Éppen a balatonfüredi Tescóban próbáltuk beszerezni az esti bográcsozáshoz szükséges dolgokat, amikor a ruházati osztályon áthaladva megakadt a szemünk pár igen nagy méretű bikinin. Ha a kisebb méretű társaik nem függtek volna ott, talán észre sem vesszük ezeket, pedig nem vagyunk hozzászokva ahhoz, hogy a magyar üzletekben az igazán nagy mellmérettel rendelkező hölgyekre is gondolnak.

Szemmel láthatóan mások is meglepődtek azon, hogy a brit cég szerint 38-es méret felett is van élet, ami egyébként nagyon helyes. Szinte mindenki kézbe vette a felsőrészeket, de senki sem vette fel csak úgy a hecc kedvéért. Nem úgy, mint Mihalik Enikő, aki egy igazi modellhez híven természetesen kipróbálta, hogyan is áll neki a gigabikini.

Sajnos nem tudjuk, melyik Tescóban és mikor öltötte magára, de a Twitteren mindenesetre megosztotta a képet egy férfiaknak szánt kérdés kíséretében. Mihalik Enikő afelől érdeklődött, hogy a kedves követői a melleket vagy a feneket szeretik jobban.

A gigabikinit több színben lehet kapni. A legnagyobb, amit találtunk 48-as koncfekcióméretű volt és társaitól távol, a pántos felsők között bukkantunk rá. A címke szerint a nagyméretű bikinifelső 2290 forintba kerül és vélhetően ebből jön le a 30 százalékos engedmény, amit a vállfák felett hirdetnek a feliratok.