John Travolta fiától, Jett Travoltától ma vesznek végső búcsút, írja a FemaleFirst. Az 54 éves színész és felesége, Kelly Preston egy szcientológus szertartás keretein belül emlékeznek meg fiukról, a zártkörű temetésre azonban valószínűleg meghívták Tom Cruise-t, Oprah Winfrey-t és Kirstie Alley-t is.

A család barátai szerint a színész még most sem tudott beletörődni fia halálába. „Felejtsék el, hogy John egy hollywoodi sztár. Ő csak egy szomorú édesapa, aki próbálja feldolgozni a szeretett fia halálát”, nyilatkozta a család egyik ismerőse. „Még nem képes kilépni a nyilvánosság elé, szüksége van egy kis időre. „A fájdalma még annyira feldolgozatlan, nagyon sok időbe telik majd, mire ő és Kelly talpra tudnak ebből állni”, tette hozzá.

A színész rajongói szintén szerették volna kifejezni együttérzésüket, azonban a TMZ értesülései szerint nem a megfelelő temetkezési vállalkozóhoz juttatták el részvétnyilvánításukat. Az emberek ugyanis tévedésből a Hiers-Baxley temetkezési vállalathoz küldték a gyásztávirataikat, a virágokat. A cég teljesen értetlenül állt az eset előtt, és fogalmuk sincs, hogy az emberek miért nekik küldték ezeket, ezért felvették a kapcsolatot John Travolta sajtósával, akik csupán a kártyákat szállíttatták el.