Valaki, aki minden bizonnyal a világ legelvetemültebb gazemberei közé tartozik, múlt héten szánt szándékkal gázolt el egy gyanútlan cirmos macskát Felsőörsön. A macska csak a veol.hu jókor jó helyen lévő munkatársának köszönhette az életét.

„Nem hittem a szememnek szombaton késő este, amikor Felsőörsön autóztam. Azt láttam, hogy az út szélén lévő cica felé vezett egy jóérzésű előttem haladó sofőr az autóját, és sikerült is elütnie az állatot. Aztán magára hagyta sérülten az úton a vérző fejű cicát, aki ernyedten, egyik oldalára dőlve, furcsa hangokat kiadva szenvedett az aszfalton” – olvastuk a Veolon.  Ti hű ebek, kerék alá kerüljetek s ugassátok neki: Nagyon fáj.

Az elgázolt cicát szerencsére gyorsan bevitték a Veszprémi Állatkórházba, ahol az állatorvosok összevarták az állkapcsát, ellátták gyógyszerekkel és ivartalanították. A cirmos ezután pár napig egy átmeneti befogadónál lakott, de csak addig, amíg a jószívű ajka-padragkúti Simonyai család örökbe nem fogadta. A gazdákban bővelkedő jószágot és örökbefogadóit ide kattintva megnézheti.

Ön soha ne gázoljon el cicákat, ha kérni lehet, jó? És nem csak azért, mert aljas és gonosz dolog, hanem mert úgyis visszatérnek