Az énekesnő azzal az Adnan Ghalib nevű – egyébként házas - paparazzóval töltötte a szilvesztert, akit múlt hétvégén szobára vitt – értesült az OK! Magazine. Spears erre az alkalomra a kaliforniai Dana Point nevű üdülőhelyen bérelt tengerparti apartmant, ahol ott volt vele a két fia is, valamint a folyamatban lévő gyermek-elhelyezési per miatt kirendelt felügyelőjük.

Bár a fotós múlt héten csak igen szűkszavúan nyilatkozott az együtt töltött éjszakáról a 20/20 nevű hírműsorban, és hivatalosan csak annyit állít, hogy a Spears szállodai szobájában töltött éjszakán csak „ettek valamit”, barátainak élete legjobb éjszakájaként írta le az élményt. De lehet, hogy ennél is többről van szó: „Mindig is amolyan fényes fegyverzetű lovagot akart játszani mellette. Nem csak azért, mert úriember, inkább mert olyan valódi zsoldoskatona-típus” – jellemezte egy ismerőse a lapnak Ghalibet.

A londoni bukmékerek szerint egyébként Spears a legesélyesebb arra, hogy 2008-ban férjhez menjen – hogy kihez, arra nem térnek ki, bár Ghalibnek egyelőre még el is kéne válnia ahhoz, hogy ő lehessen Federline utódja az énekesnő ágyában. A Ladbrokes fogadóiroda listáján Spearst Paris Hilton követi a házasulandók közt. A bukmékerek szerint egyébként Beckhaméknek idén születik még egy gyerekük, Vilmos Herceg és barátnője, Kate Middleton pedig összeházasodik.