Egy éven belül teljesen felépül a Blink 182 dobosa és DJ AM - azaz Adam Goldstein - nevű barátja, akik szombat éjjel óriási mázlival is épphogycsak túlélték, amikor repülőjük a felszállás során kigyulladt. A zenészeket az augustai Joseph M. Still Kórház égési sérülésekre szakosodott osztályán kezelik, az intézmény helyi idő szerint hétfőn reggel 9-kor adott hivatalos tájékoztatást az állapotukról. "A páciensek másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedtek. Mivel ettől eltekintve mind Barker, mind Goldstein általános egészségi állapota jónak mondható, és nem szenvedtek más sérüléseket a baleset során, teljesen rendbe fognak jönni" - idézte a People dr. Fred Mullins professzort nyilatkozatát.

Bár a teljes felépülés időtartamát óvatosan egy évben határozták meg, Mullins azt is hozzátette, ő személy szerint úgy gondolja, erre azért hamarabb sor fog kerülni.

Barker a testén, Goldstein a karján és az arcán szenvedett égési sérüléseket, az orvosok továbbra is fenntartják, hogy állapotuk továbbra is súlyos, de stabil. Mindkettejüket a kórház intenzív osztályán kezelik.