Tavaly azt hittük, hogy a legszomorúbb karácsonyát tudja maga mögött a revük királynője, azonban idén kiderült, hogy a mostani fogja vinni a prímet. Nagy Richárd, a volt tévéelnök már nem él a művésznővel, mert inkább családja kívánta gondozni, így Medveczky egyedül maradt.

„Nagyon hiányzik Richárd, akit másfél éve erőszakkal vitt el tőlem a családja. Azóta egyszer sem tudtam vele beszélni, hiába próbáltam meg, a rokonai elzárják tőlem. Ráadásul hazudnak neki, egy közös barátunk azt mondta, én külföldön vagyok. Így hiszi, mert ezzel áltatják. Sokszor megyek a házuk felé, ilyenkor majd megszakad a szívem. Amíg együtt éltünk, járt neki egy turisztikai magazin, amit nem mondtam le így a mai napig megkapom, nincs szívem kidobni, így ha arra van dolgom, bedobom a postaládájukba. Karácsonykor is meglepné valami aprósággal, de hiába csomagolnék be neki ajándékot, meg sem érkezne hozzá” – mesélte Medveczky Ilona a Blikknek.

A művésznő egyik nagy félelme a szenteste, de ennek ellenére feldíszítette egy fát, amiben négy kutyájával tud majd gyönyörködni. Állítása szerint egy ebédmeghívást talán még elfogad, de inkább nem lenne terhére senkinek. A tavalyi karácsonyt élvezte Schobertéknál, de most úgy érzi nem lenne jó társaság, ezért úgy döntött kutyáira zúdítja a szeretetét.