Gyorsan nekiestünk a Facebooknak (mint bolond borjú az anyjának), és kinyomoztuk, ki csapatja a partit Zamárdiban, a Balaton Soundon Éden Noémin és Mátén kívül. Bódi Sylvi trendi nő nagy macskákkal, így alap, hogy ő is lent van. "Itt vagyok, itt vagyok, nem tüntem el!!! :)) Csak nagyon Soundozom... :))))) Ki van itt a Balaton Soundon??? Az idö lehetne jobb eggyel... :/ Nem baj, ez nem akadályoz meg abban, hogy jól érezzük magunkat!!! :))" – osztotta meg Facebook-oldalán. Dukai Reginának nem elég, hogy az új Sugarbird-szettben levonulhatott a tópartra bulizni, posztolta is karszalagját.

Szomorúan vettük tudomásul Éder Krisztián SP döntését, aki nem szállt fel a vonatra a Déliben. "A sound nálam idén is elmarad. viszont Szigeten megnézem a 'Hurts', a 'The xx' és a 'Snoop Dogg' koncerteket! :)" – nyilatkozta Facebookján.

SP országos cimbije, Fluor Tomi viszont azt írta: "sound nagyot jön, megittuk zamárdit, este lesz egy kis set pár mostani favoritommal! amúgy meg 0.00-kor füred, sundance // lipstick rátevés!" – utalt további fellépéseire. Ezután persze jöttek az őrült fotók a hatalmas partykról.

Mindezek ellenére a nyár aránytalanul és nem megérdemelten nagy vesztese Majka, akinek át is adnánk a szót: "mondom hogy nem lépünk fel( egy fesztiválra se hivtak minket) és hogy sorry...nincs ezzel semmi baj csak nem értem...a drága jó szigetesek azt mondják túlságosan main streamek vagyunk,az efotton 3éve akkora bulit csináltunk hogy kiszakadt a ház, a volton még életemben nem is voltam....fura mert a most is velencén ott volt a HAPPY GANG(!!!) ,KOZSÓ(!!!) és még kismillió olyan zenekar akiknek a nevét sem tudom kimondani..."

VV Veronika pedig még csak agyal rajta, lemenjen-e: "Mizujs veletek? Balaton soundon ha lent van vki irjon h milyen, érdemes lemenni?" – posztolta hivatalos oldalán, ahol aki akar, válaszolhat neki, veretős-e a buli Zamárdiban.