Kevés szórakoztatóbb dolog van, mint a Balaton Sound indulásának napján rákeresni a #balatonsound hashtagre Instagramon, mert így olyan csodákba lehet futni, mint Pumped Gabo, akinek nem csak a neve csodálatos.

Tegnap délelőtt még nem is gondoltam volna, hogy Pumped Gabóból órákkal azután, hogy rátaláltam a neten, igazi sztár lesz. De az lett, mert az Index videósai is megtalálták a Balaton Soundon, ahol Gabo a piros klottgatyájában verette a fesztivál gyúrós szegletében, annyira, hogy az sem érdekelte, hogy közben már mindenki más az apokalipszisre készült.

Innen már nem volt megállás,

Pumped Gabo lett gyakorlatilag az idei Sound arca.

Annyira, hogy tökéletes tánca alá odakeverték Kis Grófo nyári slágerét, a Bulibárót is, aminél mint ahogy a Cink is írja, semmi nem testesíti meg jobban a korszellemet.

Egy kis kutatás után viszont rá kellett döbbennem, hogy ezt a tökéletes gyúrós táncot nem Pumped Gabo találta ki, hanem példaképe, a Zyzz néven ismertté vált Aziz Shavershian. Ő egy orosz származású, ausztrál testépítő és néhanapján sztriptízelő netceleb volt, aki 2011-ben, 22 évesen hunyt el szívrohamban, nagy valószínűséggel a túlzásba vitt anabolikus szteroidok következetes használata miatt.

Vagyis ezt a csodás nyelvnyújtogatós pumpálást Zyzznek köszönheti a világ, azért viszont egyértelműen Pumped Gabónak lehetünk hálásak, hogy elhozta ezt nekünk Magyarországra is.