Hogyan is lehetne jobban összefoglalni a “szar meló” szakkifejezést annál jobban, mint a Gyalog galopp azon jelenete, amiben először rekettyést kell keríteniük a lovagoknak, majd fát vágni heringgel? Meg úgy általában hogyan lehet összefoglalni a szar melót annál jobban, mint a Szent Grál keresése? Úgyhogy nézzük is meg ezt a csodás jelenetet.

A fakivágás heringgel teljesen abszurdnak tűnik, pedig olvasóink számos olyan történetet küldtek nekünk saját egykori munkahelyeikről, ahol hasonlóan jó munkákat kellett elvégezniük. Mert hiába próbáltuk meg mi kitalálni a legrosszabb munkákat a jelmezes szórólapozástól kezdve a feketemosogatásig , ha olvasóink olyan csodás példákkal kontráztak meg minket, mint a csirkeüldöző, vagy a gyógyszerbontó.

És bombáznak minket azóta is ezért döntöttünk úgy, hogy elindítjuk ezt az új blogot, a Futószalagot, amiben kellemetlen munkahelyi élményekről számolunk be. Persze nem abban a stílusban, hogy a gonosz munkáltatók mit meg nem engedhetnek maguknak, meg hogy milyen nevetséges pénzekért kell milyen elképzelhetetlen feladatokat teljesíteni. Legyen inkább az, hogy nevetünk a saját nyomorunkon, ha már rossz a munka, legalább röhögni lehessen rajta.

Úgyhogy továbbra is várjuk a jobbnál jobb, illetve egészen pontosan szarabbnál szarabb munkahelyi élményeiket a szokásos címünkre, ide.

A közös szörnyűlködések mellett lesznek még hírek a munkaerőpiacról, amik talán feledtetni tudják azt a szörnyű mókuskereket, amiben a legtöbben a mindennapjaikat élik, meg persze a legkellemetlenebb munkák, vagy éppenséggel a legkívánatosabbak a világ bármely tájáról.