A múlt heti 12 millió dolláros árfolyamról már 15-re tornászta fel a hamarosan megszülető Pitt-Jolie ikrek első fotóinak árát a két nagy rivális, a People és az OK! magazin - írja a Daily Mail, akiknek persze mindkét újság tagadta az infót. Az OK! részéről nem erősítették meg az összeget, bár azt elismerték, "hülyék lennénk bem beszállni a versenybe", míg a People szóvivője szintén diplomatikusan csak annyit mondott: "Szeretnénk azokat a képeket a mi újságunkban látni. Minden jót a családnak".

A pár első gyereke, a most két éves Shiloh Nouvel Jolie-Pitt első fotója szintén a People-nél jelent meg, a szülők 4,1 millió dollárt kaptak az Észak-Amerikára érvényes jogokért a laptól, míg az angol Hello! 3,5 milliót fizetett a nemzetközi jogokért. Pitt és Jolie állításuk szerint ezeket az összegeket jótékonysági célokra eladományozta.

Bár a múlt héten francia lapok azt terjesztették, a fotózás alanyai titokban már meg is születtek, Jolie sajtósa, Cynthia Pett-Dante a Reutersnek most hivatalosan cáfolta a hírt: "Angelina nem szült. Jól van, és jelenleg is a családja társaságát és az új otthonát élvezi Franciaországban". Mint azt pár hete a nem-nőgyógyász Dustin Hoffmann megosztotta a világgal: az ikrek augusztus közepére várhatóak.