Inni

A Palace többek közt abban tér el a többi balatoni diszkótól, mert nem akarnak úgy csinálni, mintha a lehető legaktuálisabb DJ-k lépnének fel náluk. Persze vannak néha nagyobb dobások, de a hely bevallottan arra épít, hogy az emberek szeretnek piálni. Ezért aztán a 2500 forintos belépőjegyért cserébe este 10 és éjjel 2 között korlátlanul fogyaszthatjuk az este italát. Ha ez például vodka-energiaital, akkor ez lesz belőle.

Ugrálni

Mit hoz ki belőlünk az, ha korlátlanul fogyaszthatunk alkoholt? A felső képen túl azt, hogy bármelyik számra hajlandók vagyunk magunkból kikelve ugrálni. Persze ez táncnak tűnik belülről, de ne senkinek se legyenek illúziói. A helyen egyébként folyamatosan figyelik a tömeg változásait, és ha a kinti részen éppen nem akar beindulni a nagyobb veretés, szép lassan bevezénylik az embereket. Persze nem hangosbemondón, egyszerűen ott kezd el szólni a jobb zene.

Bámulni

A siófoki szórakozóhely híres a tetején található Erotic Barjáról, ahol még akkor is láthatunk meztelen csöcsöket, ha tényleg véletlenül sem jön össze egy nő sem. Ott ugyanis nők táncolnak fehérneműben, egy idő után melltartó nélkül, bár ehhez az élményhez természetesen ki kell fizetni a rendesen megemelt piaárakat is. Ízelítőnek a lenti pultokhoz is leküldenek táncosokat, csak hogy teljes legyen az élmény. Az külön meglepő, hogy a hasonló magyar helyekkel szemben itt tényleg csak jó nők táncolnak.

Tovább bámulni

Hát igen.

Szembesülni

Azért ne legyen afelől senkinek sem kétsége, hogy ezt a fajta buli tényleg lehetetlen józanul megcsinálni. Ezért történik az, hogy bár csupa nagyszerű dolog történhet velünk Siófokon, mégis csak ennyire emlékszünk az egészből.