A Celeb vagyok, ments ki innen! valóságshow vasárnap este időben elindulhatott, szemben a tegnap esti bonyodalommal. Ennek köszönhetően megtudhattuk, hogy a Nika se perimeno énekese az agresszió mellett képes a bocsánatkérésre is. Mindezt persze csak azután fedezhettük fel, hogy Szőke Andrással összeveszett a szappantartó építésénél, majd Steiner Kristóffal kiosztották egymást Keleti Andrea pohara miatt. Később az esti vacsoránál sírva kért bocsánatot Steinertől, amiért kiabált vele. Csapattársa ugyanis kifejtette, rendkívül rosszul érzi magát, hogy nem tud kimenni a temetőbe mamájához, ez pedig a heves vérmérsékletű Delhusát is meghatotta. A szívbéli barátság azonban nem tartott sokáig.

A műsorvezetők bejelentették, két csapatra osztják a táborlakókat, akik innentől fogva nem csak nem beszélhetnek egymással, de ellenfélként is kell bánniuk a másik csapatba osztott táborlakókkal. Az „állati omlett” nevet kapott bátorságpróbára Delhusát küldték a nézők, aki ellenfelének a korábban nála megbánást kiváltó Steiner Kristófot választotta. Az énekes egyébként edzőként is megmutatkozott, a frissen beköltözött Fekete Pákót igyekezett erősíteni, aki – talán a dohányzás miatt – ötnél többször képtelen volt felhúzni magát. Pákó amúgy a bátorságpróbát sem bírta végigcsinálni, egy csillagot mentett csak ki a vaksötét barlangból, majd elhangzott a Celeb vagyok, ments ki innen! felkiáltás.

Szőke András – a veszekedésen kívül – ismét jókedvre derítette a társaságot, ugyanis igen félreérthető kép keletkezett róla, miközben a korábban társait megszívató Kinter Oszkárt masszírozta, ezzel ajándékozva meg őt születésnapja alkalmából. Tóth Gabi - tőle megszokott módon - ismét sírva fakadt, amikor kifejtette, nagyon haza szeretne már menni a szüleihez és a szerelméhez. A villantós énekesnő legszívesebben második lenne a dzsungelt elhagyó celebek között, az első helyet meghagyná Zimány Lindának, aki egyre nehezebben viseli a körülményeket.