A zenész nagyon szeretné peren kívüli megegyezéssel lezárni elmérgesedett válóperét, mert erősen tart attól, hogy exneje, Heather Mills minden kínos titokról kitálal a sajtónak - írja a FemaleFirst. McCartney - akit a rég húzódó és egyre dühödtebb bírósági harc állítólag annyira kikészített, hogy emiatt esett át szívműtéten is -, nem csak az őt érintő részletek miatt aggódik, hanem azért is, hogy négyéves kislányukat, Beatrice-t hogyan érinthetik a történtek.

Macca ügyvédei már megkeresték Mills csapatát az ajánlattal, miszerint készek tárgyalni. "Az elmúlt napokban ők közvetlenül is beszéltek három-négy alkalommal telefonon. Úgy tűnik, kicsit lenyugodtak a kedélyek és mindketten hajlanak arra, hogy megoldják a helyzetet" - mondta egy informátor a lapnak.

Mills - aki kirúgta ügyvédeit, és ő képviseli majd saját magát a bíróság előtt - arra próbálja felépíteni érvelését, hogy a válás előtt elismert és közkedvelt személy volt, amit azóta elveszített. Szakításuk óta elfordult tőle a közvélemény és karrierje is megfeneklett, így McCartneynak ezért kárpótolva élete végéig anyagilag támogatnia kellene őt.