A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor ismét tudott újat mutatni. A szereplőkről ugyanis kiderült, hogy a sok konfliktus ellenére mégis van humorérzékük és vannak érzéseik is. Szőke András ugyanis egy korai reggelen kifejtette Janics Natasának, hogy nagyon félti Fekete Pákót, mert a többiek támadják, és szerinte a „didikirály” egy nagyon érzékeny ember. Érdekes módon, Kinter Oszkárt is az „érzékeny” szóval jellemezte, amíg Zimány Lindát a szépsége elmúlása miatt sajnálja. Természetesen mi sem gondolhattunk másra – ahogy Steiner Kristóf sem – el kellett, hogy jöjjön az az idő, amikor Fekete Pákó elénekli a Dididalt.

Ám Delhusa Gjon Rambó sem tétlenkedett, megalapította a Gjon Rambó edzőtábort, azaz tornát tartott a többieknek. Mindeközben Balázs és Vadon János is megérkezett a táborba, akik közölték azt a rossz hírt, hogy a csapatot két brancsra osztják, akik nem beszélhetnek egymással. Tóth Gabi természetesen kiakadt Delhusa megjegyzésén, – aki szerint ez a 21. század gladiátorjátéka - és a „vén fasz” jelzővel illette az énekest. Ám Delhusa Gjon inkább Steiner Kristófot köcsögözte le újra, amiért a szőke műsorvezetőnek kétszer akkora a szája, és nem mellesleg jól tud nyelni. A tegnapi napon ugyanis a nézők Delhusa Gjont küldték bátorságpróbára, aki ellenfélnek Steiner Kristófot választotta magának. Feladatul azt kapták, hogy omlettet kellett enniük. Mindez magában nem lett volna nagy baj, ám a 11 tányér omlettből 8, ízesítve volt mindenféle bogár és állatbensőséggel. A csatát természetesen Steiner Kristóf nyerte, aki öt csillagot vihetett csapatának.

A műsor történetében először, a nők is elkezdtek „arcoskodni” – ahogy azt Balázs és Vadon János mondaná. Keleti Andreánál ugyanis kiborult a bili, amikor Janics Natasa húzta a száját a rizs- és babvacsorára. A két lány először elküldte egymást melegebb éghajlatra, majd némi puffogás után mégis megbeszélték, és kibékültek. Ám a jókedvre is szántak időt celebjeink, akik estéjük egymás kiparodizálásával töltötték. Ekkor Kinter Oszkár ki mást is választhatott volna, mint Delhusa Gjont, aki ugyan élvezte a műsort, később mégis megjegyezte: „Az Oszinak ez már egy komplexus, aki szeretne olyan eredményeket elérni az életben, mint én.”

A nap végére helyreállt a rend, a két csapat újra egyesült Steiner Kristóf vezetésével, bátorságpróbára pedig Janics Natasa megy, aki Szőke Andrást választotta segítőjének.