Latin hódolója akadt Gáspár Győző feleségének, Sergio Santos énekes személyében – olvasható a Blikk mai számában. Miután néhány hónapja kibékült a házaspár, rendeződni látszott kishíján válással végződő viszonyuk és még a családfő is ígéretét tette, hogy nem rá sem néz más nőre a feleségén kívül. Most azonban Bea asszonyt ostromolja egy latin macsó . Az áprilisban induló Győzike-show első adásának felvételén, egy divatbemutatón is jelen volt a latin énekes, ahova Gáspár Bea maga hívta meg, hogy énekelje el kedvenc dalát. Míg Bea asszony ezen az estén hihetetlen magabiztosan ragyogott, Gáspár Győző láthatóan egy sarokban duzzogott lányai mellett.

„Bea rendkívül vonzó asszony. Ízig-vérig nő, olyan latinos temperamentummal, amely a gyengém – áradozott Sergio Santos az asszonyról. Gáspár Bea tagadja, hogy lenne bármi közte és az énekes között. Győzike felháborodva mesélte a Blikknek, hogy a műsor felvétele után még a hétvégi ünnep alatt is összefutottak fiatal riválisával, amikor vasárnap este egy meglepetésbuliban vettek részt, amelyről később kiderült, hogy maga Sergio Santos szervezte Bea asszonynak. Gáspár Bea ezen az estén is láthatóan nagyon jól érezte magát végig jókedvűen táncolt. „Nem adom a feleségem!Nem engedem, hogy bárki közénk álljon most, amikor végre sikerült rendezni a kapcsolatunkat. Nem szeretném a feleségem közelében még egyszer meglátni ezt a latin macsót.”

A Bors című napilap egészen más fényben írt a szombat esti divatbemutatóról, ahol Bea asszony volt a házigazda és mellesleg a Győzike show stábja is forgatott. Az esemény egy melegbárban volt, ahol a leszbikus lányok szemet vetettek Bea asszonyra. "Láttam, hogy több leszbikus lány is alaposan megnézte a feleségemet, de én nem féltem. A biztonság kedvéért többször is szájon csókoltam, egyrészt mert büszke voltam rá, másrészt, hogy mindenki lássa Bea csak az enyém" - mesélte Gáspár Győző.