Angelina Jolie szeretne Kate McCann-nel, a tavaly Portugáliában elrabolt brit kislány édesanyjával találkozni- tudta meg a Daily Star című brit lap vasárnapi internetes kiadása.

A hatgyermekes sztár legújabb filmjében egy olyan anyát alakít, akinek eltűnik a gyermeke, és később ő kerül az FBI nyomozásának fókuszába.



Brad Pitt és felesége a film forgatása alatt állítólag folyamatosan figyelemmel kísérte Kate és Gerry McCann kampányát és nagyon megrendítőnek találták azt, ahogy a házaspár eget-földet megmozgatott kislányuk megtalálása érdekében. Mint egy Jolie-hoz közelálló forrás a lapnak elmondta: a színésznő szeretné együttérzését megosztani és támogatásáról biztosítani Kate McCannt, mivel hat gyerek mellett rendkívüli módon átérzi a szülők drámáját.

A Jolie főszereplésével, Clint Eastwood rendezésében készült Changeling című film világpremierjét őszre tervezik. (FH)

Eközben a Maddie megtalálására létrehozott és önkéntes adományokból fenntartott "Find Madeleine" alap elbocsátotta amerikai magánnyomozóit, akik féléves tevékenységükért félmillió fontot (150 millió forintot) számláztak ki. A csaknem négyéves Madeleine McCann tavaly május 3-án tűnt el egy családi nyaraláson egy portugáliai (Praia da Luz-i) apartman hálószobájából, miközben szülei a közelben vacsoráztak. A portugál rendőrség hosszú ideig a szülőket gyanúsította az ügyben, néhány hónapja pedig lezárta az eredménytelen nyomozást.