az asszony élettársával lakott Balatonkeresztúron, ám mivel rendszeresen ivott, verte és féltékenykedett rá, párja tavaly szenteste előtt egy nappal elköltözött tőle. Ott marad viszont a férfi fiának a barátja, akivel a nő tovább ivott. Az asszony egy idő után megpróbálta felhívni élettársát, ami nem sikerült, ezért ideges lett. Eszébe jutott, hogy a férfinek bizonyítja ragaszkodását, ezért megkérte a vele italozó fiatalt, vagdossa össze magát egy késsel.

Erre ivócimborája nem volt hajlandó, mire a nő felkapott egy kést, és többször megkarcolta vele a mellkasát. A férfi ennek ellenére szexben reménykedett, ezért nem hagyta el a házat, csak megkérte, hogy fejezze be a hadonászást. A nő azonban nem igazán hallgatott rá. Olyannyira, hogy hirtelen hasba szúrta a késsel. Ezután megpróbálta ellátni áldozata sérüléseit, majd kihívta a mentőket.

Az asszonynak nem ez volt az első erőszakos balhéja, korábban emberölés kísérlete miatt ítélték el. Jelenleg előzetes letartóztatásban van, vele szemben életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a megyei főügyészség.