Idén is megkerestük a Balaton Sound legjobban öltözött nőit, lehetőleg olyanokat, akik a fast fashion boltok droid-trendjeit hátrahagyva hajlandóak voltak némi fantáziát is belecsempészni fesztiválozó szettjükbe. Idén a Nike Air Maxeket kiszorította a fekete slip on, festett szemöldök helyett pedig mindenhol arany tetoválásokba botlottunk, és bár a legtöbb lány tényleg úgy néz ki, mintha most lépett volna ki egy Bershka katalógusból, elvétve azért találtunk olyanokat is, akikben van valami plusz. Nézze meg a szerintünk legcsinosabb hét lányt és döntse el, melyikük legyen a fesztivál legjobban öltözöttje!

Kriszta

Krisztának ez az első Balaton Soundja, a nővérével jött megünnepelni az érettségit. Leginkább a Citymatiné érdekli, amire csíkos shortban, fényes anyagú, félvállas felsőben és fehér Nike cipőben jött, úgyhogy elég könnyen kiszúrtuk a feketébe öltözött lányok tömegéből. Kriszta szettje nemcsak azért jó, mert végre van benne valami fantázia, hanem mert csinos és egyben nagyon praktikus is: ha hozzá hasonlóan szeretné jól érezni magát egy fesztiválon, és nem feszengéssel tölteni az időt, érdemes egy-két tippet átvenni tőle.

Jolán

Jolán szettjének központi darabja egyértelműen a sárga maxiszoknya, amit fekete atlétával, színes fánkos zsákkal és szemüveggel dobott fel, nem beszélve a septum clipsről, aminek extravagáns verziója már a Givenchynél is elég nagy szerepet kapott a legutóbbi bemutatón. Jolán stylistként a Balaton Soundon is a már jelenlévő és feltörekvő trendeket figyeli, abban pedig teljesen egyetértünk vele, hogy már-már zavaró az ilyen kis helyen összezsúfolt szép emberek aránya.

Luca

Luca pánt nélküli, fodros ruháját anyukája tervezte, amihez színben passzoló virágos fejpántot, fehér slip ont és derékra kötött farmerkabátot párosított. A lánynak nyaralás a Balaton Sound, barátjával jött le bulizni, aktuális szettjéből kiindulva pedig megnéznénk, a korábbi napokban miben jött veretni. Luca a szerelését még aranytetoválásokkal is feldobta – ez egyébként minden második csajon van a Soundon, de hova máshova venné fel az ember, ha nem egy napbarnított emberekkel teli félig strandfesztiválra.

Rebeka

Rebekának mázlija volt, azért tud itt lenni a Soundon, mert kapott egy potyajegyet, így nem volt kérdés, hogy barátnőivel csapatosan lejöjjenek bulizni. Rebeka szettje az egyik legütősebb, amivel találkoztunk: egyrészt elég kevesen merik bevállalni ezt a bő szárú nadrágot, a mintáról már nem is beszélve, a magasított derék miatt pedig tök jól mutat ezzel a hasvillantós, fehér toppal. A kiegészítők terén a lány szintén nem esett túlzásba: fekete táskát, szemüveget és szandált választott az önmagában hangsúlyos darabokhoz, ékszert pedig egyáltalán nem visel. 

Aljonka

Az orosz Aljonka ösztöndíjjal érkezett Budapestre még évekkel ezelőtt, majd annyira beleszeretett a városba, hogy itt is maradt. A Faithless érdekelte leginkább a Sound line-upjáról, amire férjével érkezett. Aljonka metál ezüst miniszoknyát, hasvillantós kék felsőt és narancs platform sneakers-t vett fel, amit vicces szemüveggel és rózsaszín hajvégekkel kombinált. Bár extravagáns szettjét sokak túlzásnak találhatják, az igazság viszont az, hogy kifejezetten üdítő volt látni végre egy olyan lányt, akibe szorult némi kreativitás.

Khloe és Vivi

Ki a legcsinosabb fesztiválozó?

Khloe és Vivi mint két valamirevaló barátnő, összehangolták Soundos szettjüket: mindketten farmer shortban, fekete atlétában / crop topban, derékra kötött bőrkabátban, és fekete slip onban jöttek bulizni. A két lány jelenleg a Corvinuson tanul, és már csak egy évük van hátra a diplomáig, úgyhogy igyekeznek megtolni az utolsó sulis nyarat. Leginkább Ingrosso, Hardwell és Axwell érdekelte őket.

Ha kellőképpen kigyönyörködte magát szavazzon: Ön szerint ki a 2015-ös Balaton Sound legjobban öltözött nője?