A modell egy kiadós veszekedés után kirúgta pasiját, Jamie Hince-t, aki vasárnap már ki is költözött Moss lakásából - írja a Mirror. A veszekedés oka állítólag az volt, hogy Hince nagyon a szívére vette, amiért Moss nem ment el megnézni a fellépését a hét végi The Mighty Boosh Fesztiválon, hanem ehelyett a High School Musical West End-i előadását választotta. "Vasárnap reggel üvöltözésig fajuló veszekedés volt köztük. Kate tett pár célzást egy lányra, aki újabban sokszor előfordul Jamie körül, és a dolog innentől kezdve elszabadult. Pár órával később Jamie összepakolta a cuccait, és délutánra már nem volt sehol. Azóta nem is beszéltek, Kate ki is kapcsolta a mobilját, vagy csak simán nem veszi fel, ha hívja".

A dolognak egyelőre mintha nem lenne köze az állítólag még mindig lángoló szerelemmel égő exhez, Pete Dohertyhez, aki múlt héten szerelmes videoklipben esengett Mossnak, hogy jöjjön vissza hozzá.
A modell legutóbb még javában esküvőre készült Jamie Hince-szel, amit már egészen részletekbemenően megtervezett, bár hetente máshogy.