Bár Nicole Kidman gyerekénél nem bizonyult igaznak a hír, úgy tűnik, a színész a jóhaver Pitt esetében elvállalta a keresztapai felkérést - írja a FemaleFirst. Clooney ezt maga is megerősítette a Los Angeles-i Dan Tana étteremből távoztában, mikor a lesifotósok rákérdeztek: "Igen, az leszek" - mondta, miközben besegítette mulatóskedvű csaját, Sarah Larsont a kocsiba.

Pitt és Clooney a 2001-es Ocean's Eleven forgatásán barátkoztak össze, azóta többször nyaraltak együtt, és a film két további folytatását is elkészítették. Pitt jelenleg Jolie második terhességéhez asszisztál - melyből a hírek szerint ikreik születnek majd -, míg haverja keresztapai feladatát erősen megnehezítheti, ha igaz az a hír, miszerint Jolie ki nem állhatja.

Ennél azonban a színészt jobban aggasztja, hogyan befolyásolja majd karrierjét, ha elkezd hullani a védjegyének számító őszes-szürke haja. Mint az Eve magazinnak elmondta: "A karrierem padlót fog fogni. Ettől mindenkié. Úgyhogy igyekszem kiélvezni, amíg tart. A hajam jól mutat a képernyőn, úgyhogy addig kell kihozzak belőle mindent, amíg megvan".