Szimpla szobalánynak lenni sem egy álommeló, de a dologra rá tud tenni egy lapáttal az, ha olyan helyen dolgozik az ember, ahol ráadásul reggeltől estig orgiák folynak. Egy Kana Kogure álnevet használó, 10 éve egy Love Hotelben (szerelmi szálloda) szobalányként dolgozó nő legemlékezetesebb élményeiről számolt be a tokyoreporter.com.

Kezdjük azért egy kevésbé riasztóval: az asszony például egyszer egy szobában, a vendégek távozása után talált egy A4-es méretű noteszt. Egy férfi és egy siket nő közötti párbeszéd volt benne.

"Először bemutatkoztak. A nő azt írta, hogy siketeket tanít egy iskolában, elvált, van egy gyereke. Nyilvánvalóan egy internetes oldalon keresztül találkoztak" – mesélte a szobalány, aki számára az is világos volt, hogy mindkét fél magányos és társaságra éhes. "Az első oldal alján, a férfi utolsó bejegyzése a mondat közepén ér véget. Addig jut, hogy 'Nem hiszem, hogy szükség van a további beszélgetésre ...' "

A fent említett csendes írásbeli információcsere gyökeres ellentéte volt az a pár, akik annyira zajosak voltak, hogy a nyögések és kiáltások kihallatszottak a folyosóra. Néhány takarító attól tartott, hogy bűncselekmény történik. Megvitatták a helyzetet, majd Kogure összeszedte a bátorságát, és kopogtattak az ajtón, hogy meggyőződjön arról, hogy minden rendben van.

"Volt egy rendszeres vendégünk, aki rendkívül hangos volt, és az 'Amazoness' becenevet adtuk neki" – folytatta a sztorizgatást Kogure. "Biztosra vettem, hogy a férfiak esetében természetes, hogy kanosak, de rájöttem, hogy vannak nők is, akik olyan helyzetekben, amikor úgy érzik, hogy elengedhetik magukat, tényleg megvadulnak."

A takarítónő számára a legrosszabb dolog évente többször is megtörtént: amikor a szoba erős szag miatt bűzlött, amit kétségkívül valamiféle mocskos orgia előjátékaként a szobába ürítő vendégek okoztak. "Használt óvszereket vágtak a falhoz, amik odaragadtak" – tette hozzá az asszony.

További gyakori eset a szállodákban, hogy a vendégek maguk mögött hagyják az értékeiket a szobákban, amelyek gyakran gazdátlanul maradnak. "Találunk új ruhákat, fehérneműeket a bontatlan csomagolásukban" – mondja Kogure, akinek egyszer egy kétoldalas ragasztószalagot kellett az ágy alá tennie, hogy csapdába csaljon egy élő hörcsögöt, amit egy női ügyfél hagyott hátra. "Óvatosan leszedtem a lábát a ragasztószalagról olívaolaj segítségével, majd megmostam. Jó volt sértetlenül visszajuttatni a gazdájához".